Alex-V Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χρονια πολλα. μου εφερε ενα λαπτοπ μια κοπελα με χαλασμενο σκληρο. εσωσα αρχεια, αλλαξα σκληρο με ssd, μπηκανε παλι τα 7 αυθεντικα. τι γινεται τωρα. εχει πολλα αρχεια wma αν θυμαμαι. παω να τα ανοιξω με media player και μου ανοιγει η αρχικη του internet explorer. αντε λεω μαμιεται ο media player. κατεβαζω mpc-hc, τιποτα. κατεβαζω vlc και οταν παει να παιξει μου λεει για drm προστατευμενο αρχειο. το κουλο τωρα. μου ειπε η κοπελα οτι πριν το φορματ αυτα τα αρχεια παιζανε κανονικα και ειναι μουσικη απο αυθεντικα cd. απλα δεν ξερω για ποιο λογο δεν παιζουνε. το παρατηρησα μονο με αυτα τα αρχεια. τα mp3 μια χαρα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Alex-V
CheOnWeb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πώς τα πήρες απ' τον χαλασμένο σκληρό; Με recovery app? Μπορείς να ανεβάσεις κάπου ένα wma; https://windowsreport.com/remove-wma-drm/#.XCdKvVwzbct Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από CheOnWeb
Alex-V Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Πώς τα πήρες απ' τον χαλασμένο σκληρό; Με recovery app? Μπορείς να ανεβάσεις κάπου ένα wma; Οχι κανονικα τα πηρα με αποκοπη. Δεν ηταν τερμα διαλυμενος. Ναι οταν μπορεσω θα ανεβασω ενα.
CheOnWeb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, Alex-V said: Οχι κανονικα τα πηρα με αποκοπη. Δεν ηταν τερμα διαλυμενος. Ναι οταν μπορεσω θα ανεβασω ενα. οκ. Λογικά είναι η περίπτωση που περιγράφεται στο link που έβαλα. Ψάξε για DRM Removal tool for Windows 7 (το tool τής Microsoft λέει ότι είναι για Windows 10). Καλό θα είναι μετά να μετατραπούν σε κάτι άλλο, π.χ. mp3 ή aac. π.χ. https://qpdownload.com/drm-removal/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα