sysdata Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Silverage είπε Σίγουρα πιάνει vdsl η περιοχή σου; Πριν κανω την συνδεση μου ειπαν οτι θα εχω 30-45mbps απο τα 50 και οτι η περιοχη που ειμαι υποστηριζει vdsl, εκτος αν μου ειπαν ψεματα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο 😥 Αν περασει παλι τεχνικος και μου πουν οτι περασε απ'εξω θα τους πω να στειλουν τεχνικο και σπιτι μου σταντε. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από sysdata
Silverage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Πήγαινε στη σελίδα της vodafone στον έλεγχο διαθεσιμότητας και τσέκαρε.
sysdata Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Silverage είπε Πήγαινε στη σελίδα της vodafone στον έλεγχο διαθεσιμότητας και τσέκαρε. Απο Vodafone 24 αλλαξα σε Cosmote 50 και οταν εβαλα την οδο μου και τον αριθμο ελεγε οτι ειναι διαθεσιμο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από sysdata
sysdata Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επιτελους μετα απο 19 μερες που μου εστελνε μυνηματα ο ΟΤΕ τυπου "το φτιαχνουμε" "το φτιαξαμε" και δεν αλλαζε τιποτα, θα στειλουν τεχνικο να μου βαλει fiber και η καμπινα ειναι κυριολεκτικα στα 5 μετρα διπλα μου!! Κατι θα φταιει με τις γραμμες μεσα στο σπιτι υποθετω η δεν περνω απο καμπινα απευθειας/ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από sysdata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα