coffeex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Nick77 είπε Υπάρχει ήδη... X-Men Origins: Wolverine Ήταν έκτρωμα. Εγώ τους θέλω μαζί σε unrated ταινία να σφάζουν τα πάντα. 😈 2
valkon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ThReSh είπε O λαός απαιτεί Deadpool στο MCU, πουτάνα όλα! Family Friendly Deadpool δεν το θέλει κανείς Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από valkon
Tilemaxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, ThReSh είπε O λαός απαιτεί Deadpool στο MCU, πουτάνα όλα! Νομίζω ο Ryan Reynolds έχει θέσει βέτο σε κάθε απόπειρα για PG Deadpool.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Ναι μεν αλλά...... Μιλάμε για ένα τεράστιο σύμπαν που έχει πολύ ψωμί. Κατά τη γνώμη μου δεν στερεύει. Καλά σενάρια θέλει, να είναι σε στυλ grafic novel. Υπάρχουν επίσης και τίτλοι που ίσως είναι λιγότερο ουαου αλλά είναι εξαιρετικοί και που θα μπορούσαν άνετα να γίνουν ταινίες, πχ morituri. μακαρι να εβγαζαν το morituri, ισως θα ηταν τελειο για μια πιο μαυριλα παραρτημα της μαρβελ , τυπου "MAX", αλλα θα το προτιμουσα σε σηριαλ ... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
pekou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Νομίζω ο Ryan Reynolds έχει θέσει βέτο σε κάθε απόπειρα για PG Deadpool. Καλησπέρα,θα ξαναβγεί το Deadpool 2,σαν pg13 κ θα λέγεται once upon a Deadpool.......Απλά θα έχουν βγει τα αίματα,οι βρισιές κλπ......
Tilemaxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, pekou είπε Καλησπέρα,θα ξαναβγεί το Deadpool 2,σαν pg13 κ θα λέγεται once upon a Deadpool.......Απλά θα έχουν βγει τα αίματα,οι βρισιές κλπ...... Θα είναι η ίδια ταινία όμως. Δεν θα γυρίσει νέες σκηνές ο Reynolds.
pekou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Tilemaxx είπε Θα είναι η ίδια ταινία όμως. Δεν θα γυρίσει νέες σκηνές ο Reynolds. Ναι,ναι,απλά ας πούμε αν δουν κ πιάσει αυτό,τότε θα μπορούν να το εφαρμόζουν κ στα επόμενα,όποτε Κλάιν αν είναι pg 17,θα βγάζουν τις σκηνές π ενοχλούν κ να το σαν pg 13.
ELMastas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Επρεπε να έχουν βάλει πολύ καιρό τώρα αυτούς τους ήρωες δεν νοείται Marvel χωρίς Χ-Men και Fantasic four άντε μπάς και δούμε και τον Reed Richards να κρατάει Infinity Gaundlet ! (για να μην πω για το συμβούλιο των Reed που είναι 3 απο διαφορετικές διαστάσεις και έχει απο ένα ο καθένας.. )
PantelisKapa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Αγαπαω wolverine. Αλλα του hugh. Αν χωσουν μεσα αλλον wolverine, για μενα θα παει απαρατήρητος.
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, coffeex είπε Ήταν έκτρωμα. Εγώ τους θέλω μαζί σε unrated ταινία να σφάζουν τα πάντα. 😈 Κατι σε στυλ logan με πιο splatter ομως και οχι τα pg13 που εχουν ολες οι marvelotainies. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin 1
niksor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, PantelisKapa είπε Αγαπαω wolverine. Αλλα του hugh. Αν χωσουν μεσα αλλον wolverine, για μενα θα παει απαρατήρητος. Πάει μεγαλωσε για τον ρόλο όμως .
Netr0nic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, coffeex είπε Deadpool και Wolverine μαζί !!!!! Ότι καλύτερο ξεκάθαρα! 🤩
stryder Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μυρίζω κάποιο reboot του Wolverine, θα δούμε...
eaglos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/12/2018 στις 3:23 ΜΜ, georgethebeast είπε μακαρι να εβγαζαν το morituri, Από τα καλύτερα comic που είχα διαβάσει πιτσιρικάς. Κάποια στιγμή σταμάτησε η διανομή ή τουλάχιστον δεν μπορούσα να το βρω και μου είχε μείνει αποθημένο. Ευτυχώς το βρήκα σε pdf και το έχω λιώσει στο διάβασμα. Δεν χωρά με τίποτα σε ταινία, θέλει να γίνει σειρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα