Hellaslover Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Γεια παιδια, Βρηκα ενα pc με τα παρακατω parts. Το πουλαει $500 και το αφηνει $450. Μενω αμερικη. Λεει εχει δωσει πανω απο 1000 να το φτιαξει και ειναι πανω κατω ολοκαινουργιο. Msi b250m motherboard gaming pro Gpu: msi gaming x 1050ti 4gb Intel i5-δεν ειμαι σιγουρος ποιο μοντελο ακριβος. To κουτι ειναι το μπλε με πρασινο αν λεει κατι αυτο. Corsair 750w power supply Επισης ram δεν ειμαι σιγουρος. Δεν εχεις γραψει specs εχει βαλει μονο φωτος απο τα κουτια. Μεσα στη τιμη περιλαμβανει 21αρα hd lg οθονη, και ενα msi ποντικι και msi πληκτρολογιο. Η τιμη ειναι καλη; τα i5 εχουν μεγαλη διαφορα αναμεσα σε μοντελα η πανω κατω τα ιδια; επειδη ξερω η 1050ti δεν ειναι και τοσο καλη, και θα βαλω μια rx580 καποια στιγμη, συμφερει; Στα γρηγορα που τα προσθεσα ολα δε πρεπει να λεει ψεμματα για την αξια τους, αλλα δεν εχω ιδεα ποσο καλο ειναι το motherboard αυτο για το μελλον και με προβληματιζει λιγο η gpu
adtakhs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Hellaslover είπε Γεια παιδια, Βρηκα ενα pc με τα παρακατω parts. Το πουλαει $500 και το αφηνει $450. Μενω αμερικη. Λεει εχει δωσει πανω απο 1000 να το φτιαξει και ειναι πανω κατω ολοκαινουργιο. Msi b250m motherboard gaming pro Gpu: msi gaming x 1050ti 4gb Intel i5-δεν ειμαι σιγουρος ποιο μοντελο ακριβος. To κουτι ειναι το μπλε με πρασινο αν λεει κατι αυτο. Corsair 750w power supply Επισης ram δεν ειμαι σιγουρος. Δεν εχεις γραψει specs εχει βαλει μονο φωτος απο τα κουτια. Μεσα στη τιμη περιλαμβανει 21αρα hd lg οθονη, και ενα msi ποντικι και msi πληκτρολογιο. Η τιμη ειναι καλη; τα i5 εχουν μεγαλη διαφορα αναμεσα σε μοντελα η πανω κατω τα ιδια; επειδη ξερω η 1050ti δεν ειναι και τοσο καλη, και θα βαλω μια rx580 καποια στιγμη, συμφερει; Στα γρηγορα που τα προσθεσα ολα δε πρεπει να λεει ψεμματα για την αξια τους, αλλα δεν εχω ιδεα ποσο καλο ειναι το motherboard αυτο για το μελλον και με προβληματιζει λιγο η gpu Οχι, παλαιό socket με τετραπύρηνο επεξεργαστη. Στα 450$ θα βρεις πολύ πιο συμφέρουσες επιλογές σε καινούρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα