Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την προσφορά κοστίζει 11€. Πληρώνω 7€ στη Google, οπότε όχι ευχαριστώ.

Η προσφορά αξίζει μόνο για όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση του Amazon Music ή για τους "τσαμπατζήδες" που μεταβαίνουν μεταξύ των υπηρεσιών εκμεταλλευόμενοι free trials κλπ. Για όσους κάνουμε σοβαρή χρήση, ποιο είναι το κίνητρο για να πληρώσουμε περίπου 50€ παραπάνω το χρόνο σε σύγκριση με Google Play Music ή Spotify;

Edit: στο Amazon.com αναφέρει τιμή 9€ / μήνα για non-prime members. Το 11€ είναι μετατροπή του κόστους από λίρες από το link του topic starter. Και πάλι δε συμφέρει.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.

Δεν μπήκε η προσφορά γιατι προτιμώ το αμαζόν από το Google αλλά γιατί σε 3 μήνες κάποιος σε μια άλλη υπηρεσία αυτή τη στιγμή θα δώσει περίπου 20 ευρώ και εδώ 1 ευρώ.. Για ότι δουλειά και να το χρησιμοποιήσει 1 ευρώ θα δώσει για 3 μηνες ακόμα και για σοβαρή χρήση. 

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Θεωρω οτι το spotify μοιρασμενο σε 4 χρηστες ειναι η καλυτερη προσφορα

Λιγοτερο απο 1€ στο ατομο για 3μηνο; Αν οχι, ειστε οφτοπικ, σταματηστε το παρακαλω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουτί έκατσε να κουμπώσει με το echo dot που μόλις παρέλαβα. Μόνο που όταν λέω στο μωρό, "Αlexa play Paola" με παίζει κάτι φλωρίες με κιθάρες :P

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.

Ρε σεις μην κάνετε συγκρίσεις κτλπ κτλπ

Αν δεν σας αρέσει απλά μην βαλετε,δεν χρειάζεται να λέμε έχω καλύτερο,δεν αξίζει και άλλα τέτοια 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω εδω

"AMAZON MUSIC UNLIMITED Get 30-day free trial"

Αν παρει καποιος το free για ενα μηνα trial, μπορει μετα να ριξει απο πανω την προσφορα του τιτλου και να γινει 4μηνο αραγε;

Προσθηκη: Αλλη μια ερωτηση, λεει 

Digital content and services may only be available to customers located in the U.S. and are subject to the terms and conditions of Amazon Digital Services LLC. Offer limited to one per customer and account. Amazon reserves the right to modify or cancel the offer at any time. Offer is non-transferable and may not be resold. If you violate any of these terms, the offer will be invalid.

Δηλωσατε αμερικανικη διευθυνση κατα την εγγραφη ή την κανονικη ελληνικη σας;

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Βλεπω εδω

Αν παρει καποιος το free για ενα μηνα trial, μπορει μετα να ριξει απο πανω την προσφορα του τιτλου και να γινει 4μηνο αραγε;

Προσθηκη: Αλλη μια ερωτηση, λεει 

Digital content and services may only be available to customers located in the U.S. and are subject to the terms and conditions of Amazon Digital Services LLC. Offer limited to one per customer and account. Amazon reserves the right to modify or cancel the offer at any time. Offer is non-transferable and may not be resold. If you violate any of these terms, the offer will be invalid.

image.png.50a6eddc41cdd84538f64ce61b6817ba.png

Βέβαια υπάρχει μια σύγχυση με την Alexa, γιατί όταν την ρωτάω που βρίσκομαι επιμένει οτι είμαι στο New York....

Επεξ/σία από Themos3
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosmanos13 είπε

Εγώ το αγόρασα συνδεμένος στον λογαριασμό μου στο Amazon. Co UK. Δεν μου ζήτησε κάπου διεύθυνση 

Με το που πατας στον συνδεσμο του λινκ σου, σε παει στο αμερικανικο και πανω αριστερα διαλεγεις καρτα πληρωμης και πανω δεξια billing address. Αν δεν το δεις, αφηνεις αυτες που εχει μονο του επιλεγμενες. Το θεμα ειναι αν εχει αλλο περιεχομενο αναλογα με την διευθυνση σου που θα ορισεις. Λογω γεωγραφικων περιορισμων - δικαιωματων.

Δημοσ.

Εγώ έκανα καινούργιο λογαριασμό και με ελληνικό τηλέφωνο... Ούτε καν Email  σαν user name έβαλα νούμερο μου αλλά δούλεψε ελληνικές διευθύνσεις κανονικά 

• Moderators
Δημοσ.
21 ώρες πριν, imvrios είπε

Μετά την προσφορά κοστίζει 11€. Πληρώνω 7€ στη Google, οπότε όχι ευχαριστώ.

Η προσφορά αξίζει μόνο για όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση του Amazon Music ή για τους "τσαμπατζήδες" που μεταβαίνουν μεταξύ των υπηρεσιών εκμεταλλευόμενοι free trials κλπ. Για όσους κάνουμε σοβαρή χρήση, ποιο είναι το κίνητρο για να πληρώσουμε περίπου 50€ παραπάνω το χρόνο σε σύγκριση με Google Play Music ή Spotify;

Edit: στο Amazon.com αναφέρει τιμή 9€ / μήνα για non-prime members. Το 11€ είναι μετατροπή του κόστους από λίρες από το link του topic starter. Και πάλι δε συμφέρει.

Ελυσα μονος τις αποριες μου, ας  αναφερω τις απαντησεις, να  ξερουν και οσοι ενδιαφερονται:

6,99€ ειναι οι επομενοι μηνες στο amazon unlimited. Αν εχεις και prime και αλλα, πεφτει η τιμη μαλιστα απο ο,τι ειδα.

11 ώρες πριν, matrixxx είπε

Βλεπω εδω

Οχι, δεν γινεται, δεν ισχυει η προσφορα για οσους εχουν βαλει εστω και το trial.

11 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δεν δεχεται Αμερικανικη κατοικια-διευθυνση αν η καρτα ειναι Ελληνικης τραπεζας. Το δοκιμασα και μου εβγαζε οτι δεν ταιριαζουν κατοικια και τροπος χρεωσης - μου ζητουσε να αλλαξω ενα απο τα δυο. Αρα βαζετε Ελλαδα "υποχρεωτικα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...