zodiacskipper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Πήρα μια funai και είμαι ευχαριστημένος.. και ας μην έχει remote access
Bluedive Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Arkin είπε H6400 εδω εχει το smart remote που δουλευει με BT οτι καλυτερο. Και 3D ετσι. Απλα δεν ειναι 4K. Λεω να την κανω ρουτ να δω τι μπορει να κανει. Καθολου creepy. F8000 εδώ και συμφωνώ σε όλα. Τα σημερινά μοντέλα ακόμα και κορυφαία δεν έχουν καμία σχέση με την μεταλλική κατασκευή φορτωμένη με όλα εκτός 4Κ της δικής μου. Επόμενη TV θα είναι Sony ή LG σε OLED. 1
KoreanW Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, zodiacskipper said: Πήρα μια funai και είμαι ευχαριστημένος.. και ας μην έχει remote access στο εξωτερικό την έχεις πάρει; γιατί στην Ελλάδα funai δε βρίσκεις
georgetsl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Παίδες ,καλές οι oled και τέλειες αλλά και αυτές έχουν θέματα σοβαρά με τα burn in που ακόμα δεν τα έχουν λύσει οι εταιρίες ,παρά εάν υποστηρίζει dts και dolby....νομίζω ότι η πιο καλή λύση είναι οι qled της σαμσουνγκ ,ναι μεν δεν έχει την ποιότητα μιας oled αλλά να έχεις δώσει ένα σκασμό χρήματα και να κινδυνεύεις με burn in επίσημα από ξένα reviews και από τα γραφόμενα σε manual εταιριών δε αγόραζα oled με τετοιο ρισκο ....να σου λένε ότι αγοράζεις κάτι καλό και ακριβό αλλά έχεις και ένα καλό ποσοστό ρίσκου να πάθεις burn in στο πάνελ ....με την καμία . 1 1
Agony Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexis67676767 είπε Τα περισσότερα home cinema έχουν blu-ray player (ή έστω usb) και εαν διαβάσεις γράφω ' Απο τη στιγμή που την ταινία θα την παίζει το home cinema, θα έχεις dts' Η πηγή είναι η μονάδα του home cinema, δεν παρεμβάλλεται η τηλεόραση. Οτι βλεπει απο την TV τον player της δεν θα εχει dts. Youtube netflix usb τα παντα. Απο home cinema μονο αν εχει bluray πραγμα που δεν βλεπει κανεις πλεον ολοι απο σκληρο βλεπουν και συνδρομητικά οπως ειναι απολυτα λογικό. Τα usb στους ενυσχιτες δεν εχουν δικο τους player που διαβαζει ταινιες. Με απλα λογια τα Homecinema ειναι μονο για το κοματι ηχου ολες οι ταινιες παιζουν απο την TV. Θα πρεπει λοιπον να παρουν media player που να υποστιριζει 4K HDR 10bit dolby vision hdmi 2.0 και DTS και να εχουν αλλο ενα τηλεκοντρολ. Καλα κρασα δλδ. Τωρα να εχεις μια TV 2018 2019 και ολες οι ταινιες σου με dts απο το σκληρο σου και τα συνδρομητικα να μην παιζουν ηχο ειναι οτι χειρότερο. 1 ώρα πριν, Bluedive είπε F8000 εδώ και συμφωνώ σε όλα. Τα σημερινά μοντέλα ακόμα και κορυφαία δεν έχουν καμία σχέση με την μεταλλική κατασκευή φορτωμένη με όλα εκτός 4Κ της δικής μου. Επόμενη TV θα είναι Sony ή LG σε OLED. Sony LG και Philips ολες ειναι αψογες OLED εφοσον ολες εχουν πανελ LG OLED. Ισος οταν ξεστοκαρει η Samsung τα παλια της VA PANEL που βαζει στα μοντελα τις να αποφασισει να παει και αυτη σε OLED. Ουτος η αλλος ο περισσότερος κοσμος βλεπει QLED και λεει ποσο ανωτερο και καινουργιο ειναι σε σχεση με τα OLED, οποτε οταν πετυχαίνει μια διαφήμιση γιατι να μην τα κρατησουν οσο μπορουν ? Και εγω αν ειμουν Samsung να ξεστοκαρω θα ηθελα. 1
EuphangeL Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, jerry banana είπε fap fap fap καθως κοιτας στα ματια τους συγγενεις σου Αυτοί είναι οι Insomniacs με Android και χωρίς Facebook
farkadona Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 η επανάσταση πού βρίσκεται, εφόσον εξ ορισμού είναι ανέφικτη η απομακρυσμένη εκτέλεση εφαρμογών (πλάκα δεν θα είχε να έτρεχε στην τιβι το εγκατεστημένο στον σταθερό photoshop --dll missing -- ?). Και με την υπάρχουσα τιβι μου βλέπω τα αρχεία στον υπολογιστή μου (αν είναι αναμμένος). Wtf?
babios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Agony είπε Οτι βλεπει απο την TV τον player της δεν θα εχει dts. Youtube netflix usb τα παντα. Απο home cinema μονο αν εχει bluray πραγμα που δεν βλεπει κανεις πλεον ολοι απο σκληρο βλεπουν και συνδρομητικά οπως ειναι απολυτα λογικό. Τα usb στους ενυσχιτες δεν εχουν δικο τους player που διαβαζει ταινιες. Με απλα λογια τα Homecinema ειναι μονο για το κοματι ηχου ολες οι ταινιες παιζουν απο την TV. Θα πρεπει λοιπον να παρουν media player που να υποστιριζει 4K HDR 10bit dolby vision hdmi 2.0 και DTS και να εχουν αλλο ενα τηλεκοντρολ. Καλα κρασα δλδ. Τωρα να εχεις μια TV 2018 2019 και ολες οι ταινιες σου με dts απο το σκληρο σου και τα συνδρομητικα να μην παιζουν ηχο ειναι οτι χειρότερο. Sony LG και Philips ολες ειναι αψογες OLED εφοσον ολες εχουν πανελ LG OLED. Ισος οταν ξεστοκαρει η Samsung τα παλια της VA PANEL που βαζει στα μοντελα τις να αποφασισει να παει και αυτη σε OLED. Ουτος η αλλος ο περισσότερος κοσμος βλεπει QLED και λεει ποσο ανωτερο και καινουργιο ειναι σε σχεση με τα OLED, οποτε οταν πετυχαίνει μια διαφήμιση γιατι να μην τα κρατησουν οσο μπορουν ? Και εγω αν ειμουν Samsung να ξεστοκαρω θα ηθελα. Την έχεις δει;; η 9 έχει φοβερή εικόνα... Και καμιά πιθανότητα burn in... Σε φωτεινό δωμάτιο έχει ίσως καλύτερη εικόνα από oled. Φοβερό μαύρο και φωτεινότητα, ελάχιστες αντανακλάσεις... Θα ήθελα να την δω και σε σκοτάδι αλλά έπαθα πλάκα από την εικόνα... Αν μου έλεγες ότι είναι oled θα το πίστευα... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από babios
jerry banana Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, EuphangeL είπε Αυτοί είναι οι Insomniacs με Android και χωρίς Facebook ετσι
lofter Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 ο μόνος λόγος που είχα αγοράσει τηλεόραση samsung και όχι sony είναι το σέρβις των εταιρειών. Πιθανόν το ίδιο να κάνω όταν έρθει η ώρα να την αντικαταστήσω. Υπάρχει καμία βελτίωση σε αυτόν τον τομέα από sony μεριά;
DJTaurus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Shamesung😂 Samsung TVs should be regularly virus-checked, the company says https://www.bbc.com/news/technology-48664251
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα