Sir_Teraflop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Κοιτα το RDR2 ισως ειναι το παιχνιδι της δεκαετιας αλλα σκεψου οτι ισως οι αφυπνισμενοι ειναι οσοι δεν το πηραν πουθενα και περιμενουν την pc εκδοση να την παιξουν οπως πρεπει με 60-100fps με mods που θα ανεβαζουν κατακορυφα την εικονα με mouse keyboard. Τα 6000gflops ειναι επιδοσεις 2016 υπολογιστη. Το ps4 υπαρχει χρονια στην αγορα. Σταμάτα να κάνεις συγκρίσεις σε Gigaflops κλπ. Είναι ένα πολύ γενικό metric για την απόδοση ενός συστήματος αλλά δεν μπορείς να μετρήσεις την απόδοση παρά μόνο γενικά και σε workloads μετρημένα. Υπάρχει λόγος που διαφέρουν τα Nvidia flops από τα Amd flops και φυσικά όταν μιλάμε για custom gpu/bus/api και πολλά άλλα. Μπορεί προς δυσαρέσκιά σου αν διαπιστώσεις ότι το PC που έχεις με 1070 θα χλωμιάσει να παίξει RDR2 για παράδειγμα σε 4K/Ultra. Μην υποτιμάτε το γεγονός για παράδειγμα ότι τα ΑΑΑ παιχνίδια των PS/XBOX φτιάχνονται με γνώμονα τις polaris/ξε-πόλαρις των PSBOX. Όσα RTX και να παρουσιάσει η Nvidia το develpoment γίνεται σε AMD hardware (αυτό στις κονσόλες). Το Ray tracing θα γίνει mainsteam για παράδειγμα όταν το υποδείξουν οι κονσόλες. Δεν ξέρω σε ποιο συννεφάκι ονειρεύεστε... 1 1
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι ολοι αυτοι που ειχαν απλο xbox/xbox one s ή απλο ps4 και τα εδωσαν για να παρουν day one το Xbox one x ή ps4 pro,ποσα χρηματα τελικα εδωσαν μαζεμενα? Παλι το κοστος στον Θεο δεν πηγε? Στην προηγουμενη γενια ηταν καλυτερα τα πραγματα με μια μονο κονσολα απο την αρχη μεχρι το τελος. Φαντασου να εχεις δωσει 500ευρω για xbox one day one(με το kinect)και να βλεπεις περυσι την ανακοινωση για XboxOneX στα 500ευρω πως θα πρεπει να νιωθεις. Το ιδιο και για το ps4 day one 400ευρω,ps4 pro day one και αυτο 400ευρω.... Α και υποψη day one ps4/xbox one με 500gb σκληρο,οχι 1tb που εχουν οι νεωτερες εκδοσεις Xbox one 500 ευρω συν xbox one x 500 παμε στα 1000 ευρω. Συν online καθε χρονο συν πιο ακριβα παιχνιδια και βλεπουμε οτι συμφερει να ειχαμε παρει ενα τουμπανο pc απο μια κονσολα. 2 2
Sir_Teraflop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν καταλαβες το point μου για τα eshop. Στην προηγουμενη γενια οι ψηφιακες πωλησεις ειδικα απο Sony μερια ηταν πολυ πεσμενες σε σχεση με αυτη την γενια. Σε αυτη την γενια οι ψηφιακες πωλησεις των eshop ειναι κατα πολυ ανεβασμενες σε σημειο αρκετες φορες να περνανε και τα κουτατα. Απο αυτες κερδισμενες βγαινουν οι μεγαλες εταιρειες Sony και Microsoft(οπως και στο steam η Valve)γιατι εχουν τα αναλογα ποσοστα που παιρνουν απο αυτες. Βαλε μεσα και το γεγονος οτι εχουν ανεβει και οι πωλησεις στις συνδρομες σε σχεση με την προηγουμενη γενια και εδεσε το γλυκο. Καμία μα καμία διαφωνία. 100% μαζί σου. Θεώρησα ότι σχολιάζαμε το γνωστό ότι οι κονσόλες είναι ακριβές σε βάθος χρόνου. Όχι πλέον.
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Σταμάτα να κάνεις συγκρίσεις σε Gigaflops κλπ. Είναι ένα πολύ γενικό metric για την απόδοση ενός συστήματος αλλά δεν μπορείς να μετρήσεις την απόδοση παρά μόνο γενικά και σε workloads μετρημένα. Υπάρχει λόγος που διαφέρουν τα Nvidia flops από τα Amd flops και φυσικά όταν μιλάμε για custom gpu/bus/api και πολλά άλλα. Μπορεί προς δυσαρέσκιά σου αν διαπιστώσεις ότι το PC που έχεις με 1070 θα χλωμιάσει να παίξει RDR2 για παράδειγμα σε 4K/Ultra. Μην υποτιμάτε το γεγονός για παράδειγμα ότι τα ΑΑΑ παιχνίδια των PS/XBOX φτιάχνονται με γνώμονα τις polaris/ξε-πόλαρις των PSBOX. Όσα RTX και να παρουσιάσει η Nvidia το develpoment γίνεται σε AMD hardware (αυτό στις κονσόλες). Το Ray tracing θα γίνει mainsteam για παράδειγμα όταν το υποδείξουν οι κονσόλες. Δεν ξέρω σε ποιο συννεφάκι ονειρεύεστε... Κοιτα η καρτα μου παει στα 10000gflops και την εχω ηδη 1 χρονο. Δηλαδη το one x που βγηκε ειναι ηδη 40% πισω. Το rdr ακομα και στο xbox one x δειχνει χαλια με τα 30fps που παιζει. Στο ps4 οκ εκει ειναι μια θολουρα. Θα περιμενω το pc να το παιξω οπως πρεπει σε ultrawide και 60+fps να το ευχαριστηθω. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Κοιτα η καρτα μου παει στα 10000gflops και την εχω ηδη 1 χρονο. Δηλαδη το one x που βγηκε ειναι ηδη 40% πισω. Το rdr ακομα και στο xbox one x δειχνει χαλια με τα 30fps που παιζει. Στο ps4 οκ εκει ειναι μια θολουρα. Θα περιμενω το pc να το παιξω οπως πρεπει σε ultrawide και 60+fps να το ευχαριστηθω. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι το 1% του Steam που με την σειρά του είσαι το 1/3 του συνολικού gaming κοινού που με την σειρά του είσαι το 1/10 (και αν) των spec που κάνουν target οι devs? Όταν λοιπόν το συνειδητοποιήσεις αυτό θα έχουν βγει PS5/XB2 που με 500 ευρώ max θα κάνουν ότι θα κάνει το σύστημα σου που θα θέλει RTX8080Ti. Και θα είναι και ένα update. 2
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sir_Teraflop είπε Έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι το 1% του Steam που με την σειρά του είσαι το 1/3 του συνολικού gaming κοινού που με την σειρά του είσαι το 1/10 (και αν) των spec που κάνουν target οι devs? Όταν λοιπόν το συνειδητοποιήσεις αυτό θα έχουν βγει PS5/XB2 που με 500 ευρώ max θα κάνουν ότι θα κάνει το σύστημα σου που θα θέλει RTX8080Ti. Και θα είναι και ένα update. Δεν χρειαζεται να συνειδητοποιήσουμε κατι αυτο ειναι το θεμα. Μεχρι να βγει ps5 xb2 θα εχω ευχαριστηθει πολυ ανωτερη εμπειρια. Οπως και ενας με 2080ti σημερα ευχαριστετε καλυτερη εμπειρια απο μενα. Οτι δινεις περνεις 5 χρονια εφαγα στη μαπα κονσολα ηδη τα καλα και τα ασχημα της.
Sir_Teraflop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν χρειαζεται να συνειδητοποιήσουμε κατι αυτο ειναι το θεμα. Μεχρι να βγει ps5 xb2 θα εχω ευχαριστηθει πολυ ανωτερη εμπειρια. Οπως και ενας με 2080ti σημερα ευχαριστετε καλυτερη εμπειρια απο μενα. Οτι δινεις περνεις 5 χρονια εφαγα στη μαπα κονσολα ηδη τα καλα και τα ασχημα της. Και εγώ έφαγα 20 χρόνια στην μάπα τα PC να ασχολούμαι με specs και settings για πες? 1
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε Και εγώ έφαγα 20 χρόνια στην μάπα τα PC να ασχολούμαι με specs και settings για πες? Αν οντως τα εφαγες τοτε θα ξερεις ποσο ανωτερη εμπειρια περνεις με ενα pc και τι συμβιβασμους κανεις με μια κονσολα. Τοσο απλα. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Αν οντως τα εφαγες τοτε θα ξερεις ποσο ανωτερη εμπειρια περνεις με ενα pc και τι συμβιβασμους κανεις με μια κονσολα. Τοσο απλα. Τους συμβιβασμούς στα PC τους κάνουμε αβαβά όμως? Για ποιον λόγο πυροβολάτε xbox? Επειδή δεν μπορείς να τρέξεις fraps? Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι λόγο έχουν τα pc builds σε ένα thread για το xbox. Θα παίξουν σε τηλεόραση? Dolby Atmos? Με controller? Τι Controller? Τι ακριβώς θέλεις να μου πεις εσύ και οι όμοιοι σου. Γιατί και εγώ "όμοιος" είμαι αλλά συνειδητοποιημένος .... θεωρώ. 1
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Τους συμβιβασμούς στα PC τους κάνουμε αβαβά όμως? Για ποιον λόγο πυροβολάτε xbox? Επειδή δεν μπορείς να τρέξεις fraps? Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι λόγο έχουν τα pc builds σε ένα thread για το xbox. Θα παίξουν σε τηλεόραση? Dolby Atmos? Με controller? Τι Controller? Τι ακριβώς θέλεις να μου πεις εσύ και οι όμοιοι σου. Γιατί και εγώ "όμοιος" είμαι αλλά συνειδητοποιημένος .... θεωρώ. Αλλοι ξεκινησατε συγκριση και απλα απαντησα. Τι περιορισμοι υπαρχουν σε υπολογιστη? Δεν βλεπω καποιον πραγματικα. Οι δυνατοτητες ειναι απεριοριστες. Εχω και xbox controller για υπολογιστη συνδεετε σε 1 δευτερολεπτο αλλα απο οταν πηρα μηχανικο keyboard και ποντικι με αρκετα dpi δεν το ξανα επιασα στα χερια μου. Επισης ναι 2 hdmi το ενα παει σε monitor το αλλο σε 55αρα μαντεψε που παιζω ομως και κλεινω 8ωρα χωρις να το καταλαβω. Επισης εχω πανω 1200 ευρω home cinema με οπτικη απευθειας στη μητρικη. Τελος παντως για μενα ισχυει οτι δινεις περνεις. Περιορισμος σε pc δεν υπαρχει κανενας και το πληρωνεις ομως σε χρηματα. Οι κονσολες καλες χρυσες αλλα για συγκεκιμενα πραγματα και μακροπροθεσμα πληρωνεις τα ιδια χρηματα με ενα πολυ καλο pc. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin 3 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει αν έχεις κάνει το σαλόνι σου mancave που λέμε - δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Υποθέτω αν έχεις και παιδιά με το μηχανικό πληκτρολόγιο παίζουν και το logitetch mouse με την ρύθμιση για 8000dpi για να σκοτώνουν (sorry χτίζουν εννοούσα) πιο γρήγορα στο fortinite. Ρυθμίζουν και την RTX να κουμπώνει DLSS και άμα λάχει αν δουν το game ότι "σηκώνει" βάζουν και ένα 2X SSA αφού βαρεθούν να τρέχουν fraps και MSI afteburner για να κάνουν poll τα fps/frame times/θερμοκρασίες. Την ίδια στιγμή κάποια "άλλα παιδιά" διαλέγουν παιχνίδι και παίζουν. Αστεία πράγματα ε? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop 1
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Για τα παιδια μονο swich θα επερνα. Τιποτα απο ολα αυτα που παιζω. Απο gameplay εχουμε switch>ps4>xbox για κονσολες που ειναι πιο διακριτες και μπαινουν σε καθε σαλονι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Arkin είπε Κοιτα το RDR2 ισως ειναι το παιχνιδι της δεκαετιας Αυτό τον τίτλο τον έχει το Witcher 3.. 5
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό τον τίτλο τον έχει το Witcher 3.. Αχ να δουμε ποτε θα το αρχισω. Βλεπω τις 180 ωρες που θελει για 100% τα παντα και φοβαμαι οτι θα κανω πολυ καιρο να ασχοληθω με κατι αλλο. Θα μου πεις ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.
Phoenix4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Το Ray tracing θα γίνει mainsteam για παράδειγμα όταν το υποδείξουν οι κονσόλες. Δεν ξέρω σε ποιο συννεφάκι ονειρεύεστε... Το RT θα γίνει mainstream όταν υπάρξει hardware το οποίο μπορεί να το παίξει ομαλά σε budget τιμή, και όταν βλέπεις πως ούτε μία GPU των 1300 ευρώ δεν είναι αρκετή καταλαβαίνεις πως έχουμε μέλλον ακόμα, 2 γενιές στο νερό. Άμα πιστεύεις πως θα έρθει πιο νωρίς - σε φυσιολογικά επίπεδα όμως όχι rushed - σκέψου εδώ και πόσα χρόνια είναι mainstream οι SSD και ακόμα βάζουν HDD των 5.400 rpm στις κονσόλες. Οι εποχές που οι κονσόλες είχαν cutting edge technology έχουν περάσει, η τελευταία ήταν η γενιά του PS360. MS και Sony πλέον δεν διατίθενται να δώσουν το βέλτιστο δυνατό και να ρισκάρουν. Το RT θα γίνει mainstream όταν αποφασίσει η AMD να το βάλει στις GPU της λογικά στην επόμενη γενιά μετά από την Navi, όταν παρατήσουν το GCN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα