Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα χθες κατά της 5.30 ώρα έτσι όπως καθόμουνα και ήμουνα στον υπολογιστή πήγα γιατί ήθελα ποιο γρήγορο υπολογιστή 2 μνήμες Corsair ddr3  16gb και καρτα γραφικών ο υπολογιστή είναι 1 γενιάς intel  μέχρι της 5.30 ώρα μια χαρά δούλευε ό υπολογιστή μετά που πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και τα αγόρασα   Και τα τοποθέτησα μου έχανε πει ότι μπορώ και μόνο μου δεν μου άνοιγε καθόλου η οθόνη μόνο η Ανεμιστήρες δούλευανε. Το πήγα εκεί που πείρα με πείραξε σήμερα ότι χάλασαν η motherboard πως γίνεται να χαλάσει εμένα χάλασε  όταν έβαλα  μνήμες και την καρτα γραφικών και λένε ότι εγώ φταίω που χάλασε 

• Confused 3
Δημοσ.

φίλε χρόνια πολλά ο υπολογιστής ήταν μια χαρά έβαλα 2 κάρτες μνήμες  και. κάρτα γραφικών και μετά κάηκε η μητρική δεν ξέρω γιατί? ο Υπολογιστής είχε πάει σε τεχνικό ήταν μια χαρά 

Δημοσ.

το οτι καηκε η μητρικη ποιος το λεει?

αν οντως καηκε σαφως και φταις εσυ καποιο λαθος εκανες.δεν φταιει ουτε το μαγαζι που σου πουλησε τις καρτες ουτε ο τεχνικος που τον ειχε ελεγξει οπως λες

το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις κουμπωσει καλα τις καρτες...πηγαινε τον σε ενα μαγαζι να στα τοποθετησει (αν δεν εχεις κανει ζημια ηδη)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, George.ART είπε

φίλε χρόνια πολλά ο υπολογιστής ήταν μια χαρά έβαλα 2 κάρτες μνήμες  και. κάρτα γραφικών και μετά κάηκε η μητρική δεν ξέρω γιατί? ο Υπολογιστής είχε πάει σε τεχνικό ήταν μια χαρά 

Πριν δουλευες με την ενσωματωμενη του Intel 1ης γενιας(?????), αν ναι, αλλαξες το καλωδιο του μονιτορ απο την μητρικη στην καινουργια καρτα?

Υ.Γ Οπου ακομα δεν ανεφερες ποια πηρες, ουτε τι τροφοδοτικο ειχες, ουτε εαν συνδεσες εξτρα τροφοδοσια ρευματος.

Υ.Γ2 Την αναβαθμιση την εκανες με το pc στο ρευμα?

• Like 1
Δημοσ.

πείρα αυτά 

εγώ που κουμπωσα μόνο το HDMI για να μην αλλάξω τροφοδοτικό  

Πείρα τα εξής:

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Sapphire VGA Radeon RX 550 4GB

Μνήμες DDR3:Corsair Desktop RAM Vengeance 16GB Kit 1600MHz DDR3

όχι δεν άλλαξα κανένα καλώδιο γιατί μου είπανε μόνο το HDMI να βγάλω και να το βάλω στην  κάρτα γραφικών  τροφοδοτικό έχω 10 ετιας 435w 

και Συναρμολογηση έκανα χωρίς καλώδια και χωρίς ανοικτό τροφοδοτικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...