zodiacskipper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, jmmys είπε Μπορείς να μου παραθέσεις κάποια πηγή, οποιαδήποτε πηγή ή κάποιο στρατολογικό γραφείο ή οτιδήποτε τέλος πάντων που να λέει ότι ο ΚΛΗΡΩΤΟΣ στρατιώτης με 9ΜΗΝΗ θητεία μπορεί να γίνει βάτραχος;Ή απλα το παίζεις κλασσικός άσχετος ξερολας; Εγώ παρεθεσα μια πιο πριν. Και μια ακόμα http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/eidikesdynameis_4.asp και μια ακόμα http://www.hellenicnavy.gr/el/10-sh404sef-custom-content/294-2013-09-17-07-08-15 και γενικά οτιδήποτε σου βγάλει με τον όρο "θητεία στα ΟΥΚ" Φιλαράκι... Στο λέω με σιγουριά λόγω επαγγέλματος.. + ότι όταν υπηρέτησα πήγαν αρκετοί να περάσουν το σχολείο . Μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο και άσε το ψάξιμο στο ίντερνετ. Αα και κάτι ακόμα , άμα ο στρατιώτης βγάλει το σχολείο, τότε γίνεται αυτόματα στέλεχος με σύμβαση.. σίγουρα ούτε αυτό το ήξερες .. και σίγουρα δεν το γράφει στον αδερφό σου τον γουγλη.
Mansora Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, jimis98 είπε μου αρέσει η δράση, κακό είναι? Το αφεντικό μου έχει καμία 15 άρια άτομα στην ασφάλεια του σε σπίτι και συνοδεία δικια του και της οικογενειας και δεν νομίζω να βλέπουν πολύ δράση, βέβαια εξαρτάται από τις δραστηριότητες του ανθρώπου που προστατεύουν. Αν είσαι bodyguard σε κανέναν drug lord ίσως δεις δράση αλλά δεν ποστευω να είναι αυτό που θέλεις απ τη ζωή σου. Τις ώρες που είναι στο γραφείο τους στέλνει δεξιά αριστερά για θελήματα, πηγαινοφέρνουν τα εγγόνια στο σχολείο γενικά γίνονται μπαλάκι σε μπουζούκια να πηγαινοφέρνουν κόσμο στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει ωράριο. Όλοι τους έχουν ένα background ειδικών δυνάμεων και εκπαίδευση σε Ισραήλ και νομίζω πως όλοι τους προσλαμβάνονται με σύσταση από τους υπάρχοντες. Για να γίνεις υπεύθυνος ασφαλείας πρέπει να είσαι μια ζωή δίπλα στο μεγάλο να σε έχει τσεκάρει από χίλιες πλευρές και να έχεις καταστρέψει την προσωπική σου ζωή γιατί οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει από μια ηλικία και πάνω έχουν διαλύσει τις οικογένειες τους λόγω δουλειάς και οι άλλοι είναι απλά πιτσιρικάδες που δεν τους ενδιαφέρει αλλά δεν μακροημερεύουν για πολύ καιρό στη δουλειά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για πες μου που να τηλ;Εσύ που ξέρεις καλυτερα.Κάπου συγκεκριμενα. Γιατί όντως θα ήθελα να μάθω πως γίνεται ένας κληρωτός που μπαίνει στο κεντρο σαν νεοσυλλεκτος,μετα απο 9 μηνες που απολύεται είναι βάτραχος. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από jmmys
jimis98 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 @zodiacskipper είσαι στρατιωτικός? @Mansora έχεις ρωτήσει τι εκπαίδευση έχουν κάνει? η οπλοφορια είναι απαραίτητη? απο σωματική διάπλαση πως είναι?
Mansora Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, jimis98 είπε @zodiacskipper είσαι στρατιωτικός? @Mansora έχεις ρωτήσει τι εκπαίδευση έχουν κάνει? η οπλοφορια είναι απαραίτητη? απο σωματική διάπλαση πως είναι? Δεν έχω τοσες σχέσεις για να ξέρω αναλυτικά την εκπαίδευση τους απλά έχει χρειαστεί να με πάνε αρκετες φορές αεροδρόμιο στα πλαίσια της αγγαρείας τους. Από σωματική διάπλαση είναι όλοι τους φυσιολογικοί γεροδεμένοι χωρίς ιδιαίτερα φουσκώματα αλλά φαντάζομαι ο δικος μου τους θέλει όσο πιο διακριτικους και low profile γίνεται γιατί είναι και ο ίδιος τέτοιος. Κατά καιρούς έχουν έρθει και αρκετά αδύνατα παιδιά. Ο μόνος κοιλαρας είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας που είναι πρώην αξιωματικός της αστυνομίας. Πάντα οπλοφορούν τουλάχιστον όσοι είναι στον μεγάλο αλλά δεν ξέρω αν οι φυλακές στο σπίτι είναι άοπλοι
zodiacskipper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, jmmys είπε Για πες μου που να τηλ;Εσύ που ξέρεις καλυτερα.Κάπου συγκεκριμενα. Γιατί όντως θα ήθελα να μάθω πως γίνεται ένας κληρωτός που μπαίνει στο κεντρο σαν νεοσυλλεκτος,μετα απο 9 μηνες που απολύεται είναι βάτραχος. 210 6551900 Πάρε και πες μας τι σου είπαν . Μπαίνεις στο ΚΕΕΔ , με συγκεκριμένη σειρά Α και Δ νομίζω.. δηλώνεις ΔΥΚ, περνάς το σχολείο που είναι 8 μήνες , βγαίνεις βάτραχος (δεν απολυεσαι) γίνεσαι στέλεχος για τουλάχιστον 3+5 χρόνια .
salonika91 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ που είμαι 2018 ε εσσο στην Θήβα μας ρώτησαν ποιοί θέλουν να πάνε για βατραχάνθρωποι
MAFAKA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zodiacskipper είπε 210 6551900 Πάρε και πες μας τι σου είπαν . Μπαίνεις στο ΚΕΕΔ , με συγκεκριμένη σειρά Α και Δ νομίζω.. δηλώνεις ΔΥΚ, περνάς το σχολείο που είναι 8 μήνες , βγαίνεις βάτραχος (δεν απολυεσαι) γίνεσαι στέλεχος για τουλάχιστον 3+5 χρόνια . ...η δεν το περνάς, όπως συμβαίνει συνήθως με το 85% περίπου των υποψηφιων. Στα λογια όλα απλα είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ειδικές δυνάμεις π.χ. Κύπρος 35μκ 3-4 στους δέκα θα κοπουν.Ναι υπάρχουν και φορές που θα κόψουν λιγότερο κόσμο για να έχουν κόσμο για υπηρεσίες κτλ. Στα βατράχια 2-3 Μαξ στους δέκα θα περάσουν. Όπως είπε και ο φίλος στα λόγια όλα φαντάζονται απλά.Οταν θα μπεις στον αράπη με -5 βαθμούς για μια ώρα, όταν θα κάνεις βολές μες την λάσπη,όταν θα σε καψωναρουν με το μπεργκιν μες το λασπονερο και άλλα πιο σκληρά που εχουν περάσει ,η ψυχολογία σου θα πιάσει πάτο.Εκει πρέπει να δείξεις χαρακτήρα.
magnam Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην ΔΥΚ πηγαίνουν μόνο στελέχη ή ΟΒΑ, τέλος. Τώρα εάν ο άλλος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι είναι οι ΟΒΑ και τι διαφορά έχουν από τους κληρωτούς, έχει τόσο σοβαρά θέματα αντίληψης που απορώ σχετικά με το πώς κατάφερε να συνδεθεί εδώ και να γράψει. Έλληνας κληρωτός μόνο αμφίβιος μπορεί να πάει, ως ειδικότητα. Καμία σχέση με τα ΟΥΚ. Στην Κύπρο, ναι, έχουν ένα ψευτοσχολείο ΟΥΚ όπου πάνε κληρωτοί μιας και εκεί υπηρετούν κάμποσους μήνες παραπάνω. Στην Ελλάδα με την μείωση της θητείας στους εννέα μήνες έγινε απαγορευτική η είσοδος στις Σχολές της ΜΥΚ μιας και απαιτούνται πλέον κι άλλα σχολεία (π.χ. αλεξιπτώτων, ΒΜΤΑ, ΣΚτδ κτλ.). Τώρα το να υπηρετήσει στην ΜΥΚ ως κληρωτός, είναι εφικτό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να βγάλεις σχολείο. Απλά θα κάνεις σκοπιές εκεί, συγχαρητήρια. Εντελώς φιλικά, Ένα στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από magnam
adsl2+ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Οι σχολές προστασίας VIP δεν έχουν καμία σχέση με τις ειδικές μονάδες του στρατεύματος διότι έχουν διαφορετικό αντικείμενο και αποστολή , απλά οι στρατιωτικοί ΜΥΚ και οι αστυνομικοί EKAM εκπαιδεύονται ποιο εύκολα για την προστασία υψηλών προσώπων vip σε σύντομο χρονικό διάστημα .
jimis98 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, magnam είπε Στην ΔΥΚ πηγαίνουν μόνο στελέχη ή ΟΒΑ, τέλος. Τώρα εάν ο άλλος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι είναι οι ΟΒΑ και τι διαφορά έχουν από τους κληρωτούς, έχει τόσο σοβαρά θέματα αντίληψης που απορώ σχετικά με το πώς κατάφερε να συνδεθεί εδώ και να γράψει. Έλληνας κληρωτός μόνο αμφίβιος μπορεί να πάει, ως ειδικότητα. Καμία σχέση με τα ΟΥΚ. Στην Κύπρο, ναι, έχουν ένα ψευτοσχολείο ΟΥΚ όπου πάνε κληρωτοί μιας και εκεί υπηρετούν κάμποσους μήνες παραπάνω. Στην Ελλάδα με την μείωση της θητείας στους εννέα μήνες έγινε απαγορευτική η είσοδος στις Σχολές της ΜΥΚ μιας και απαιτούνται πλέον κι άλλα σχολεία (π.χ. αλεξιπτώτων, ΒΜΤΑ, ΣΚτδ κτλ.). Τώρα το να υπηρετήσει στην ΜΥΚ ως κληρωτός, είναι εφικτό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να βγάλεις σχολείο. Απλά θα κάνεις σκοπιές εκεί, συγχαρητήρια. Εντελώς φιλικά, Ένα στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων. ενταξει δεν θα κατσουμε να τσακωθουμε αν περνουν η δεν περνουν αφου λες οτι εισαι στελεχος μπορεις να μας πεις αν ξερεις για σχολες προστασιας vip? 5 ώρες πριν, Mansora είπε Δεν έχω τοσες σχέσεις για να ξέρω αναλυτικά την εκπαίδευση τους απλά έχει χρειαστεί να με πάνε αρκετες φορές αεροδρόμιο στα πλαίσια της αγγαρείας τους. Από σωματική διάπλαση είναι όλοι τους φυσιολογικοί γεροδεμένοι χωρίς ιδιαίτερα φουσκώματα αλλά φαντάζομαι ο δικος μου τους θέλει όσο πιο διακριτικους και low profile γίνεται γιατί είναι και ο ίδιος τέτοιος. Κατά καιρούς έχουν έρθει και αρκετά αδύνατα παιδιά. Ο μόνος κοιλαρας είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας που είναι πρώην αξιωματικός της αστυνομίας. Πάντα οπλοφορούν τουλάχιστον όσοι είναι στον μεγάλο αλλά δεν ξέρω αν οι φυλακές στο σπίτι είναι άοπλοι και πως τους επελαξαν δεν γνωριζεις?πανω κατω σε τι ηλικια ειναι? να υποθεσω δουλευεις σε μεγαλη εφοπλιστικη οικογενεια
Mansora Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, jimis98 είπε ενταξει δεν θα κατσουμε να τσακωθουμε αν περνουν η δεν περνουν αφου λες οτι εισαι στελεχος μπορεις να μας πεις αν ξερεις για σχολες προστασιας vip? και πως τους επελαξαν δεν γνωριζεις?πανω κατω σε τι ηλικια ειναι? να υποθεσω δουλευεις σε μεγαλη εφοπλιστικη οικογενεια Δουλεύω σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία όχι εφοπλιστική οικογένεια 😛 Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες γενικά η εταιρεία προσλαμβάνει με συστάσεις όχι μόνο στην ασφάλεια. Ηλικίες από 28-30 μέχρι 50αρηδες οι παλιότεροι και ο υπεύθυνος 65+
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 On 29/12/2018 at 18:39, jimis98 said: σε ορισμενες εσσο ζητανε για ουκ του σεπτεβριου και μαρτιου νομιζω ειχες παει δεα στις ειδικες δυναμεις? δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε αλλα ειχα μενει στο οτι δεν παιρνουν. On 29/12/2018 at 21:23, jimis98 said: και όσους εφεδρους πάρουν θα έχουν δυνατότητα να γίνουν οβα δεν είναι αυτό το θέμα αλλά οι σχολές bodyguard οβα παλια μπορουσες να γινεις αρκει να το ζητουσες. επισης δεν ειναι σκοπος ο αλλος να γινει οβα. 9 hours ago, zodiacskipper said: 210 6551900 Πάρε και πες μας τι σου είπαν . Μπαίνεις στο ΚΕΕΔ , με συγκεκριμένη σειρά Α και Δ νομίζω.. δηλώνεις ΔΥΚ, περνάς το σχολείο που είναι 8 μήνες , βγαίνεις βάτραχος (δεν απολυεσαι) γίνεσαι στέλεχος για τουλάχιστον 3+5 χρόνια . σκοπος ειναι να απολυθει ο αλλος οχι να μεινει εκει σαν οβα ή σαν στελεχος ή δεν ξερω τι.. \ αυτο λενε οι αποπανω.να πας για το 9μηνο σου και να περασεις κανονικα σαν βατραχος. κατα τα αλλα οτι καποιος θα απολυθει απο βατραχος δεν τον κανει οτι ειναι ο μαμαο και δερνω.οτι περασε μια δυσκολη εκπαιδευση δεν σημαινει ουτε οτι ξερει απο πολεμικες τεχνες ουτε δεν ξερω τι.
solton57010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν εισαι τριτο-τεταρτος ξαδερφος του υποψηφιου αφεντικού σου ή πρωην(νυν) στέλεχος της αστυνομιας ή σε καμια ειδικη μοναδα λιμενικου/στρατου τοτε μια ζωη χαμαλης θα εισαι σε αυτη τη δουλεια με καλά λεφτά αλλά χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς καμια προοπτική.Σχολές υπάρχουν άπειρες ,λεφτά να έχεις ,οι σοβαρές έχουν κριτήρια εκτός από τα λεφτά για να σε δεχθούν (φυσική κατάσταση,εμπειρία(πάμε πάλι στην αρχη αστυνομια,λιμενικο,στρατος -όχι 9μηνο στις ειδ.δυνάμεις,ψυχολογική σταθερότητα κτλπ.) .Αν γουστάρεις και δεν έχεις επαφή με το θέμα καλύτερα ψάξου για ομάδες ασφαλείας πλοίων (τα λεφτά πλέον είναι λίγα) αλλά θα αποκτήσεις καποια επαφή με άτομα τα οποία λίγο ή πολύ αν αξίζεις θα σε προωθήσουν και σε άλλες δουλειές.Ξεκάρφωτος επειδή απλά πέρασες ένα σχολείο προστασίας vip ή κανα 2 άλλα σχολεία σχετικά με το αντικείμενο δεν θα σε πάρει ποτέ κανένας στην προσωπική του φρουρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις