chrisgewrgi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, strawman είπε E ok, τι και που πας και συγκρινεις οταν εχεις ξεμεινει με PS3? Και για ποιο λογο το PC σε 2 χρονια να θελει αναβαθμιση? Τι αρλουμπες γραφεις παλι ρε φιλαρακο. Εχω μια 1080ti 2 χρονια, πως το βλπεις, να την αναβαθμισω? Παντως το ps3 δεν ειχε 300 αλλα 700αρα στο launch. Οσο και ενα midrange PC. Eπισης το PC δεκαετιας του 1.000€ παιζει και σημερα games που δεν βγαινουν στη κονσολα σου!! Γκαραντι. Επισης τι παει να πει καλα γραφικα. Στα ιδια γ ραφικα με την κονσολα σου συγκρινε, 720p low 30 fps. Κοιτα υπαρχουν 2 ειδη pcαδων.αυτος που θελει απλα να παιξει και να ευχαριστηθει ενα game με οτι αναλυση και αν μπορει να το τρεξει, και με οτι settings να ειναι χωρις να τον πιανει στεναχωρια .και ο δευτερος που το βλεπει καθαρα σαν hobby το μηχανημα του και γουσταρει να βλεπει επιδοσεις κτλπ.τον δευτερο μην τον συγκρινουμε με τις κονσολες και λεμε αρλουμπες οτι με.λιγα παραπανω φτιαχνουμε ενα τετιο pc και κανουμε αποσβεση σε βαθος χρονου σε σχεση με τις κονσολες.ειναι hobby και το hobby πληρωνεται ακριβα. εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα για να φτιαξω ενα pc προσφατα για να παιζει 4κ στην tv μου εφτασα τα 2400$ και ξερω οτι μετα απο λιγο που θα βγει η επομενη καρτα γραφικων θα την παρω,και ξανα μετα το ιδιο και μετα με cpu και μετα με οτι αλλο βγαλουν. Αυτο ειναι το hobby.πανακριβο και δεν συμβιβαζεσαι με τιποτα.θες παντα να εισαι με τα καινουργια.εχω περασει απο πολλα hobby και εχω φαει Αμετρητα λεφτα.
Anuminas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Κοιτα υπαρχουν 2 ειδη pcαδων.αυτος που θελει απλα να παιξει και να ευχαριστηθει ενα game με οτι αναλυση και αν μπορει να το τρεξει, και με οτι settings να ειναι χωρις να τον πιανει στεναχωρια .και ο δευτερος που το βλεπει καθαρα σαν hobby το μηχανημα του και γουσταρει να βλεπει επιδοσεις κτλπ.τον δευτερο μην τον συγκρινουμε με τις κονσολες και λεμε αρλουμπες οτι με.λιγα παραπανω φτιαχνουμε ενα τετιο pc και κανουμε αποσβεση σε βαθος χρονου σε σχεση με τις κονσολες.ειναι hobby και το hobby πληρωνεται ακριβα. εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα για να φτιαξω ενα pc προσφατα για να παιζει 4κ στην tv μου εφτασα τα 2400$ και ξερω οτι μετα απο λιγο που θα βγει η επομενη καρτα γραφικων θα την παρω,και ξανα μετα το ιδιο και μετα με cpu και μετα με οτι αλλο βγαλουν. Αυτο ειναι το hobby.πανακριβο και δεν συμβιβαζεσαι με τιποτα.θες παντα να εισαι με τα καινουργια.εχω περασει απο πολλα hobby και εχω φαει Αμετρητα λεφτα. Εντάξει μη γράφουμε τις υπερβολές των υπερβολών, 4k άμα θέλω παιζω και στο pc μου που δεν αξιζει 2400 ευρώ, το καθευατο hardware (cpu gpu ram ssd hdd). Aλλα ειμαι απο αυτους που προτιμάνε το frame rate απο την ανάλυση και έτσι παιζω σε gaming monitor 1080p/144hz και games οπως Shooters ή γενικά games με γρηγορη δράση φαινονται εξαιρετικά ομαλά, λες και τα γραφικά θα ξεπηδήσουν απο την οθόνη, δεν υπάρχει καμια συγκριση με το συγκριτικά τεραστιο input lag μιας tv. Και γενικά δεν εχει νοημα να συγκρινουμε το γερασμενο hardware μια κονσολας με hardware που παιζει αλλη κατηγορια, δηλαδη οτι δινεις παιρνεις και απολαμβανεις την αναλογη εμπειρια, διοτι και με μια φωταγραφική των 80 ευρω θα βγάλεις φωτογραφια οπως και με μια των 500+ ευρώ, κατα τον ιδιο τροπο και η κονσολα παιζει παιχνιδια οπως και το pc των 1200 ευρώ. Αλλα ειναι το ιδιο πράμα; οχι. Εμενα μονο το headset κανει 220 ευρώ, σαν ενα xbox one. Eπισης έχω 2HDD και 2SSD. Oι κονσολες ακομη ουτε καν ssd έχουν παρότι έχουν πέσει παρα πολύ οι τιμές. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Anuminas 1
strawman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, chrisgewrgi said: Κοιτα υπαρχουν 2 ειδη pcαδων.αυτος που θελει απλα να παιξει και να ευχαριστηθει ενα game με οτι αναλυση και αν μπορει να το τρεξει, και με οτι settings να ειναι χωρις να τον πιανει στεναχωρια .και ο δευτερος που το βλεπει καθαρα σαν hobby το μηχανημα του και γουσταρει να βλεπει επιδοσεις κτλπ.τον δευτερο μην τον συγκρινουμε με τις κονσολες και λεμε αρλουμπες οτι με.λιγα παραπανω φτιαχνουμε ενα τετιο pc και κανουμε αποσβεση σε βαθος χρονου σε σχεση με τις κονσολες.ειναι hobby και το hobby πληρωνεται ακριβα. εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα για να φτιαξω ενα pc προσφατα για να παιζει 4κ στην tv μου εφτασα τα 2400$ και ξερω οτι μετα απο λιγο που θα βγει η επομενη καρτα γραφικων θα την παρω,και ξανα μετα το ιδιο και μετα με cpu και μετα με οτι αλλο βγαλουν. Αυτο ειναι το hobby.πανακριβο και δεν συμβιβαζεσαι με τιποτα.θες παντα να εισαι με τα καινουργια.εχω περασει απο πολλα hobby και εχω φαει Αμετρητα λεφτα. Συμφωνω πανω κατω. Αλλα αυτο ειναι και το θεμα, δεν γινεται να συγκρινουμε ενα PC 3.000€ με μια κονσολα γιατι ειναι η μερα με τη νυχτα και σε επιδοσεις και σε αποδοσεις. Αν εισαι okay με console settings (30 fps στα περισσοτερα games / checkerboarding κλπα) τοτε το pc gaming ειναι φτηνοτερο απο το console gaming για τους λογους που ηδη εξηγησα. Ενα midrange CPU του 2009 ας πουμε (i5 750) παιζει τα απαντα στα ιδια settings με την οποιαδηποτε κονσολα
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Για να δούμε θα καταφέρει το Ανακόντα να καταπιεί το ps5; Πάρα πολύ χλωμό...
Jimos123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλα οι σημερινες high end καρτες γραφικων οπως η 2080 ti και rtx titan δεν μπορουνε να παιξουνε παιχνιδια σε 4Κ και 240fps και θα μπορουνε οι κονσολες του 2020? μπουρδες
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, strawman είπε Συμφωνω πανω κατω. Αλλα αυτο ειναι και το θεμα, δεν γινεται να συγκρινουμε ενα PC 3.000€ με μια κονσολα γιατι ειναι η μερα με τη νυχτα και σε επιδοσεις και σε αποδοσεις. Αν εισαι okay με console settings (30 fps στα περισσοτερα games / checkerboarding κλπα) τοτε το pc gaming ειναι φτηνοτερο απο το console gaming για τους λογους που ηδη εξηγησα. Ενα midrange CPU του 2009 ας πουμε (i5 750) παιζει τα απαντα στα ιδια settings με την οποιαδηποτε κονσολα Ξερεις πιο ειναι το θεμα; γουσταρω και εγω να φτιαξω ενα pc.και ας εχω να φτιαξω απο το 2000 και απο το τοτε ασχολουμε με τις κονσολες.το θεμα ειναι οτι δεν συγκρατουμε και παντα θελω κατι καλητερο.με το που στησω ενα pc του 1500αρικου ασπουμε ετσι ,και δω οτι πεφτουν τα frames σε καποιο παιχνιδι και γνωριζω οτι εκει εξω κυκλοφορει καρτα που θα το σηκωνει τερμα θα παω την αλλη μετα να την παρω.και μετα απο 5 μηνες παλι.και μετα θα δω εναν αλλο επεξεργαστη και και και .και μεσα σε 2 χρονια ξερω οτι θα εχω ριξει ενα ταληρο σε ευρω.βεβαια και αυτοι εκει πονταρουν και βγαζουν λεφτα και γιαυτο ειναι ολα μετρημενα και πανε βηματακι βηματακι.για να στα παιρνουν καθε λιγο(απο αυτον που δεν συγκρατειτε και θελει το κατι καλητερο) βεβαια το εχουν μυριστει και με τις κονσολες τωρα αυτο το παραμυθι και ξεκινανε και αυτοι με τα specs. 3 λεπτά πριν, Jimos123 είπε Καλα οι σημερινες high end καρτες γραφικων οπως η 2080 ti και rtx titan δεν μπορουνε να παιξουνε παιχνιδια σε 4Κ και 240fps και θα μπορουνε οι κονσολες του 2020? μπουρδες Κοιτα και να τα παιζει το βλεπω ανουσιο.οτι θα κανουν τεραστιο βημα αυτο ειναι σιγουρο.σκεψου οτι φορανε cpu απο το 13.και εχουμε 19.μονο αυτο να σκεφτεις το βημα θα ειναι αλμα.4κ 60 frames να παιζουν ολα τα games πιστευω θα ειναι τοπ.τι αλλο να ζητησεις.βεβαια μαλλον θα εχουν κιαλα features.τωρα ποια ειναι αυτα θα δουμε.
Jimos123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Κοιτα και να τα παιζει το βλεπω ανουσιο.οτι θα κανουν τεραστιο βημα αυτο ειναι σιγουρο.σκεψου οτι φορανε cpu απο το 13.και εχουμε 19.μονο αυτο να σκεφτεις το βημα θα ειναι αλμα.4κ 60 frames να παιζουν ολα τα games πιστευω θα ειναι τοπ.τι αλλο να ζητησεις.βεβαια μαλλον θα εχουν κιαλα features.τωρα ποια ειναι αυτα θα δουμε. Κοιτα στο 2019 θα ειναι πολυ ευκολο και φτηνο να φτιαξεις εναν υπολογιστη που να παιζει 4Κ 60fps, κυριως απο την καινουργια γενια ryzen, vega 2 και navi της AMD, ακομα και αν τα Leaks για την νεα γενια hardware της AMD δεν ειναι οπως νομιζαμε ακομα θα μπορουμε να βαλουμε μια rtx 2060 των 250-300 ευρω με εναν ryzen 5 1600/2600 και θα ειμαστε κομπλε, οσο για τις κονσολες, ναι το σεναριο για αυτες να παιζουν 4Κ 60FPS ειναι πιθανο αλλα κανεις δεν πρεπει να περιμενει 4Κ 240fps απο αυτες γιατι στην τελικη ρε φιλε θα ειναι απλως medium end hardware του 2020 η οποτε τις βγαλουνε 1
Phoenix4 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 https://www.extremetech.com/gaming/283005-microsoft-isnt-building-a-4k-240fps-400-xbox-next
Tokyo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/1/2019 στις 10:05 ΠΜ, strawman είπε E ok, τι και που πας και συγκρινεις οταν εχεις ξεμεινει με PS3? Και για ποιο λογο το PC σε 2 χρονια να θελει αναβαθμιση? Τι αρλουμπες γραφεις παλι ρε φιλαρακο. Εχω μια 1080ti 2 χρονια, πως το βλπεις, να την αναβαθμισω? Παντως το ps3 δεν ειχε 300 αλλα 700αρα στο launch. Οσο και ενα midrange PC. Eπισης το PC δεκαετιας του 1.000€ παιζει και σημερα games που δεν βγαινουν στη κονσολα σου!! Γκαραντι. Επισης τι παει να πει καλα γραφικα. Στα ιδια γ ραφικα με την κονσολα σου συγκρινε, 720p low 30 fps. Μάθε να διαβάζεις One X έχω Και PC. Αλλά ούτε να διαβαζεις ξέρεις ούτε είσαι καλός στα μαθηματικά. Blocked
adtakhs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/12/2018 στις 8:03 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Στα multiplatform δεν ισχύει αυτό. Όσο αποδίδει μια GTX1070, περίπου τόσο αποδίδει και το One X. Native 4K με 30FPS δηλαδή. Ναι αλλά με τον πιο μικρό Jaguar επεξεργαστή της αγοράς τεχνολογία του 2012 και με μια κάρτα γραφικών μικρότερη της 1070, του 2015. Δεν είναι παράλογο με έναν 8CORE/16 THREADS RYZEN 2 χρονισμένο στα 4,0- 4,5Ghz με HBM πακέτο και με NAVI μεγάλο να δούμε 4Κ @ 60 κλειδωμένο στα XBOX / PS . Δεν μιλάμε για @240 ... Αυτά είναι αστεία. Απαξ και δούμε 4Κ/60 στις κονσόλες με 400-500€ με υποστήριξη πληκτρολογίου-ποντικού ... ξέρεις τι έχει να γίνει..... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από adtakhs
strawman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, Tokyo said: Μάθε να διαβάζεις One X έχω Και PC. Αλλά ούτε να διαβαζεις ξέρεις ούτε είσαι καλός στα μαθηματικά. Blocked Μαθε να γραφεις. Εγραψες οτι εχεις την κονσολα μια δεκαετια. Δεκαετια εχεις one x? Με το block μου κανες τη μουρη κιμα μεγαλε.
Tokyo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, strawman είπε Μαθε να γραφεις. Εγραψες οτι εχεις την κονσολα μια δεκαετια. Δεκαετια εχεις one x? Με το block μου κανες τη μουρη κιμα μεγαλε. Μάλλον είσαι χαζούλης. Εννοώ πως μια κονσόλα κρατάει για τόσο ρε Καπουτζίδη. Πραγματικά βτωρα έφαγες το ignore γτ είσαι Μουτσινάς.
D.Luffy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Tokyo είπε One X έχω Και PC. Εάν έχεις gaming PC, το One X που ακριβώς χρησιμεύει? Όλο κι όλο ένα Red Dead Redemption 2 έχει σε σχέση με το PC. PS4+PC έχει πολύ περισσότερο νόημα... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από D.Luffy 1
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Εάν έχεις gaming PC, το One X που ακριβώς χρησιμεύει? Όλο κι όλο ένα Red Dead Redemption 2 έχει σε σχέση με το PC. PS4+PC έχει πολύ περισσότερο νόημα... Πρωτη φορα που θα συμφωνησω με κατι που γραφεις. 100% συμφωνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα