mrvaggos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ και χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα αρκετό καιρό τώρα και δεν έχω βρεί λύση ακόμα. Όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας, ενώ σβήνει η οθόνη και το πληκτρολόγιο, ακούγεται ότι εξακολουθει να δουλεύει το λάπτοπ και απο το λαμπάκι φαίνεται ότι είναι ανοιχτό. Απο τις 10 φορές που θα το κλείσω την 1 να κλείσει κανονικά χωρίς θέμα. Αλλιώς χρειάζεται να κρατήσω πατημένο το κουμπί τερματισμού του λάπτοπ (πράγμα το οποίο να δημιουργήσει πρόβλαμα αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση). Το ίδιο συμβαίνει και με την αναστολή λειτουργίας. Γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα και πως μπορώ να το λύσω?
rayven18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Το έχω πάθει αρκετές φορές αλλα μόνο με windows 10, 9/10 ήτανε κάποιος driver που κολλούσε σε loop. Μετά απο μερικά windows update διορθώθηκε μόνο του
mrvaggos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 κι εγώ τα 10 έχω... έχουν γίνει και αρκετά update αλλά τίποτα. τι να πω
fujitsuA530 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Κράτα πατημένο το Shift ενώ κάνεις κλικ στο "Τερματισμός"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα