caveneo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Έχω τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο. Αγορασμένο 11/16. Από χθες μου έβγαλε ειδοποίηση το BIOS στην αρχή πως είναι bad και μου λέει backup να του κάνω. Τα αρχεία που επισυνάπτω γράφει κάποια πράγματα περίεργα που δεν τα πολυκαταλαβαίνω (με το HDD Scan τα έκανα). Μπορώ να σώσω τα αρχεία από μέσα; Τώρα δεν άνοιγε ο υπολογιστής και αναγκάστηκα και αποσύνδεσα τον σκληρό. WDC WD30EZRZ-00Z5HB0-WD-WCC4N7AEXEUJ-SMART_mht.html Green.ico Red.ico Yellow.ico Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 On 29/12/2018 at 14:14, caveneo said: Έχω τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο. Αγορασμένο 11/16. Από χθες μου έβγαλε ειδοποίηση το BIOS στην αρχή πως είναι bad και μου λέει backup να του κάνω. Τα αρχεία που επισυνάπτω γράφει κάποια πράγματα περίεργα που δεν τα πολυκαταλαβαίνω (με το HDD Scan τα έκανα). Μπορώ να σώσω τα αρχεία από μέσα; Τώρα δεν άνοιγε ο υπολογιστής και αναγκάστηκα και αποσύνδεσα τον σκληρό. WDC WD30EZRZ-00Z5HB0-WD-WCC4N7AEXEUJ-SMART_mht.html Green.ico Red.ico Yellow.ico δοκιμη σε αλλο pc να δεις τι γινεται.σιγουρα στο bios δεν εχεις βαλει να ξεκιναει απο τον προβληματικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Είναι 4ος στη σειρά εκκίνησης. Τον ξεσύνδεσα για να μην δουλεύει και χαλάσει τελείως. Πώς μπορώ να ανακτήσω τα αρχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειχα παρομοιο προβλημα πριν λιγες μερες.Πεταξε πολλα bad sectors ο δισκος και ο υπολογιστης δεν εμπαινε στα windows αν δεν εβγαζα τον δισκο.Τι μπορει να κανεις. Βγαλε τον δισκο και αν εχεις καποια θηκη η ανταπτορα να τον κανεις εξωτερικο.Φορτωσε τα windows και μετα βαλε τον δισκο εξωτερικα μπας και τον δει τα windows και παρεις τα αρχεια σου. Αλλος τροπος, με καποια διανομη linux χωρις να κανεις εγκατασταση σε σκληρο δισκο μπορεις και απο δισκακι η στικακι να τρεξει, ελπιζεις οτι θα δει τον δισκο και τραβας τα αρχεια σου. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Mr_Terror 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά τον βλέπει τον δίσκο αλλά αργεί πάρα πολύ! Μα πάρα πολύ! Έχω Dual Boot με Linux Mint. Απλά αντιγραφή επικόλληση κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 ναι αντιγραφη επικολληση.Ξεκινα με τα αρχεια που εχεις πιο πολυ αναγκη.Στο λεω γιατι μπορει να σε αφησει ο δισκος μονιμα την ωρα που κανει την αντιγραφη.Γιαυτο βαλε πρωτα να αντιγραψεις τα αρχεια που εχεις περισσοτερο αναγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, caveneo said: Τελικά τον βλέπει τον δίσκο αλλά αργεί πάρα πολύ! Μα πάρα πολύ! Έχω Dual Boot με Linux Mint. Απλά αντιγραφή επικόλληση κάνω; ναι copy paste και ελπιζω να παιξει διοτι αμα δεν παιξει δεν θα βοηθησουν τα recovery προγραμματα αφου δεν ειναι οτι εχουν χαθει τα αρχεια. 1 hour ago, caveneo said: Είναι 4ος στη σειρά εκκίνησης. Τον ξεσύνδεσα για να μην δουλεύει και χαλάσει τελείως. Πώς μπορώ να ανακτήσω τα αρχεία; πολλες φορες τον κουμπωνεις εξωτερικα και δοκιμαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι τωρα και αντιγράφω ότι μπορώ. Αντιγραφεί με την εξωφρενικη ταχύτητα των 200ΚΒ/s. Και ο,τι γίνει. Ο,τι προλάβω να αντιγράψω. Για 16 γίγα θέλει 10 ώρες γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 18 minutes ago, caveneo said: Είμαι τωρα και αντιγράφω ότι μπορώ. Αντιγραφεί με την εξωφρενικη ταχύτητα των 200ΚΒ/s. Και ο,τι γίνει. Ο,τι προλάβω να αντιγράψω. Για 16 γίγα θέλει 10 ώρες γράφει. ας παρει και 50 ωρες αρκει να καταφερεις να τα παρεις.μετα απο το παραθυρο ο δισκος εκτος αν εχει εγγυηση για την αλλαγη.και παντα 2 backup.τωρα ετυχε να μπροεις να παρεις τα αρχεια.την επομενη φορα τι θα γινει αμα ο δισκος απλα δεν ξαναπαρει μπροστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μου κόλλησε σε τρεις φακέλους που είχα παιδικά της μικρής. Και τον έκλεισα. Αύριο θα συνεχίσω. Η εγγύηση έληξε πριν ένα μήνα. Πού να τον χρησιμοποιούσα κιόλας κάθε μέρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 14 hours ago, caveneo said: Μου κόλλησε σε τρεις φακέλους που είχα παιδικά της μικρής. Και τον έκλεισα. Αύριο θα συνεχίσω. Η εγγύηση έληξε πριν ένα μήνα. Πού να τον χρησιμοποιούσα κιόλας κάθε μέρα!!! αν εχεις wd green ειναι οτι χειροτερο ειδικα αμα δεν ειχες περασει το Patch για να μην κανει Parking head ανα 8 secs.επισης δισκος χτυπαει ακομα και απο διακοπη ρευματος οποτε μην το πηγαινεις αναλογα με την χρηση.ελπιζω απο εδω και μπρος διπλο backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, caveneo είπε Μου κόλλησε σε τρεις φακέλους που είχα παιδικά της μικρής. Σόρρυ κιόλας αλλά τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα δεν τα λες και vital data για να αγχώνεσαι να τα σώσεις. Εκτός από φωτογραφίες και διάφορα προσωπικά αρχεία εργασιών (ακόμα και μουσικά αρχεία) ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα ξαναβρίσκεις και ΔΕΝ αξίζει το ρεύμα που θα κάψεις για να τα ανακτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, dpolal said: Σόρρυ κιόλας αλλά τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα δεν τα λες και vital data για να αγχώνεσαι να τα σώσεις. Εκτός από φωτογραφίες και διάφορα προσωπικά αρχεία εργασιών (ακόμα και μουσικά αρχεία) ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα ξαναβρίσκεις και ΔΕΝ αξίζει το ρεύμα που θα κάψεις για να τα ανακτήσεις. αν μπορει να τα επαναφερει δενειναι κακο.αν δεν τα επαναφερει ενταξει μικρο το κακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Έχω κάτι παλιά anime που βλέπαμε μικροί και κάτι καινούργια από ομάδες που έχουν σταματήσει να υπάρχουν. Αντιγράφω σιγά σιγά. Ούτως ή άλλως ο υπολογιστής κλείνει μόνο τα βράδια. Ό,τι προλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μιλάμε για τρομερές ταχύτητες! Καλή χρονιά να 'χουμε! Τα λέμε του χρόνου τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα