Προς το περιεχόμενο

Dell SE2717H AMD Freesync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω τη συγκεκριμενη οθονη κ την καρτα RX 580 με τους τελευταιους stable drivers. Επισης κατεβασα κ τον driver για τη συγκεκριμενη οθονη απο το site της (Dell) για την οθονη αυτη κ πλεον στην διαχειρηση συσκευων δε τη δειχνει pnp generic αλλα κανονικα με το ονομα μοντελο της. Στα radeon settings ενεργοποιησα το freesync. 

Η ερωτηση μου ειναι, υπαρχει κ στο μενου (OSD) της οθονης κατι να ενεργοποιησω για το freesync? Γιατι οσο κ αν εψαξα στο μενου της δεν αναφερει πουθενα freesync, κ στο διαδικτυο που διαβασα γενικα αναφερουν οτι το ενεργοποιουν κ στα settings της καρτας κ στο osd της οθονης... 

Δημοσ.

Καταλαβα... Επειδη γραφει κατι DCCI κλπ στο μενου της μηοως το αναφερει με αλλη ονομασια αλλα δυσκολο μαλλον.. 

Υπαρχει καποιος τροπις η προγραμμα να δω οτι το freesync οντως κανει δουλεια; refresh rate η οθονη ειναι στα 75hz. 

Παιζωντας λιγο το τελευταιο tomb raider στα settings που εβγαζε το παιχνιδι, χωρις να αλλαξω δλδ τπτ, καποιες στιγμες νομιζω διεκρινα λιγο tearing. 

Πατησα alt + r για να απενεργοποιησω το freesync, το ιδιο tearing. Το ξαναενεργοποιησα παλι το ιδιο. Δηλαδη δεν ειδα καποια διαφορα. 

Μολις ενεργοποιησα το enhanced sync εξαφανιστηκε καθε ιχνος. Αυτο ειναι το v-sync ; Γιατι δε μου εριξε καθολου fps... 

Δημοσ.

2 οθονες με freesync που εχουν περασει απο τα χερια μου,εχουν και οι δυο επιλογη στο μενου τους.

Η τωρινη μου που ειναι dell,εχει,αρα μαλλον και η δικια σου θα εχει.Για ψαξε το...

Για να δεις αν δουλευει η οχι,δες αν εχει επιλογη στο μενου της να δειχνει και το refresh rate στην οθονη.Αν αλλαζει,τοτε ειναι ενεργοποιημενο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dantε είπε

2 οθονες με freesync που εχουν περασει απο τα χερια μου,εχουν και οι δυο επιλογη στο μενου τους.

Η τωρινη μου που ειναι dell,εχει,αρα μαλλον και η δικια σου θα εχει.Για ψαξε το...

Για να δεις αν δουλευει η οχι,δες αν εχει επιλογη στο μενου της να δειχνει και το refresh rate στην οθονη.Αν αλλαζει,τοτε ειναι ενεργοποιημενο.

Το χω ψαξει το μενου ενα ενα κ δεν εχει καπου να λεει freesync. Εβαλα κ το app της οθονης για να εχω το μενου στα windows κ παλι τπτ ουτε εκει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Καταλαβα... Επειδη γραφει κατι DCCI κλπ στο μενου της μηοως το αναφερει με αλλη ονομασια αλλα δυσκολο μαλλον.. 

Υπαρχει καποιος τροπις η προγραμμα να δω οτι το freesync οντως κανει δουλεια; refresh rate η οθονη ειναι στα 75hz. 

Παιζωντας λιγο το τελευταιο tomb raider στα settings που εβγαζε το παιχνιδι, χωρις να αλλαξω δλδ τπτ, καποιες στιγμες νομιζω διεκρινα λιγο tearing. 

Πατησα alt + r για να απενεργοποιησω το freesync, το ιδιο tearing. Το ξαναενεργοποιησα παλι το ιδιο. Δηλαδη δεν ειδα καποια διαφορα. 

Μολις ενεργοποιησα το enhanced sync εξαφανιστηκε καθε ιχνος. Αυτο ειναι το v-sync ; Γιατι δε μου εριξε καθολου fps... 

Καλησπέρα φίλε, επειδή την έχω παραγγείλει και εγω και την περιμένω να έρθει πως είναι γενικά η οθόνη? Και εγω το shadow of the Tomb raider θα παίξω μόλις την πάρω. Γενικά την έχεις δουλέψει σε παιχνίδια από ίντσες είσαι εντάξει? 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, astral7 είπε

Καλησπέρα φίλε, επειδή την έχω παραγγείλει και εγω και την περιμένω να έρθει πως είναι γενικά η οθόνη? Και εγω το shadow of the Tomb raider θα παίξω μόλις την πάρω. Γενικά την έχεις δουλέψει σε παιχνίδια από ίντσες είσαι εντάξει? 

Ειναι πολυ καλη οθονη κ τιμια για τα λεφτα της. Εγω προσωπικα που δεν ειμαι φανατικος gamer κ τη θελω λιγο απο ολα, κ σερφαρισμα ανετο κ youtube κ 1080p bluray ταινιες κ κανα παιχνιδι οταν εχω ορεξη ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ακομα κ σε 50-70 εκ. αποσταση απο την οθονη που καθομαι δε βλεπω πιξελς οπως εχω διαβασει αλλου λογο 27" κ 1080p. 

Tomb raider με ultra γραφικα κ freesync + enhanced sync πολυ smooth κινηση. Σημερα θα δοκιμασω το far cry. 

Η απορια μου ειναι οπως εγραψα πιο πανω με το freesync γιατι ειτε το ενεργοποιω ειτε οχι δε βλεπω διαφορα. Ενω με το enhanced sync βλεπω ως το καλυτερο. Μπορει να μου κοβει 1-2 fps το πολυ αλλα ειναι ολα πολυ πιο ομαλα.

Freesync κ enhansed sync τα βαζουμε μαζι η θελει μονο το ενα απο τα δυο ενεργοποιημενα; Γνωριζει κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...