Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. 

Πριν λίγο καιρό έκανα αναβάθμιση σε VDSL στη Vodafone και μου έφεραν ένα ZTE router. Το εγκατέστησα σε ένα τραπεζάκι στο χωλ και από τότε έχει καταντήσει μαρτύριο. 

Με την παραμικρή κίνηση η σκούντηγμα στο τραπεζάκι θα χάσει την τροφοδοσία του με ρεύμα, θα αποσυνδεθεί φυσικά και θα κάνει 5 λεπτά να συγχρονίσει πάλι. Δεν είναι στερεή η επαφή του βύσματος με την συσκευή. Αφού πλέον φοβάμαι να περάσω και από δίπλα. 

Μήπως να πάρω άλλο τροφοδοτικό; Αλλά δεν ξέρω πως να το ψάξω, σε watt και amp.

Η να ζητήσω αλλαγή του router.... Σιγά μην το αλλάξουν. Έχετε καμιά ιδέα να μου πείτε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι όπως το περιγράφεις, φυσικά και θα ζητήσεις να στο αλλάξουν και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.

Για απλή χρήση το συγκεκριμένο rooter κάνει την δουλειά του, τώρα αν συνδέσεις πολλές συσκευές και κατεβάζει η κάθε μια ξεχωριστά, ίσως έχεις κάποια θεματάκια με αποσυνδέσεις.

Γενικά τα VDSL rooter δεν είναι και πολύ φθηνά, για ένα καλό θα χρειαστείς γύρω στα 80€.
Αλλά για να μην προτρέχουμε, δες πως θα πάει με το καινούργιο που θα σου στείλουν και το βλέπεις μόνος σου.

Επεξ/σία από Axelq
  • Thanks 1
Δημοσ.

@ts

Οπως το περιγραφεις θελει αλλαγή το τροφοδοτικό ή το βυσμα του router (δηλαδη το router). Μιλάς με τη voda, τους λες το προβλημα και ζητας επισκευη ή αντικατάσταση. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα τους πάρω αύριο κιόλας την τεχνική υποστήριξη και θα ζητήσω αντικατάσταση. Θα δούμε τι θα πουν. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Για ενημέρωση του νήματος, μίλησα σήμερα με τη Vodafone και μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο. Ήταν πολύ  εξυπηρετικοί χωρίς μα και μου.....Το σωστό να λέγεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...