kremenarasi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 εντοπισμος σφαλματων usb ειναι ενεργο?
Charis520 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Χρησιμοποίησε μόνο το ΓΝΉΣΙΟ ΚΑΛΏΔΙΟ και κατέβασε τους driver από το KIES για να περαστούν στον υπολογιστή. Αν έχεις κάρτα sd καλό είναι να απενεργοποιήσεις το κινητό και να την βγάλεις. Παιζει ρολο αν δεν ειναι το γνησιο καλωδιο; η καρτα sd γιατι; με το σμαρτ σουιτσ το συνδεω αλλα τιποτα. Ακομα με το σμαρτ συνδεσα το σ8 με το σ6 που εχω αλλα τιποτα παλι
WaveExDare Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, kremenarasi είπε ακουλουθησε τα βηματα ολα μεχρι να Ενεργοποίσης το "debug mode" Όταν κάνεις όλα τα βήματα που σου λέει το παιδί μετά όταν συνδέσεις το κινητό θα πρέπει να βάλεις το δάχτυλο πάνω στο ακουστικό και να κατεβάσεις κάτω το μενού και εκεί θα σου δείχνει ότι είναι σε usb mode όταν πατήσεις αυτό θα έχεις την επιλογή, debugg mode θα μπορεί ο υπολογιστής να το δει σαν κάρτα αποθήκευσης όχι όλο το κινητό, εάν θέλεις να βλέπεις όλο το κινητό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το KIES προαναφέρεται άλλα παιδιά σίγουρα θα δουλέψει αυτό απλά δεν θα φορτίζει είναι μόνο δεδομένα αν θες να φορτίζει ξανακάνεις το ανάποδο κατέβασμα το μενού κάτω επιλογή USB φόρτισης και δεν βλέπεις δεδομένα.
Charis520 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, WaveExDare είπε Όταν κάνεις όλα τα βήματα που σου λέει το παιδί μετά όταν συνδέσεις το κινητό θα πρέπει να βάλεις το δάχτυλο πάνω στο ακουστικό και να κατεβάσεις κάτω το μενού και εκεί θα σου δείχνει ότι είναι σε usb mode όταν πατήσεις αυτό θα έχεις την επιλογή, debugg mode θα μπορεί ο υπολογιστής να το δει σαν κάρτα αποθήκευσης όχι όλο το κινητό, εάν θέλεις να βλέπεις όλο το κινητό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το KIES προαναφέρεται άλλα παιδιά σίγουρα θα δουλέψει αυτό απλά δεν θα φορτίζει είναι μόνο δεδομένα αν θες να φορτίζει ξανακάνεις το ανάποδο κατέβασμα το μενού κάτω επιλογή USB φόρτισης και δεν βλέπεις δεδομένα. Φιλε μου τα εχω κανει ολλα εκτος απο το να βγαλω την sd. Δεν μου βγαζει πανω στην γραμμη εντολων κατι αλλο εκτος οτι φορτιζει.
WaveExDare Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 τα γνήσια καλώδια δεν φέρουν κάποια συνδεσμολογία η οποία έχει να κάνει με την πατεντα του τηλεφώνου είναι όλα retail αν δηλαδή ταιριάζει σε αυτό που θες να κάνεις απλά θα είναι λίγο πιο αργό ή πιο γρήγορο και από όσο ξέρω και από όσα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Πάρε από κάποιον φίλο σου ένα καλώδιο και δοκίμασε να σιγουρέψης ότι δεν είναι θέμα καλωδίου και μετά το μόνο που απομένει είναι θέμα drivers στον υπολογιστή που χρησιμοποιείς αν είναι 7 ή 8 windows 10 έχει κάποια ασυμβατότητα σε drivers. Το κινητό πάντως σαν συσκευή δεν φταίει.
saruman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Charis520 είπε Παιζει ρολο αν δεν ειναι το γνησιο καλωδιο; η καρτα sd γιατι; με το σμαρτ σουιτσ το συνδεω αλλα τιποτα. Ακομα με το σμαρτ συνδεσα το σ8 με το σ6 που εχω αλλα τιποτα παλι Παίζει καμία φορά σημαντικό ρόλο. Καμιά φορά η sd μπορεί να δημιουργή προβλήματα. Τον λόγο δεν το ξέρω αλλά έχει τύχη. Αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα από όλα αυτά τότε δοκιμασε να το συνδεσεις ασυρματα (ουτε καλωδια ουτε τιποτε) με το δωρεαν MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/ Υποψην οτι θα πρεπει να κατεβασεις απο το play store το αντιστοιχο και να το ανοιξεις οταν θα θελεις να κανεις συνδεση. Spoiler https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.fjsoft.myphoneexplorer.client%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmyphoneexplorer%26pcampaignid%3DAPPU_1_QKEmXIizN8nQrgSt65KICw&ved=2ahUKEwiI06KQx8PfAhVJqIsKHa21BLEQ5YQBMAB6BAgLEAI&usg=AOvVaw1gDS8NTXA38jEfssnq_qVi
Charis520 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, WaveExDare είπε τα γνήσια καλώδια δεν φέρουν κάποια συνδεσμολογία η οποία έχει να κάνει με την πατεντα του τηλεφώνου είναι όλα retail αν δηλαδή ταιριάζει σε αυτό που θες να κάνεις απλά θα είναι λίγο πιο αργό ή πιο γρήγορο και από όσο ξέρω και από όσα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Πάρε από κάποιον φίλο σου ένα καλώδιο και δοκίμασε να σιγουρέψης ότι δεν είναι θέμα καλωδίου και μετά το μόνο που απομένει είναι θέμα drivers στον υπολογιστή που χρησιμοποιείς αν είναι 7 ή 8 windows 10 έχει κάποια ασυμβατότητα σε drivers. Το κινητό πάντως σαν συσκευή δεν φταίει. Δηλαδη να μην αλλαξω το βισμα του τηλεφωνου; δεν εχω κατι αλλο να σκεφτω εκτος απο το να τα επεξε το βισμα. Σημερα μονο με αυτο ασχολουμε και τιποτα. Ακομα και εργοστασιακες ρυθμισεις εκανα.
Crybal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Εβαλες προσφατη ενδοση του Smart Switch της SAmsung? Συνέδεσες το κινητο με ανοιχτό το Smart Switch ? Ακουσες κάποιον ήχο από το pc οταν το συνεδεσες? Σου εβγαλε το κινητο μια ειδοποιηση πάνω στην μπαρα εαν θελεις το Pc να έχει προσβαση το κινητό? Οταν το συνδεσεις μπες στο device manager και δες εαν σου δειχνει κάποια συσκευη με ερωτηματικο ή μπες πιο κάτω στις usb και δες εαν λεει ότι έχει κάποια συσκευη
Charis520 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 λοιπον για ενημερωση αλλαξα το βισμα που φορτηζει και εστρωσε... το ειχα στην τσεπη και κανα δυο φορες μου ειχε γραψει οτι βρηκε υγρασια στο βισμα. μπορει να εφτεγε αυτο. κοστος 16 ευρω και το αλλαξα μονος. σας ευχαριστω ολους.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Charis520 είπε λοιπον για ενημερωση αλλαξα το βισμα που φορτηζει και εστρωσε... το ειχα στην τσεπη και κανα δυο φορες μου ειχε γραψει οτι βρηκε υγρασια στο βισμα. μπορει να εφτεγε αυτο. κοστος 16 ευρω και το αλλαξα μονος. σας ευχαριστω ολους. Όχι που δεν είναι το καλώδιο.......😏
Charis520 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όχι που δεν είναι το καλώδιο.......😏 Οχι δεν καταλαβες... την πλακετα μεσα στο τηλεφωνο αλλαξα.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Charis520 είπε Οχι δεν καταλαβες... την πλακετα μεσα στο τηλεφωνο αλλαξα. Αααα διάβασα βισμα και πήγε το μυαλό μου στο καλώδιο. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
Netr0nic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Αφού έβγαλες άκρη πάλι καλά! Ελπίζω να μην ακύρωσες την εγγύηση σου αν ήσουν εντός, με μια βόλτα στο servive την ίδια μέρα θα ήταν έτοιμο (συνήθως). Αν πάλι ήσουν εκτός μια χαρά το πήγες 😊.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα