Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Peugeot 206 από το 2008 την μια πλευρά το έχω κτυπισε σε πολλά σημεία έχει κάνει μικρά βαθουλωματα και γρατσουνιές. Θέλω να το βάψω μόνο από την μία πλευρά. Αξίζει λέτε πόσο πάει το μαλλί; 

Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσο θέλεις να πληρώσεις και τι απαιτησεις εχεις; Υπάρχει βαφεας που βάφει με 70-80€ το κομμάτι που ο στοκος πάει σύννεφο, θα σου ταιριάξει το χρωμα 70-80% με μέτρια υλικά και σε 2-3 ημερες θα είναι έτοιμο. Υπάρχει και βαφεας με 350-400€ το κομμάτι που θα σου ταιριάξει το χρωμα 100% θα σου βάλει κορυφαίο βερνίκι δεν θα βάλει στόκο αλλά θα το φέρει με σφυρί και καλάι αλλά θα του πάρει 10 μέρες και θα πρέπει να περιμένεις μήνες να έρθει η σειρά σου. 

Δημοσ.

Δεν έχω και πολλές επιλογές στην Μυτιλήνη μένω. Δεν ξέρω αν αξίζει γιατί το αυτοκίνητο αν πιάνει 3000 ας πούμε αν το πουλήσω μελλοντικά να δώσω 600€ για βάψιμο. Εκεί κολαω θα ανεβάσω φώτο αύριο 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Δεν έχω και πολλές επιλογές στην Μυτιλήνη μένω. Δεν ξέρω αν αξίζει γιατί το αυτοκίνητο αν πιάνει 3000 ας πούμε αν το πουλήσω μελλοντικά να δώσω 600€ για βάψιμο. Εκεί κολαω θα ανεβάσω φώτο αύριο 

Καλημέρα αδερφέ, Μυτιλήνη που είσαι? κέντρο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...