Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκα πριν λιγο να δω για κατι αγορες που εκανα σημερα και κατι yellows που εξαργυρωσα κ εκτος οτι δεν τα δειχνει μου δειχνει κ λαθος ημερομηνιες.Δηλαδη μου δειχνει οτι εκανα αγορες 31/12/18... Ξερει κανεις τι γινεται?Πηρα τηλ κ ολες οι γραμμες ειναι κατηλημενες .

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xrist0s4 είπε

Μπηκα πριν λιγο να δω για κατι αγορες που εκανα σημερα και κατι yellows που εξαργυρωσα κ εκτος οτι δεν τα δειχνει μου δειχνει κ λαθος ημερομηνιες.Δηλαδη μου δειχνει οτι εκανα αγορες 31/12/18... Ξερει κανεις τι γινεται?

31 είναι Δευτέρα , τότε θα γίνει η εκκαθάριση της αγοράς σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Τη συγκεκριμενη αγορα την ειχα κανει χτες.Τα σημερινα δεν θα επρεπε να μου τα γραφει?

σαββατο και κυριακη δεν περναει τιποτα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

σαββατο και κυριακη δεν περναει τιποτα 

Μην περιμένετε και πολλά από το Winbank της Πειραιώς. Εδώ και μήνες δεν μπορούν να φτιάξουν την εκτέλεση συναλλαγών με τα smartphones με το NFC. Όλες οι άλλες τράπεζες το έχουν.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Μην περιμένετε και πολλά από το Winbank της Πειραιώς. Εδώ και μήνες δεν μπορούν να φτιάξουν την εκτέλεση συναλλαγών με τα smartphones με το NFC. Όλες οι άλλες τράπεζες το έχουν.

Εμένα μου έστειλαν μήνυμα ότι διαγράφουν την εφαρμογή  και δεν θα έχεις αυτήν την επιλογή πλέον.. ότι νανε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αστειοι ειναι,υποτιθεται οτι το 19 θα βγαλουν εφαρμογη για ανεπαφες συναλλαγες με κινητο αλλη,αλλα ακομα δεν εχουν τιποτα->γελοιοι

Μειωσαν τα yellows στις αγορες με καρτες-> ξανα γελοιοι

Οι κινησεις φαινονται μερες μετα ενω σε ξενες τραπεζες πχ την ιδια στιγμη ->ακομα πιο γελοιοι

Τι περιμενεις λοιπον απο τρι-γελαφους?

Επεξ/σία από ougxar
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

Εμένα μου έστειλαν μήνυμα ότι διαγράφουν την εφαρμογή  και δεν θα έχεις αυτήν την επιλογή πλέον.. ότι νανε..

Αφού προσπάθησαν κάμποσο καιρό να την κάνουν να δουλέψει, δεν τα κατάφεραν και τώρα λένε ότι νάναι.....ότι την διαγράφουν, ότι δεν είναι καλή...χαχαχα

Σε λίγο θα μας πουν ότι είναι και του διαβόλου εφαρμογή και είναι αμαρτία να την έχουν.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ougxar είπε

Αστειοι ειναι,υποτιθεται οτι το 19 θα βγαλουν εφαρμογη για ανεπαφες συναλλαγες με κινητο αλλη,αλλα ακομα δεν εχουν τιποτα->γελοιοι

Μειωσαν τα yellows στις αγορες με καρτες-> ξανα γελοιοι

Οι κινησεις φαινονται μερες μετα ενω σε ξενες τραπεζες πχ την ιδια στιγμη ->ακομα πιο γελοιοι

Τι περιμενεις λοιπον απο τρι-γελαφους?

οι μετοχες των τραπεζων επι συριζα εχουν χασει 99,7 της αξιας τους, το οτι ακομα υπαρχουν τραπεζες ειναι ΘΑΥΜΑ

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antbyron είπε

Το ότι μείωσαν τα yellows και μένα μου χτύπησε. Για εφαρμογή νομίζω φτιάχνουν καινούρια, κάπου εδώ το διάβασα. 

Δε βγαίνουν οι μετοχές λόγω Σύριζα, γι'αυτό μείωσαν τα yellows. 

Ούτε λεφτά για εφαρμογή δεν έχουν.

Δημοσ.

Η εφαρμογή είναι γτπ .Αλλά απ' τη σελίδα που ελεγχα ήταν οκ, τα έβγαζε αμέσως ,για αυτό προβληματιστικα. Αλλά ότι δεν μπορούν να φτιάξουν ένα app της προκοπής δηλαδή είναι απίστευτο... Μπορεί βέβαια να μην έχουν τα χρήματα για αυτή τη δουλειά!Είναι δύσκολοι καιροί..

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ougxar είπε

Αυτό εχει να κάνει με το μαγαζί στο όποιο εκανες την πληρωμή. Οταν πληρώνεις εσυ ναι μεν εγκρίνεται η πληρωμη αλλα "κλείνει", δηλαδή σου τραβάει τα λεφτά, οταν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αποφασίσει να κλείσει τις πληρωμές. Σεπτέμβρη πήγα για φαγητό και πλήρωσα με κάρτα, μεχρι πριν 1 βδομαδα νομιζα οτι δεν χρεώθηκα ποτε, πριν μια βδομαδα βλεπω στο λογαριασμο -34 € και ηταν η πληρωμη του Σεπτέμβρη απλα ο βλαμμένος αποφασισε να κλεισει τις κινησεις 3 μηνες μετα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως σε αγορες με ξενη καρτα φαινονται αμεσως ενω σε πειραιως μετα 2-3 μερες,στα ιδια μαγαζια

Επεξ/σία από ougxar
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...