jimdem582 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Πέρασαν αρκετές μέρες και δεν ξέρω αν προχώρησες σε κάποια αγορά, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο μηχάνημα και αγόρασα 2x8 gb kingston από το eshop. Δεν υπάρχουν σε διπλό κιτ αλλά είδα στο website της kingston οτι η συγκεκριμένη είναι πιστοποιημένη για χρήση σε mac. Τις εγκατέστησα και δουλεύουν άψογα.
likoyrgos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Οι σκέψεις μας ταυτίστηκαν! Και εγώ από εκεί την παράγγειλα , ακριβώς την ίδια. Δεν μου ήρθε ακόμη αλλά όσο νάνε μου έφυγε ένα βάρος γιατί δεν ήμουν και 100% σίγουρος για την συμβατότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, likoyrgos είπε Οι σκέψεις μας ταυτίστηκαν! Και εγώ από εκεί την παράγγειλα , ακριβώς την ίδια. Δεν μου ήρθε ακόμη αλλά όσο νάνε μου έφυγε ένα βάρος γιατί δεν ήμουν και 100% σίγουρος για την συμβατότητα. Ποια ασυμβατότητα; Είναι μύθος πλέον στα Mac αυτό με τις μνήμες. Οποιαδήποτε αν έπαιρνες από τη φιλτραρισμένη λίστα του eshop που σου είχα παραθέσει, θα σου έκανε. Τσάμπα το βάρος που κουβαλούσε τόσο καιρό...
likoyrgos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μπορεί να έχεις δίκιο. Πάντως σε όσα σκρουτζομάγαζα πήρα και ρώτησα ( ακόμη και το you.gr) μου είπαν να επικοινονήσω με το τεχνικό τμήμα της Apple.
likoyrgos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Τελικά ήρθε , την εγκατέστησα και όλα μια χαρά. Ευχαριστώ όλους για την συνεισφορά τους! Μια άσχετη με το θέμα ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. Έχω συνδέσει τον Samsung T5. Κάθε φορά πριν κλείσω τον Η/Υ κάνω εξαγωγή και όταν τον ξανανοίγω και βάζω κωδικό στο βοηθητικό πρόγραμμα μου βγάζει το μήνυμα "Ο δίσκος δεν εξάχθηκε σωστά. Εξαγάγετε το Τ5 SETUP πριν το αποσυνδέσετε"
AonDuine Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Κοίτα και εδώ για ram https://eu.crucial.com/ Koρυφαία επιλογή για μένα . Διαλέγεις το μηχάνημα που εχεις και σου βγάζει πακετα ,,,, Εχω αγοράσεει από εδώ 2 φορές για 2 imac χωρίς κανενα πρόβλημα Μάλιστα οι μνημες ειχαν φτάσει σπίτι μου μέσα σε 2 εργάσιμες με ups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα