disqualified Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, θα ήθελα μια βοηθεια από κατόχους τηλεοράσεων Θα αγοράσω μια τηλεόραση και θα τη χρησιμοποιώ αρκετά ως media player Παλιά ήταν γνωστό πως η Samsung είχε τον πιο ολοκληρωμένο player Σήμερα τα πράγματα πώς είναι Υπάρχει κάποιος που υστερεί ακόμα; Και κυρίως θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιο Brand δεν εμφανίζει αρκετά μεγάλους υπότιτλους, καθ΄ώς υπήρχε αυτό το πρόβλημα παλιά Σας ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια
isay Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Οι media players των τηλεοράσεων εχουν εξελιχθει αρκετά και σχεδόν όλες οι μάκρες (γνωστές και άγνωστες) εχουν πολύ καλούς media players (π.χ. lg, sasmung, sony, f&u, jvc, shart, κλπ). Δεν ξέρω ποιες ειναι οι αναγκες σου αλλα εγω θα σου προτεινα κάτι αλλο, να αγοράσεις μια τηλεοραση με γνώμονα την καλή εικονα και για media player να αγοράσεις ένα android tv box (τιμές για κάτι καλουτσικο 50-70 ευρω). Εκει θα έχεις πολύ καλύτερους players, πολύ περισσοτερες επιλογές για players (και δεν εννοώ μονο kodi) και γενικά πολύ περισσοτερες και πιο ευχρηστες επιλογές για media και streaming playing. Εναλλακτικά μπορεις να πάρεις ενα Raspberry Pi και να το στησεις στις αναγκες σου και τέλος υπάρχουν και έτοιμα media players με δικό τους λογισμικο. Στα υποψη οτι υπάρχουν και τηλεοράσεις με android αλλα η τιμή τους ανεβαίνει αρκετα. Συνοπτικά αν δεν ψάχνεις αποκλειστικά συσκευή all in one, τοτε μαλλον θα ειναι πιο εξυπνο να πάρεις box/mediaplayer 2
disqualified Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Την εχω υπ οψιν την εναλλακτικη ευχαριστω, αλλα αυτό που ζηταω είναι να εξυπηρετηθω οσο το δυνατον καλυτερα out of the box Για την ωρα παιζω και μεσα από φλασακι και streaming με serviio. Δεν βγαζω εξω την ποιοτητα εικονας αλλα αυτό μπορω να το δω και αμεσα με τα ματια μου και φυσικα περιοριζεται και απο το budget που θα αποφασισω να διαθεσω και τελευταια κοιταω προς sony ενώ παλια μονο προς Samsung η οποια με εχει εκνευρισει λιγο με το Lag Που ειχε στις smart σε όλα τα Menu ακομα και στο guide Δεν είναι δυνατον να πηγαινω και να βαζω φλασακια ολη την ωρα στις εκθεσεις όπως καταλαβαίνεις. Οποιος θελει να προτεινει και καποιο μοντελο μεχρι 55 ιντσες στο badget 650€ καλοδεχουμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα