Προς το περιεχόμενο

Google Camera σε Xiaomi Mi A1 Android 9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει πρόσφατα bootαρα το Xiaomi Mi A1 σε Android 9 (pie) και εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή κάμερας του pixel και κάθε φορά που ανοίγει η εφαρμογή μου λέει "camera keep stopping" κάποια γνώμη; 

Screenshot_20181229-192225.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως χρειάζεται να το ρουταρης για να δουλέψει?

Update:

Για δες εδώ https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/mi-a1/themes/best-google-camera-pie-t3883126/amp/

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Έχω δει ότι γίνεται και χωρίς ροοτ δεν θέλω να το ρουταρω τώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι το link δίνει εφαρμογή Google camera χωρίς ρουταρησμα.

Το θέμα είναι να είναι ξεκλείδωτο το camera 2api.

Κατέβασε την εφαρμογή camera2 probe apk να δεις αν είναι ξεκλείδωτο.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Τι είχα ξεκλειδώσει με το Adb και το hal.3 και το eis αλλά πάλι τίποτα θα δω τώρα και με αυτη την εφαρμογή . Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά κάνει wipe τα πάντα και μου έχει σπάσει τα νεύρα και το booloader θέλω να κλειδώσω αλλά βαριέμαι την διαδικασία πάλι να τα ξανά σεταρω όλα 

Επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά είμαι καινούργιος στο όλο θέμα θες να ρίξεις μια ματιά και εσύ ;

Screenshot_20181229-223850.png

Screenshot_20181229-223856.png

Screenshot_20181229-223901.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, RespectGeorge είπε

Τι είχα ξεκλειδώσει με το Adb και το hal.3 και το eis αλλά πάλι τίποτα θα δω τώρα και με αυτη την εφαρμογή . Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά κάνει wipe τα πάντα και μου έχει σπάσει τα νεύρα και το booloader θέλω να κλειδώσω αλλά βαριέμαι την διαδικασία πάλι να τα ξανά σεταρω όλα 

Αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader τότε έχεις ενεργοποιήσει και το Camera 2api γιατί στην ουσία αυτο τα κάνει όλα.

Αλλά επειδή είναι Pure android όπως και το δικό μου(1+6) μήπως δεν έπρεπε να το ξεκλειδώσεις?

Γιατί το δικό μου χωρίς ρουταρησμα και ξεκλείδωμα έχω βάλει κανονικά Google camera.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνεται χωρίς ξεκλείδωμα ότι είδα και ότι διάβασα παντού λέει να το ξεκλειδώσεις και όταν είχα κλειδωμένο το bootloader πάλι το ίδιο έκανε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω έχω κάψει το κεφάλι μου . Αν ψάξεις θα δεις έχει αρκετά βιντεάκια που δείχνει ότι γίνεται απλά μήπως έπρεπε να περιμένω για το official update σε 9 ;; 

27 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Νομίζω ότι το link δίνει εφαρμογή Google camera χωρίς ρουταρησμα.

Το θέμα είναι να είναι ξεκλείδωτο το camera 2api.

Κατέβασε την εφαρμογή camera2 probe apk να δεις αν είναι ξεκλείδωτο.

Τώρα κατεβάζω και αυτό που μου έστειλες να το δοκιμάσω μήπως και γίνει κάτι 

Δημοσ.

Η εφαρμογή τη σου έδειξε?

Πρέπει να βρεις την σωστή εφαρμογή να σου κάτσει.

Και εγώ στην αρχή είχα βάλει κάποια άσχητη και μου έκανε το ίδιο.

Εδώ μέχρι και την Google Camera Night Sight είχα βάλει.

Δημοσ.

Έβαλα μόνο όσες βγήκα να λένε πως είναι για το Mi A1 αλλά και πάλι τίποτα και αυτό που μου έστειλες για το Mi A1 είναι για Android pie όπως και οι υπόλοιπες που δοκίμασα αλλά και πάλι τα ίδια τώρα περιμένω να κατέβει και θα σου πω τι έγινε . Έχω απογοητευτεί δεν βγάζω άκρη 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, RespectGeorge είπε

Επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά είμαι καινούργιος στο όλο θέμα θες να ρίξεις μια ματιά και εσύ ;

Screenshot_20181229-223850.png

Screenshot_20181229-223856.png

Screenshot_20181229-223901.png

LEGACY είσαι άρα μπορείς να την βάλεις κανονικά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

LEGACY είσαι άρα μπορείς να την βάλεις κανονικά.

Και γιατί γίνεται αυτό ; Έχεις καμιά ιδέα; 

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω.

Αλλά μπορούν να σε βοηθήσουν τα παιδιά από το ανάλογο ποστ.

Νομίζω υπάρχει κάποιος που την έχει βάλει.

Δημοσ.

https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/guide-enable-camera2-api-eis-stock-t3883017 

το έκανα έτσι τελικά και πέτυχε έχω μόνο κάποια θέματα με την μπροστινή κάμερα αλλά θα δοκιμάσω και άλλες εφαρμογές ευχαριστώ για την βοήθεια καλό βράδυ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...