Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HDD.

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 31/12/2018 at 20:53, caveneo said:

Μιλάμε για τρομερές ταχύτητες!
Καλή χρονιά να 'χουμε! Τα λέμε του χρόνου τώρα!

Χωρίς τίτλο.png

προσωπικα δεν θα τοεκλεινα ουτε το βραδυ για να μην ζοριζω το δισκο ανοιξε κλεισε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, caveneo said:

Αυτό που είπες για το firmware του δίσκου. Πώς μπορώ να δω αν υπάρχει διαθέσιμο firmware για τους άλλους τους σκληρούς μου; Έχω 3 HDD και 2 SSD!

για τους ssd κατεβαζεις τα utility και συνηθως απο εκει σου λεει αν υπαρχει αλλιως κοιτας στην σελιδα του δισκου.το ιδιο και για τον μηχανικο.απλα για τους green συγκεκριμενα  υπήρχε υπάρχει το wdidle3 στο οποιο αλλαζες το χρονο που θα κανει η κεφαλη για να κανει Park ωστε να μην ξεκανεις τον δισκο. ή το εκανες disable .ευτυχως καταργηθηκαν αυτοι οι δισκοι.

• Like 1

10 λεπτά πριν, poulinos είπε

για τους ssd κατεβαζεις τα utility και συνηθως απο εκει σου λεει αν υπαρχει αλλιως κοιτας στην σελιδα του δισκου.το ιδιο και για τον μηχανικο.απλα για τους green συγκεκριμενα  υπήρχε υπάρχει το wdidle3 στο οποιο αλλαζες το χρονο που θα κανει η κεφαλη για να κανει Park ωστε να μην ξεκανεις τον δισκο. ή το εκανες disable .ευτυχως καταργηθηκαν αυτοι οι δισκοι.

Δεν ήξερα καν πως υπάρχουν τέτοια utilities. Κατέβασα για τον Kingston SSD και μου έβγαλε πως υπάρχει firmware. Ευχαριστώ πολύ! Θα ψάξω και για Sandisk SSD που έχω έναν.

2 minutes ago, caveneo said:

Δεν ήξερα καν πως υπάρχουν τέτοια utilities. Κατέβασα για τον Kingston SSD και μου έβγαλε πως υπάρχει firmware. Ευχαριστώ πολύ! Θα ψάξω και για Sandisk SSD που έχω έναν.

αν και δεν χανεις Data τυπικα αν εχεις τιποτα σημαντικο καντο bacκup.

11 minutes ago, caveneo said:

Σήμερα ό,τι και αν αντιγράψω το πάει σφαίρα;;; !!! Τι έγινε;

Χωρίς τίτλο2.png

μπορει απλα σε καποιο αλλο σημειο για καποιο λογο να παιζει σωστα ο δισκος.λιγο σε νοιαζει.το βασικο ειναι να κανεις πληρες baclup.Ο δισκος δεν ειναι να χρησιμοποιηθει ξανα.

και τα σημαντικα καντα bacKup και σε αλλο δισκο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...