Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
ψαχνω monitor για να αντικαταστήσω το υπαρχων 1080p και να ανεβω σε ιντσες

Εχω κατασταλάξει μάλλον στο Asus VP28UQG
αλλα στην έρευνα ήταν και τα Samsung U28E590D και LG 27UD58

Συγκριτικό σε specs εδώ
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/c5cd43328

καταλήγω μάλλον σε ASUS γιατί έχει 10bit ενώ τα άλλα 10bits (8bits+FRC) και έχει sRGB περίπου 100% ενώ τα άλλα 98% και 99%
Σε σχέση με τα άλλα δυο δεν έχει split screen/picture in picture (το εχω χρησιμοποιήσει κανα δυο φορές μονο, δεν με πολυενδιαφερει) και το LG έχει AH-IPS panel, που ομως ειναι και 27" που αν μπορω να κερδισω μια ίντσα παραπανω θα το προτιμούσα

Εχετε να προτεινετε κατι σχετικα με αυτά;

Η χρήση είναι για PS4 Pro και Windows PC, browsing/youtube/ταινιες, πολλές εργασίες/παράθυρα ταυτόχρονα.
Είμαι με την GPU του επεξεργαστή και θα πάρω μια απλη VGA μονο για να έχω HDMI 2.0/DisplayPort (αρα να παιζει στα 4K/60Hz για να μη μου βγουν τα ματια στα 30Hz με της CPU και κάποια στιγμή ισως σκεφτώ να πάρω παλι καλή κάρτα γραφικών)

Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 10:14 ΜΜ, myst77 είπε

Καλησπέρα,
ψαχνω monitor για να αντικαταστήσω το υπαρχων 1080p και να ανεβω σε ιντσες

Εχω κατασταλάξει μάλλον στο Asus VP28UQG
αλλα στην έρευνα ήταν και τα Samsung U28E590D και LG 27UD58

Συγκριτικό σε specs εδώ
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/c5cd43328

καταλήγω μάλλον σε ASUS γιατί έχει 10bit ενώ τα άλλα 10bits (8bits+FRC) και έχει sRGB περίπου 100% ενώ τα άλλα 98% και 99%
Σε σχέση με τα άλλα δυο δεν έχει split screen/picture in picture (το εχω χρησιμοποιήσει κανα δυο φορές μονο, δεν με πολυενδιαφερει) και το LG έχει AH-IPS panel, που ομως ειναι και 27" που αν μπορω να κερδισω μια ίντσα παραπανω θα το προτιμούσα

Εχετε να προτεινετε κατι σχετικα με αυτά;

Η χρήση είναι για PS4 Pro και Windows PC, browsing/youtube/ταινιες, πολλές εργασίες/παράθυρα ταυτόχρονα.
Είμαι με την GPU του επεξεργαστή και θα πάρω μια απλη VGA μονο για να έχω HDMI 2.0/DisplayPort (αρα να παιζει στα 4K/60Hz για να μη μου βγουν τα ματια στα 30Hz με της CPU και κάποια στιγμή ισως σκεφτώ να πάρω παλι καλή κάρτα γραφικών)

TN ? εισαι κααλα???????????????????????????????????????????????????????????????

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...