Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agony είπε

Εντωμεταξύ η παλια μου ju7000 και wireless remote και local dimming και dts optical bluetooth. Και μεταλικη κατασκευη. 

Αχ ρε Samsung .

H6400 εδω εχει το smart remote που δουλευει με BT οτι καλυτερο. Και 3D ετσι. Απλα δεν ειναι 4K. Λεω να την κανω ρουτ να δω τι μπορει να κανει. 

Μόλις τώρα, jerry banana είπε

fap fap fap καθως κοιτας στα ματια τους συγγενεις σου :P 

Καθολου creepy.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεόραση κρίνεται πρώτιστα για την εικόνα της... Το να έχει ευκολίες καλό μεν, δευτερεύον δε... Τι συγκρίνετε; τηλεοράσεις του 16 με του 18? Έλεος... Καμία σχέση... 

Επεξ/σία από babios
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, babios είπε

Η τηλεόραση κρίνεται πρώτιστα για την εικόνα της... Το να έχει ευκολίες καλό μεν, δευτερεύον δε... Τι συγκρίνετε; τηλεοράσεις του 16 με του 18? Έλεος... Καμία σχέση... 

Η σειρα NU7100 του 2018 της samsung ειναι χειροτερες απο αυτες του 2013. Ειναι 50hz και απλα εχουν το 4K το οποιο λιγοι θα το δουν μιας και θελει να καθεσαι και πολυ κοντα για να δεις διαφορες. Βεβαια η 55αρα παιζει στα 500 ευρω οταν οι τοτε 55αρες ειχαν 1200.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Η σειρα NU7100 του 2018 της samsung ειναι χειροτερες απο αυτες του 2013. Ειναι 50hz και απλα εχουν το 4K το οποιο λιγοι θα το δουν μιας και θελει να καθεσαι και πολυ κοντα για να δεις διαφορες. Βεβαια η 55αρα παιζει στα 500 ευρω οταν οι τοτε 55αρες ειχαν 1200.

Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω... Και δεν ξέρω με ποια την συγκρίνεις... Η NU8000 είναι πολύ καλή και είναι από τα φθηνά μοντέλα... Αν μου συγκρίνεις τα πολύ ακριβά μοντέλα με τα τα φθηνά του σήμερα, μπορεί να έχεις δίκιο... Αλλά δεν πάει έτσι 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, babios είπε

Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω... Και δεν ξέρω με ποια την συγκρίνεις... Η NU8000 είναι πολύ καλή και είναι από τα φθηνά μοντέλα... Αν μου συγκρίνεις τα πολύ ακριβά μοντέλα με τα τα φθηνά του σήμερα, μπορεί να έχεις δίκιο... Αλλά δεν πάει έτσι 

Ναι η Nu8000 ειναι σιγουρα καλυτερη απο την 7000

https://www.skroutz.gr/s/14632680/Samsung-UE55NU8000.html#specs

εχει και BT. Το τηλεκοντρολ παραμενει στα ιδια χαλια ομως? Οπως και οτι δεν παιζει dts και αυτη.

Δημοσ.

Δε θα έμπαινα στο τριπακι να αλλάξω τη παλιά μου D8000 αν δεν αρχεζε να μου κάνει νερά η εικόνα. Κάθετες γραμμές στα αριστερά του πάνελ. Αν ήξερα ότι μπορούσα να το φτιάξω θα την έφτιαχνα. Για την ώρα τη κρατάω ακόμη μιας και δεν είναι πολύ ενοχλητικό. Μέχρι να βρω ένα αξιόπιστο μοντέλο σε καλή τιμή. Γιατί 1600 για τηλεόραση δε ξανά δίνω...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Donacgreece είπε

Δε θα έμπαινα στο τριπακι να αλλάξω τη παλιά μου D8000 αν δεν αρχεζε να μου κάνει νερά η εικόνα. Κάθετες γραμμές στα αριστερά του πάνελ. Αν ήξερα ότι μπορούσα να το φτιάξω θα την έφτιαχνα. Για την ώρα τη κρατάω ακόμη μιας και δεν είναι πολύ ενοχλητικό. Μέχρι να βρω ένα αξιόπιστο μοντέλο σε καλή τιμή. Γιατί 1600 για τηλεόραση δε ξανά δίνω...

NU8000 εύκολα. Την έχω και πετάει.

• Like 1
Δημοσ.

Eχει χαθεί η ουσία...Panel του κιλού στις οικονομικες προτασεις και ευκολιές που στην ουσια είναι παπατζες...το smart ειναι λιγο παραταιρω..καλύτερα να κολησεις ενα 50ρικο και να παρεις απλη τηλεοραση και ενα boxακι να κανεις τα παντα..Αλλα η 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση παιδια για το dts. Επειδη κοιταω την 55αρα q6fn (και γενικότερα για καθε tv  που δεν εχει dts) αν την συνδεσω με οπτική με το home cinema  (που υποστηριζει dts )θα εχω dts  ή ουτε αυτο ειναι δυνατο;

Επεξ/σία από jojos
Δημοσ.

Κάποτε, τουλάχιστον 10 χρόνια πριν, που πήρα Samsung τηλεόραση και μου κάηκε στον 26 μήνα και το παίζανε Κινέζοι, είπα τέρμα η Samsung σε όλα,και ακόμα το κρατάω.Μόνο Sony τηλεόραση.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jojos είπε

Ερωτηση παιδια για το dts. Επειδη κοιταω την 55αρα q6fn (και γενικότερα για καθε tv  που δεν εχει dts) αν την συνδεσω με οπτική με το home cinema  (που υποστηριζει dts )θα εχω dts  ή ουτε αυτο ειναι δυνατο;

Απο τη στιγμή που την ταινία θα την παίζει το home cinema, θα έχεις dts.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

H6400 εδω εχει το smart remote που δουλευει με BT οτι καλυτερο. Και 3D ετσι. Απλα δεν ειναι 4K. Λεω να την κανω ρουτ να δω τι μπορει να κανει.

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι η Nu8000 ειναι σιγουρα καλυτερη απο την 7000

https://www.skroutz.gr/s/14632680/Samsung-UE55NU8000.html#specs

εχει και BT. Το τηλεκοντρολ παραμενει στα ιδια χαλια ομως? Οπως και οτι δεν παιζει dts και αυτη.

Eχω την F6400 και ειναι μια χαρα απλα μου κανει νερα το τροφοδοτικο στο 3d και δεν αξιζει η αλαγη του (150 ευρω)
Προσφατα πηρα μια ΜU7002 απλα νομιζω οτι μου δινει HDR μονο σε 50 Hz απο το pc.
παντως ειναι απιστευτη αν και το DTS οντως παει ασχημα για Samy

Δημοσ.

Εγω που εχω την UE48H6700 και θελω να παω σε 55 τουλαχιστον να περιμενω ?? ή εχετε να προτεινετε καμμια της προκοπης ? ? ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, babios είπε

Οτι ειπε ο φιλος Αρκιν. Το οτι μια τηλεόραση ειναι παλια δεν σημαίνει οτι ειναι χειρότερη. Να σου δειξω εγω τηλεοραση plasma του 15 vs 6χχχ. 2018 σειρα samsung να μην το πιστευεις.

Αλωστε αν εξαιρέσουμε τις oled δεν υπαρχει τιποτα το σπουδαίο σε va panel και οσα ειναι full array με πολλες ζώνες ήταν πανάκριβα και λιγα μοντελα. 

Προσωπικα μου αρεσει πολυ η samsung για ολα τα παλια μοντελα τις. Ομως απο το 2015 και μετα δεν εχει κανει κατι. Ουτε καν ενα ips panel direct led.

Ειναι ομως και θεμα γουστου πχ για μενα μια Samsung D8000 1080p εχει πολυ ανωτερη εικονα απο την 6 σειρα του 18 σε 1080p ιδιο περιεχόμενο οταν ειναι calibrated. 

2 ώρες πριν, alexis67676767 είπε

Απο τη στιγμή που την ταινία θα την παίζει το home cinema, θα έχεις dts.

Λαθος φιλε μου μην σε ακουσουν και την πατησουν.  Απο την στιγμη που ο player της δεν υποστηρίζει dts ακομα και το home cinema να υποστιριζει ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.(μονο αν εχει bray player build in) αν και ολοι βλεπουν απο την tv usb netflix κτλ.

1 ώρα πριν, themis_81 είπε

Εγω που εχω την UE48H6700 και θελω να παω σε 55 τουλαχιστον να περιμενω ?? ή εχετε να προτεινετε καμμια της προκοπης ? ? ? 

Δεν εχει κανενα νοημα ναντην αλαξεις ακομα. Η πας σε q9fn με full array dim η πας σε Oled διαφορετικα κρατα αυτην που εχεις. Εκτος αν θες να παρεις μια κα8 καλα HDR που υα κανει τα διπλα μαυρα και χρωματα σουπα.

2 ώρες πριν, jojos είπε

Αν παιζεις απο τον media player τις οχι.

Επεξ/σία από Agony
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Agony είπε

Οτι ειπε ο φιλος Αρκιν. Το οτι μια τηλεόραση ειναι παλια δεν σημαίνει οτι ειναι χειρότερη. Να σου δειξω εγω τηλεοραση plasma του 15 vs 6χχχ. 2018 σειρα samsung να μην το πιστευεις.

Αλωστε αν εξαιρέσουμε τις oled δεν υπαρχει τιποτα το σπουδαίο σε va panel και οσα ειναι full array με πολλες ζώνες ήταν πανάκριβα και λιγα μοντελα. 

Προσωπικα μου αρεσει πολυ η samsung για ολα τα παλια μοντελα τις. Ομως απο το 2015 και μετα δεν εχει κανει κατι. Ουτε καν ενα ips panel direct led.

Ειναι ομως και θεμα γουστου πχ για μενα μια Samsung D8000 1080p εχει πολυ ανωτερη εικονα απο την 6 σειρα του 18 σε 1080p ιδιο περιεχόμενο οταν ειναι calibrated. 

Λαθος φιλε μου μην σε ακουσουν και την πατησουν.  Απο την στιγμη που ο player της δεν υποστηρίζει dts ακομα και το home cinema να υποστιριζει ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.(μονο αν εχει bray player build in) αν και ολοι βλεπουν απο την tv usb netflix κτλ.

Δεν εχει κανενα νοημα ναντην αλαξεις ακομα. Η πας σε q9fn με full array dim η πας σε Oled διαφορετικα κρατα αυτην που εχεις. Εκτος αν θες να παρεις μια κα8 καλα HDR που υα κανει τα διπλα μαυρα και χρωματα σουπα.

Αν παιζεις απο τον media player τις οχι.

Τα περισσότερα home cinema έχουν blu-ray player (ή έστω usb) και εαν διαβάσεις γράφω ' Απο τη στιγμή που την ταινία θα την παίζει το home cinema, θα έχεις dts' Η πηγή είναι η μονάδα του home cinema, δεν παρεμβάλλεται η τηλεόραση.

Επεξ/σία από alexis67676767

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...