Προς το περιεχόμενο

Android 8.1 update - LG - bootloop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το update που εκανε προβλημα ηταν μονο σε σχεση με cosmote sims. Οποτε αν δεν εχεις cosmote προχωρας αφοβα. Επισης παει καιρος που εγινε και 4 μερες μετα η lg εδωσε νεο πακετο που αποκατεστησε το προβλημα. Νομιζω προχωρας αφοβα

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Το update που εκανε προβλημα ηταν μονο σε σχεση με cosmote sims. Οποτε αν δεν εχεις cosmote προχωρας αφοβα. Επισης παει καιρος που εγινε και 4 μερες μετα η lg εδωσε νεο πακετο που αποκατεστησε το προβλημα. Νομιζω προχωρας αφοβα

Ευχαριστώ για την απάντηση σας!!

Ειναι για τις sim που εχουν σχέση με την DT και όχι μόνο για την cosmote.. 

Απ όσο γνωρίζω έγινε αρχές Δεκεμβρίου αλλά μέχρι στιγμής ήξερα πως μετά από κάτι μέρες το αναγνώρισε η lg 

16 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

4 μερες μετα η lg εδωσε νεο πακετο που αποκατεστησε το προβλημα.

Μήπως μπορώ να έχω κάποιο επίσημο λινκ που αναφέρει κάτι τέτοιο ωστε να βεβαιωθώ?.. Αλλιώς θα περιμένω κανα επόμενο update ωστε να είμαι σίγουρος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω οτι εχεις ακουσει οτι οτε και κοσμοτε εχει το μεγαλυτερο ποσοστο η dt που λες. Γιαυτο και εδω Ελλαδα εμφανιστηκε μονο σε συσκευες με κοσμοτε σιμ και οχι βονταφον ή τιμ. Λινκ δεν εχω γιατι δεν εχω ψαξει. Στα σχολια του σκρουτζ διαβασα ο.τι διαβασα απο χρηστες που το επαθαν. Μπορεις και εσυ να δεις εκει

Edit... Εψαξα λιγακι... Ανοιξε το lg bridge στο pc ,συνδεσε το και θα βρει την v10p που λυνει το θεμα...3gb update

Επεξ/σία από tsilitheo1
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Εψαξα λιγακι... Ανοιξε το lg bridge στο pc ,συνδεσε το και θα βρει την v10p που λυνει το θεμα...3gb update

Μεγάλο update😅😅 ελπίζω να βρω λιγο χρονο αύριο ώστε να το ψαξω κ να το κάνω

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, HateMe είπε

Ακόμα bootloop θέματα έχει η LG; Τι διάολο γίνεται; 

Δεν ΗΤΑΝ θεμα software ή hardware.... Ηταν θεμα παροχου. Μονο T-mobile και συνεργατες (κοσμοτε) το ειχαν. Αφαιρωντας την σιμ το κινητο ανοιγε κανονικα. Μονο με σιμ το παρουσιαζε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, HateMe είπε

Ακόμα bootloop θέματα έχει η LG; Τι διάολο γίνεται; 

Έχει λυθεί με update που δόθηκε απ την LG πριν κάποιο καιρό, αφορούσε συσκευές που φορούσαν κάρτες sim της Cosmote στην Ελλάδα και της T-Mobile στο εξωτερικό απ οσο ξέρω. Την περίοδο που το πολυσυζητημένο πρώτο update έφερε αυτό το πρόβλημα, εγώ δούλευα το G7 με Vodafone και δεν έπαθε τίποτα (όπως και πολλά άλλα όταν ρώτησα και έμαθα μετά). Τουλάχιστον ευτυχώς για τους κατόχους του G7 (προσωπικά έχω Samsung απλά το έψαξα πολύ λόγω δουλειάς) το συγκεκριμένο πρόβλημα/boot loop δεν ήταν σαν και εκείνο του G4 το οποίο οφειλόταν σε αστοχία του hardware, εδώ είχαμε να κάνουμε με ένα software θέμα η πιο σωστά πρόβλημα παρόχου. Επομένως και για όποιον το διαβάζει τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στο νέο update το οποίο τα λύνει όλα μέσω του λογισμικού LG Bridge... Μετά από το το τελευταίο update διόρθωσης δεν έχει αναφερθεί boot loop η οτιδήποτε άλλο απ οσο έχω ψάξει και σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Επεξ/σία από Netr0nic
Διόρθωση ονόματος του παρόχου στο εξωτερικό (T-Mobile)
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...