Mixalis_t Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά, συνφορουμίτες! Γρήγορη απορία: θέλω να συνδυάσω το WD15 dock της Dell με αυτή την οθόνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% για την συμβατότητα. Αν καταλαβαίνω σωστά, το λαπτοπ (latitude 7490) θα συνδεθεί με το dock με USB-C και η οθόνη είτε μέσω miniDisplay ή με HDMI. Είμαι σωστός; Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Mixalis_t
LongTom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/12/2018 στις 9:02 ΜΜ, Mixalis_t είπε Χρόνια πολλά, συνφορουμίτες! Γρήγορη απορία: θέλω να συνδυάσω το WD15 dock της Dell με αυτή την οθόνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% για την συμβατότητα. Αν καταλαβαίνω σωστά, το λαπτοπ (latitude 7490) θα συνδεθεί με το dock με USB-C και η οθόνη είτε μέσω miniDisplay ή με HDMI. Είμαι σωστός; Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους! Στην δουλεία δουλεύω με τον εν λόγω dock+latitude 7290+ 2x dell οθόνες. Μια οθόνη με VGA και μια με HDMI και το λαπτόπι με το ειδικό USB-C καλώδιο που παρέχεται από το dock. Άλλοι συνάδελφοι έχουν νεότερες οθόνες με συνδυασμό HDMI+miniDP καλωδίων. Δουλεύει μια χαρά σε όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα