finik58 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα θεματάκι με την τιμονιέρα μου... Κάποια στιγμή είχα ρυθμίσει το sensitivity του τιμονιού όπως με βόλευε και όλα καλά. Μετά από κάποιο καιρό ενώ οι ρυθμίσεις παρέμειναν η ευαισθησία χάθηκε. Τώρα για να στρίψει το φορτηγό πρέπει να κόψω το τιμόνι πάνω από το μισό και το στρίψιμο τελικά γίνεται πολύ απότομα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να οδηγήσω. Έχω και το sensitivity και το non-linearity στο full γιατί έτσι με είχε βολέψει στις πρώτες ρυθμίσεις που είχα κάνει. Χρησιμοποιώ μια παλιά τιμονιέρα και πεντάλ που είχα για το PS1 και της έβαλα έναν αντάπτορα με usb. Ξαναθυμίζω ότι στην αρχή λειτουργούσε άψογα... Τ_Τ Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...
ntinos19 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/12/2018 στις 9:20 ΜΜ, finik58 είπε Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα θεματάκι με την τιμονιέρα μου... Κάποια στιγμή είχα ρυθμίσει το sensitivity του τιμονιού όπως με βόλευε και όλα καλά. Μετά από κάποιο καιρό ενώ οι ρυθμίσεις παρέμειναν η ευαισθησία χάθηκε. Τώρα για να στρίψει το φορτηγό πρέπει να κόψω το τιμόνι πάνω από το μισό και το στρίψιμο τελικά γίνεται πολύ απότομα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να οδηγήσω. Έχω και το sensitivity και το non-linearity στο full γιατί έτσι με είχε βολέψει στις πρώτες ρυθμίσεις που είχα κάνει. Χρησιμοποιώ μια παλιά τιμονιέρα και πεντάλ που είχα για το PS1 και της έβαλα έναν αντάπτορα με usb. Ξαναθυμίζω ότι στην αρχή λειτουργούσε άψογα... Τ_Τ Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... Πάνε στο φάκελο τού παιχνιδιού και σβήσε το αρχείο με όλες τις ρυθμίσεις. Μόλις μπεις στο παιχνίδι ξανά κάνε τις ρυθμίσεις από την αρχή και όλα καλά. Το έχω πάθει κι εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα