Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω ένα tablet Huawei. Πέρασα μια Samsung sd 64. Και έχω φουλάρει ταινίες σειρές κτλ. Παίζουν κανονικά και η sd διαβαζεται φυσικά σαν δεύτερος σκληρός. 

Το θέμα και η απορία μου είναι γιατί δεν μπορώ να διαγράψω ένα αρχείο ταινίας. Δήλ πατάω είτε στην μανισια εφαρμογή 'αρχεία' είτε στον es manager delete διαγράφεται αλλά αν βγω και ξαναμπώ στο φάκελο είναι εκεί. 

Στην ίδια διαδικασία στο κανονικό 16αρι σκληρό αν διαγράψω ένα αρχείο ίδιο μια ταινία ή ένα επισοδειο διαγράφεται κανονικά. 

Δεν έχω ενεργοποιήσει κάδους να πάνε πχ εκεί και επίσης έχω ενεργοποιημενα στα δικαιώματα και την εφαρμογή αρχεία και τον es. 

Αναγκαστικά σαν λύση ανάγκης βγάζω την sd την περνάω στο πσ και τα διαγράφω από εκεί 

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.

Λίγο περίεργο μου φαίνεται!

Μήπως τα έχει παίξει η sd?

Έχεις δοκιμάσει άλλη να βάλεις να δεις?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Καλησπέρα έχω ένα tablet Huawei. Πέρασα μια Samsung sd 64. Και έχω φουλάρει ταινίες σειρές κτλ. Παίζουν κανονικά και η sd διαβαζεται φυσικά σαν δεύτερος σκληρός. 

Το θέμα και η απορία μου είναι γιατί δεν μπορώ να διαγράψω ένα αρχείο ταινίας. Δήλ πατάω είτε στην μανισια εφαρμογή 'αρχεία' είτε στον es manager delete διαγράφεται αλλά αν βγω και ξαναμπώ στο φάκελο είναι εκεί. 

Στην ίδια διαδικασία στο κανονικό 16αρι σκληρό αν διαγράψω ένα αρχείο ίδιο μια ταινία ή ένα επισοδειο διαγράφεται κανονικά. 

Δεν έχω ενεργοποιήσει κάδους να πάνε πχ εκεί και επίσης έχω ενεργοποιημενα στα δικαιώματα και την εφαρμογή αρχεία και τον es. 

Αναγκαστικά σαν λύση ανάγκης βγάζω την sd την περνάω στο πσ και τα διαγράφω από εκεί 

Οταν την βάλεις στον υπολογιστη και διαγράψεις το αρχείο, αν κάνεις refresh εχει εξαφανιστει το αρχειο ή εμφανιζεται πάλι; 

Αν εμφανίζεται πάλι, η κάρτα εχει αρχίσει να χαλάει και το επομενο βήμα θα ειναι να μη δουλευει καθολου.

Αν δεν εμφανιζεται κάτι περιεργο συμβαίνει με το es file explorer ή το λειτουργικό του tablet. Κατεβασε και καποιο αλλο file explorer και δοκίμασε πχ OI file explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=org.openintents.filemanager&hl=en_US

• Like 1
Δημοσ.

Ένα απλό τεστ που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις το revo uninstaller και να δοκιμάσεις να σβήσεις το αρχείο πάντα σε PC εννοείται, εάν δεις ότι αυτό το πρόγραμμα κόλλησε τότε όλα αυτά που σου γράψαν οι προηγούμενοι έχουνε δίκιο χαλάει η κάρτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eixa μια 16αρα πριν σαρουμαν και λειτουργούσε κανονικά. Μπορούσα να κάνω διαγραφή. Αυτή η σαμι βέβαια είναι καινούργια βδομάδας απλά την παράγγειλα άπο ένα κινέζικο σαιτ (dressily) που στο παρελθόν μου Χαν στείλει επίσης ένα ελαττωματικό usb. 

Τι να πω ίσως να φταίει. 

Ναι ισαι κάνει αυτό ακριβώς που αναφέρεις. Στο δευτερόλεπτο μετά τη διαγραφή αν πατήσω ανανέωση τσουπ εμφανίζεται. Είναι δηλ σημάδι ότι θα χαλάσει στο μέλλον? 

Πάντως διαβάζεται κανόνικα. Επίσης έχω ένα κινεζοεξαρτημα που βάζεις τη κάρτα σε usb. Και λειτουργεί σαν usb, όπου το δοκίμασα τηλεόραση /android box kαι πσ φυσικά λειτουργεί κανονικά. 

Γουειβ την εφαρμογή εννοείς να τη κατεβάσω στα Windows? Αυτή όμως για εφαρμογές δεν είναι να τις κάνει ανισταλ . Εγώ αναφερόμαι σε αρχεία mkv κτλ 

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.

Η κάρτα είναι.

Αφού λες ότι είχες άλλη και δούλευε....

Σώσε ότι μπορείς στον υπολογιστή και πάρε μια από εδώ τις προκοπής και άσε τα κινεζω σάιτ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/12/2018 στις 6:29 ΜΜ, di maria kun είπε

παρε μια γομα και τριψε της πισω επαφες της καρτας sd μετα σκουπισε την λιγο απο τα υπολείμματα της γομας και δοκιμασε την .....Αν δεις οτι δεν σ δημιουργει προβλημα εισαι οκ ....αν ομως δεν δεις αποτελσμα προχωρά σε αγορα καινουργιας.Εξαλλου με 10 ευρω παιρνεις 32gb class 10 sandisk

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...