Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, staurulinos είπε

1.82 και 68 κιλα

Γενικα στα περισσοτερα μαγαζια ολα medium τα παιρνω και σπανια δεν μου κανει κατι, το ιδιο και στην hollister. Εχω παρει medium t-shirt, ζακετες, φουτερ, πλεκτες μπλουζες. Το μονο που μου ηταν μεγαλο ειναι ενα bomber jacket

Πετσί και κόκαλο είσαι γι'αυτό σου κάνουν. Βαλε κάνα κιλό , φάε κάνα πιτογυρο

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

Πετσί και κόκαλο είσαι γι'αυτό σου κάνουν. Βαλε κάνα κιλό , φάε κάνα πιτογυρο

επίσης ξεκίνα τσιγάρο, ποτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Παιδια εγω δεν ξερω τι λετε, πηγα σημερα εδωσα 36 ευρω με αποδειξη, και πηρα 3 φορμες και 1 φουτερ Ελληνικης κατασκευης.
Παει το μεροκαματο 😂

Με 36 ευρω τα πηρες ολα και εφυγες...ελληνικη κατασκευη αλλα τα υλικα μαντεψε απο που θα ερχονται :)

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Με 36 ευρω τα πηρες ολα και εφυγες...ελληνικη κατασκευη αλλα τα υλικα μαντεψε απο που θα ερχονται :)

Μαντεψε απο που ερχονται και τα ακριβοτερα, γιατι το κερδος ειναι κερδος. 
Ειδα που αγορασα κατι American Stars τις προαλλες, κλαιν μαιν, ειχε κατι σιδερενιες ροδελες εκει που βγαινει το κορδονι τις κουκουλας, βγηκαν και οι δυο, η μια χαθηκε, η αλλη δεν εμπαινε ξανα με τιποτα.
Ειμαι και λιγο αρτσουμπαλος, δηλαδη μπορει να φοραω την καινουργια φορμα, να αρχισω να σκαλιζω το αμαξι, να γεμισω γρασα, να βαρεθω το ρουχο, οποτε I think it's worth it 😛 
Και anyway εχω παρει αρκετα ρουχα απο εκει, εγω και φιλοι/συγγενεις δεν ειχαμε κανενα θεμα.

Ρουχο ειναι δεν ειναι διαστημοπλοιο 😛 

Δημοσ.

Ισως θα ηταν ενδιαφερον (δεν ξερω και κατα ποσο θα επιτρεποταν φυσικα) να δημιουργησουμε ενα θεμα οπου να ποσταρουμε διαδικτιακα καταστηματα ενδυσης και υποδησεις με τις αντιστοιχες προσφορες τους. Το λεω αυτο γιατι ειδα τελευταια αρκετα threads που δημιουργηθηκαν απο το BF και μετα. Εμενα προσωπικα θα με ενδιεφερε γιατι ξοδευω περισσοτερα λεφτα σε ρουχα παρα σε τεχνολογια τα τελευταια χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους για την αναλογία ποιότητας-τιμής των συγκεκριμένων ρούχων. Η συνολική μου εμπειρία με αυτά τα ρούχα είναι 2 φούτερ (από δώρο) και ένα μαγιό (που βρήκα σε προσφορά).

Το ένα από τα 2 φούτερ μετά από 6 πλυσίματα σε θερμοκρασία 30 βαθμών, άρχισε να ξεβάφει και μάλιστα σε συγκεκριμένα κομμάτια περισσότερο με αποτέλεσμα να κάνει στάμπες. Έφαγε σουτ. Το άλλο φούτερ δεν είχε ξεβάψει αλλά η υφή του είχε αλλάξει σημαντικά σε σημείο που δεν το φορούσες έξω. Δεν θυμάμαι αν το έχω ακόμα. Ίσως να έχει φάει κι αυτό σουτ.

Από την άλλη το μαγιό όταν το αγόρασα βρωμούσε τόσο έντονα πετρέλαιο που δεν το άντεχες. Υπέθεσα ότι με 1-2 πλυσίματα-μπάνια, θα έφευγε η μυρωδιά αλλά απλά ελαττώθηκε ελάχιστα. Το χάρισα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...