Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιες τιμές. Funky buddha είχα αγοράσει 2 παντελόνια τσίνο τα οποία τα πλήρωσα 80 ευρώ έκαστο και ξεβάψανε μετά από 10 πλύσεις στους 30 βαθμούς μάλιστα. Πλέον αγοράζω μόνο απέξω. Ρίξτε μια ματιά στην Hollister (είναι τα casual ρούχα της Abercrombie and Fitch). Αγόρασα πριν 10 μέρες 1 hoodie και 2 φούτερ με 54 ευρώ. Αγορές πάνω από 50 ευρώ έχουν δωρεάν μεταφορικά και παίρνετε και κουπόνι για την επόμενη αγορά σας. Τα ρούχα τους είναι εξαιρετικής ποιότητας.

• Sad 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ξεβαψουν τα american eagle NAI, συμφωνω.

Αλλά τα funky είναι αξιόπιστα . 

Κάτοχος ζακετας, μπλούζας, φουτερ, τζιν παντελόνι, υφασμάτινο παντελόνι

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Να ξεβαψουν τα american eagle NAI, συμφωνω.

Αλλά τα funky είναι αξιόπιστα . 

Κάτοχος ζακετας, μπλούζας, φουτερ, τζιν παντελόνι, υφασμάτινο παντελόνι

Δεν έχω κανέναν λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά ούτε κι εσύ εμένα. Ενώ έχω καμιά 10αριά παντελόνια διαφορετικών εταιρειών αυτά τα 2 είναι τα μόνα τα οποία μου ξεθώριασαν. Δεν ξέρω αν ήταν ελαττωματική παρτίδα αλλά ούτε σκοπεύω να ξαναγοράσω για να το διαπιστώσω. Εσύ εάν έχεις μείνει ικανοποιημένος καλά κάνεις και συνεχίζεις να τα παίρνεις, δυστυχώς εγώ είχα κακή εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Δε προσπαθώ να σε βγάλω ψεύτη, ούτε να διαφημισω τη μάρκα.  Δεν έχω όφελος!!!

Θα συνεχίσω να αγοράζω φυσικά, μέχρι να αντιμετώπισω πρόβλημα! 

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, dinosmidis είπε

Καλά ξεκίνησαν αλλά οι τιμές τους πήραν την ανηφόρα όπως και και της Navy Green.Τα παράγουν στην Ελλάδα με τους μισθούς της πείνας.

Ωπα κάτσε τα navy and green είναι απο τα καλύτερα πουλόβερ με πολυ ωραια γραμμή. Εξαιρετική ποιότητα σε εντελώς νορμάλ τιμή.  Πήρα 2 προχθές στα 95,00€ με μια μικρή έκπτωση των 15,00€. 

Τι σχέση έχουν οι μισθοί με το θέμα; 100,00€ ευρω μπουφάν μπερσκα ας πούμε είναι καλυτερη περίπτωση και γενικότερα οι τιμές πλεον σε αυτα τα καταστήματα. 

Μην τα ισοπεδώνεις ολα.

Δημοσ.

Πολύ ακριβά ρούχα χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Δεν έχω πάρει και ούτε πρόκειται. Καλύτερα zara, h&m etc, ή έστω online σε επώνυμα με προσφορές παρά αυτά.

Δημοσ.

ούτε εγώ είμαι μεγάλος φαν της εταιρείας αλλά από το outlet που έχουν στο mcarthur στα Σπάτα μπορώ να πω ότι είχε αρκετά καλά κομμάτια. από εκεί ίσως να αξίζει 

Δημοσ.

Πέρυσι πήρα ένα cargo παντελόνι με τσέπες 45 ευρώ και μια βερμούδα 35 ευρώ. Μια χαρά βγήκαν και έχουν φορεθεί-πλυθεί πολλές φορές. Δεν μου αρέσουν καθόλου όμως οι στάμπες που έχουν οι μπλούζες τους, είναι πολύ χρωματιστές-νεανικές.

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν ξερω τι λετε, πηγα σημερα εδωσα 36 ευρω με αποδειξη, και πηρα 3 φορμες και 1 φουτερ Ελληνικης κατασκευης.
Παει το μεροκαματο 😂

Δημοσ.

Για πιο λόγο είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα όταν επί του πρακταιου δεν υπάρχει καμία προσφορα; 

Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 10:17 ΜΜ, dinosmidis είπε

Καλά ξεκίνησαν αλλά οι τιμές τους πήραν την ανηφόρα όπως και και της Navy Green.Τα παράγουν στην Ελλάδα με τους μισθούς της πείνας και είναι ακριβότερα από τα Abercrobie  που έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα( πλούσια προσωπική εμπειρία )Και από χρόνο παραλαβής σε δυο ημέρες έρχονται από Ολλανδία και ένα μοντγκόμερυ της Navy από το Περιστέρι στο Αιγάλεω έκανε μιάμιση εβδομάδα.

Δώσε ινφο από πού αγοράζουμε από Ολλανδία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.abercrombie.com/shop/eu

ή

https://www.hollisterco.com/

που ειναι πιο νεανικη και φθηνη σειρα απο την πανω, ανοικουν στον ιδιο ομιλο και ειδικα στην δευτερη εχει συνεχεια εκπτωσεις δεν θα σου προτεινα να παρεις κατι στην αρχικη τιμη (εγω πριν μια εβδομαδα πηρα 4 φουτερ-ζακετες 20-25 ευρω το ενα)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, staurulinos είπε

https://www.abercrombie.com/shop/eu

ή

https://www.hollisterco.com/

που ειναι πιο νεανικη και φθηνη σειρα απο την απο πανω, ανοικουν στον ιδιο ομιλο, ειδικα στην δευτερη εχει συνεχεια εκπτωσεις δεν θα σου προτεινα να παρεις κατι στην αρχικη τιμη (εγω πριν μια εβδομαδα πηρα 4 φουτερ-ζακετες 20-25 ευρω το ενα)

Μου λες παρακαλώ πόσα κιλά είσαι και σε κάνουν τα ρούχα τους; Όσα έχω δοκιμάσει είναι Σλιμ φιτ, τα αμπερκρομπι

Επεξ/σία από MegalosVeziris
Δημοσ.

1.82 και 68 κιλα

Γενικα στα περισσοτερα μαγαζια ολα medium τα παιρνω και σπανια δεν μου κανει κατι, το ιδιο και στην hollister. Εχω παρει medium t-shirt, ζακετες, φουτερ, πλεκτες μπλουζες. Το μονο που μου ηταν μεγαλο ειναι ενα bomber jacket

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...