remalis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω το ρουτερ του ΟΤΕ στο οποίο συνδέεται με καλώδιο ένα Desktop (Νο1) και με άλλο καλώδιο το Powerline. Πάνω στο powerline (στην άλλη πλευρά) συνδέεται ένα Desktop (Νο2) και μια SmartTV. Ενώ οι ασύρματες συσκευές βλέπουν το Desktop No2 και την Smart TV, το Desktop No1 (που συνδέεται ενσύρματα με το router) δεν βλέπει καμία. Στα windows δεν εμφανίζονται και όταν κάνω ping μου βγάζει κάποιο από τα 4 responses "timed out" και άλλα "host is unreachable". Έχω δοκιμάσει τα πάντα που έχω βρει στον ιντερνετ αλλά τίποτα δε δούλεψε. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Μήπως τρώει κανένα κόλλημα με τις IP? Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 to desktop 1 εχει ιντερνετ?ελπιζω να μην το συνδεσες στην stb θυρα.
remalis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Ναι ναι έχει κανονικά. Είναι συνδεδεμένο στο LAN1 και το powerline LAN2. Από ότι είδα το stb είναι το 4. Εντωμεταξύ παλιότερα δούλευε... Επίσης όταν κάνω restart στο πρώτο arp /a δείχνει το ένα desktop το άλλο και μετά εξαφανίζεται.
remalis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μετά από πολλά πράγματα που δοκίμασα και αμέτρητα restart των pc/router/powerline απλά δούλεψε. Δεν ξέρω τι και πως αλλά μέχρι να ξαναχαλάσει δεν ακουμπάω τίποτα! ευχαριστώ, poulinos!
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 12 hours ago, remalis said: Μετά από πολλά πράγματα που δοκίμασα και αμέτρητα restart των pc/router/powerline απλά δούλεψε. Δεν ξέρω τι και πως αλλά μέχρι να ξαναχαλάσει δεν ακουμπάω τίποτα! ευχαριστώ, poulinos! πολυ παραξενο πραγματι.εκτος αν το εκοβε τιποτα σε firewall και για αυτο εκοβε και το Ping.
Jiakometi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Κάποια Powerline καμία φορά «κοιμούνται» και θέλουν reset για να ξυπνήσουν είτε από την εφαρμογή τους στον υπολογιστή, είτε φυσικά από το σώμα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα