Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω αλλάξει πρόσφατα πριν 2 μέρες δηλαδή από Vodafone 24αρα σε Cosmote 50αρα.
Με την vodafone έπιανα 16mbps από τα 24, αλλά τώρα με την cosmote πιάνω 13mbps lol?
Τους πήρα τηλέφωνο εχθές και με ρώτησε πρώτα αν είμαι από wi-fi... μετά μου είπε να μην κλείσω το modem για 24 ώρες και θα μου στείλουν sms αλλά λογικά επειδή είναι σ/κ θα πρέπει να περιμένω μέχρι την δευτέρα(?).
Πριν κάνω την σύνδεση μου είχαν πει ότι θα πιάνω από 30 έως 45 από τα 50 αλλά με τα 13 που πιάνω θα πρέπει να ανησυχώ?
Μου έχουν δώσει το speedport plus, περιοχή αχαρναί αττικής.

Capture.PNG

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Γιατι εχεις annex-b, isdn ειναι η συνδεση σου;

Sorry αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα 😕
Το τηλεφωνο ειναι με φιλτρο μονο του και το modem ειναι σε αλλη θυρα μονο του και αυτο προς το PC.
Δεν ξερω αν σε βοηθαει καθολου το screenshot

Capture.PNG

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Από ότι φαίνεται σε έχουν βάλει σε VDSL2 προφίλ μάλλον από καμπίνα. Έλεγξε κατ'αρχάς αν το vectoring είναι ενεργό στις ρυθμίσεις του modem.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rafa1919 είπε

Καλησπέρα.
Από ότι φαίνεται σε έχουν βάλει σε VDSL2 προφίλ μάλλον από καμπίνα. Έλεγξε κατ'αρχάς αν το vectoring είναι ενεργό στις ρυθμίσεις του modem.

Που ακριβως βλεπω το vectoring?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sysdata είπε

Capture.PNG

Ωραία. Άσε ενεργοποιημένα τα εξής:

Modulation - VDSL2, G.Vector

Capability - Όλα

Profile - 17a, 35b

Παράλληλα έλεγξε αν η τηλεφωνική πρίζα στην οποία συνδέεται το modem είναι η κεντρική (συνήθως η πρώτη πιο κοντινή στην είσοδο του σπιτιού) και δεν έχει άλλα παράλληλα ζεύγη να συνδέονται πάνω στο ενεργό από τον κατανεμητή (τα επονομαζόμενα bridge taps).

Αν η τελευταία διαδικασία σου φαίνεται περίπλοκη απευθύνσου σε έναν καλό ηλεκτρολόγο, κατά προτίμηση τεχνικό δικτύων που έχει γνώση του αντικειμένου. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rafa1919 είπε

Ωραία. Άσε ενεργοποιημένα τα εξής:

Modulation - VDSL2, G.Vector

Capability - Όλα

Profile - 17a, 35b

Το εκανα

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται υπάρχει θέμα με το προφίλ στο οποίο σε έχουν κλειδώσει στην καμπίνα. Έλεγξε αυτό που σου πρότεινα με την τηλεφωνική πρίζα και θαρρώ ότι μόλις επισκεφθεί την καμπίνα ο τεχνικός του ΟΤΕ όλα θα διορθωθούν. 

Καλό ξημέρωμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rafa1919 είπε

Από ότι φαίνεται υπάρχει θέμα με το προφίλ στο οποίο σε έχουν κλειδώσει στην καμπίνα. Έλεγξε αυτό που σου πρότεινα με την τηλεφωνική πρίζα και θαρρώ ότι μόλις επισκεφθεί την καμπίνα ο τεχνικός του ΟΤΕ όλα θα διορθωθούν. 

Καλό ξημέρωμα.

Θα προσπαθησω να βγαλω ακρη μεχρι να ερθει τεχνικος
Θυμαμαι οτι ειχε ερθει τεχνικος και ειχε φτιαξει μια τηλεφωνικη πριζα στο δωματιο επειδη δεν υπηρχε αλλα δεν εχω ιδεα ειναι κεντρικη η οχι, παντως ειναι πιο κοντα το δωματιο στην εισοδο απο τα αλλα.

Δημοσ.
Στις 30/12/2018 στις 12:08 ΠΜ, rafa1919 είπε

Καλό ξημέρωμα.

Μου ειπαν οτι λυθηκε το προβλημα αλλα δεν αλλαξε τιποτα...εκανα και restart το modem κ ημουν ακομα στα 13/1.5 απο υποτιθεμενα 50/5

Δημοσ.
On 29/12/2018 at 20:02, NikosKallithea said:

Γιατι εχεις annex-b, isdn ειναι η συνδεση σου;

to annex b δεν ειναι το γνωστο annex που ξερουμε ολοι με το adsl αλλα ειναι band plan που η ευρωπη ειναι band plan b

Summary

The ITU standard for VDSL2 has defined numerous frequency allocation plans and many of them cannot co-exist in the same cable. If you do, the performance of VDSL2 may drop significantly. This is because upstream and downstream are strictly separated in different bands (an approach called FDD - Frequency Devision Duplexing). Below you will find a graphic representation of all variants being defined for Europa and North America If you click your mouse on each of these graphic bars, you will see the associated variant within such a frequency allocation. 

υπαρχει και band plan c που δεν το αναφερει εδω

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειπαν οτι περασε τεχνικος απ'εξω και δεν βρηκε καποιο προβλημα και το δηλωσε φτιαγμενο, τωρα που τους ξαναπηρα τηλεφωνο μου ειπαν θα ξαναπερασει τεχνικος. 
Τι κανω απο δω και περα? Δεν γινεται να βαζω 50αρα συνδεση και να πιανω 13mbps και με την 24αρα να επιανα 16mbps, χωριο τελειως......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...