Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θέλω τη βοήθεια σας  καθώς έχω προσπαθήσει να γράψω τραγούδια  mp3 σε cd-r με το Window Media Player και δεν τα διαβάζει το mp3 Player. Ποιο πρόγραμμα ξέρετε που  το κάνει αυτό..;;;

Δημοσ.

Αν θέλεις να αναπαράγεις το cd σε mp3 player (όχι σε cd player) τότε μια απλή εγγραφή των mp3 στο cd σαν αρχεία είναι αρκετή. Το κάνεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφή αρχείων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύστημα εγγραφής των windows 10 απλά επιλέγοντας τα mp3 και με δεξί κλικ->Αποστολή προς->Μονάδα cd ή dvd rw. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής όπως το cdburnerxp, το burnaware free, το burrrrn, το infrarecorder, το ashampoo burning studio στην δωρεάν έκδοση κτλ. Αν έχεις 10άρια ή 8/8.1 έχει στο store το express burn free.

Δημοσ.

Σε συσκευή  cd Player που παίζει και  mp3. Προσπάθησα και με το cdburnerxp με την επιλογή Δίσκος δεδομένων και δεν τα αναγνωρίζει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως βάζεις επανεγγράψιμο cd; Κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα με τα επανεγγράψιμα. Σε υπολογιστή διαβάζεται κανονικά το cd που έγραψες;

Επίσης, δοκίμασε να αλλάξεις μάρκα cd και να κάνεις την εγγραφή σε χαμηλότερη ταχύτητα, εγώ προτιμώ να γράφω τα cd στα12 ή 16x το πολύ.

Τέλος, στο πρόγραμμα εγγραφής έχει κάπου επιλογή για να κλείσει το cd (finalize) αυτό πρέπει να το κάνεις για συμβατότητα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Τι βελάκι μπλε; Σαν audio cd τα έγραψες ή μήπως έγραψες μόνο συντομεύσεις; Θα έπρεπε να είναι με το εικονίδιο των mp3 και αν κάνεις ιδιότητες σε κάποιο από αυτά θα πρέπει να σου τα βγάζει όπως αυτά που έχεις στον δίσκο. Με δεξί κλικ-Ιδιότητες στο cd τι σου λέει;

Δώσε ένα screenshot να το δω (με ALT+PrntScr παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο, μην το έχεις όμως μεγιστοποιημένο γιατί δε θα φαίνεται τίποτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...