giannis22k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Αντικατασταση κονσολας;Το θεμα ειναι μη παρω χειροτερη εννοω με περισσοτερο θορυβο
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο ειναι λαχειο.Μπορει να πεσεις σε κομματι ησυχο η να παρεις ιδιο και χειροτερο απο θορυβο.
giannis22k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Αχα .Για αλλαγη να μου κανουν ομως τι θα πω πχ κανει θορυβο το ανεμηστηρι;
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ναι πες ακουγεται ο ανεμιστηρας οχι φυσιολογικος ηχος.Θα το ακουσουν και οι ιδιοι θα στην αλλαξουν.Απο που το αγορασες?
giannis22k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 public Με γνωριζουν και ειδικα ο ενας που και αυτος το εχει παρει.Θελω να πω μια χαρα εξυπηρετηση εχω
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Αρα απο μεγαλη αλυσιδα αγορασες.Δεν θα σε παιδεψει με την αντικατασταση το καταστημα.
giannis22k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Το αλλο βεβαια ειναι ιτι πρεπει να ξανακατεβαζω παλι τα παιχνιδια😛
giannis22k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 οκ σας ευχαριστω θα δω τι θα κανω παντως
manthos_27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, giannis22k είπε οκ σας ευχαριστω θα δω τι θα κανω παντως Φίλτατε την κονσόλα μην την αλλάξεις είχα κανει αντικατάσταση σε 2 κονσολες και στην τρίτη κονσόλα τα ίδια έκανε και σε μένα ειναι φυσιολογικό αυτο που κάνει και στην 4 κονσολα μιλάμε παντα για το one s τα ιδια μου κανε πάλι! Αυτά μην μπεις στην διαδικασία αντικατάστασης τζάμπα θα χάσεις τον χρόνο σου και χωρίς κονσόλα! 1
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Για τον θορυβο απο τον ανεμιστηρα λες? 1
manthos_27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Για τον θορυβο απο τον ανεμιστηρα λες? Οχι για τον θόρυβο λέω που οταν κλείνει η κονσόλα ακούγεται ένας μικρός θόρυβος!
giannis22k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Φίλτατε την κονσόλα μην την αλλάξεις είχα κανει αντικατάσταση σε 2 κονσολες και στην τρίτη κονσόλα τα ίδια έκανε και σε μένα ειναι φυσιολογικό αυτο που κάνει και στην 4 κονσολα μιλάμε παντα για το one s τα ιδια μου κανε πάλι! Αυτά μην μπεις στην διαδικασία αντικατάστασης τζάμπα θα χάσεις τον χρόνο σου και χωρίς κονσόλα! Το ανεμηστηρι τον ιδιο "θορυβο"σου κανει με τα υπολοιπα που ειχες;
johnpap21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω το S από τον Σεπτέμβρη του 2017 με τον ίδιο θόρυβο στον ανεμιστήρα. Δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε δυσλειτουργίας του ανεμιστήρα ούτε υπερθέρμανση, άσε που όταν παίζω δεν ακούγεται καν ακόμα και με χαμηλή ένταση στα ηχεία. Το ήξερα από τότε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό και γι' αυτό δεν μπήκα στον κόπο να το επιστρέψω, πόσο μάλλον αν το επέστρεφα με DoA και έπεφτα στα ίδια και... χειρότερα. Εν κατακλείδι δεν με ενοχλεί καθόλου και αυτό σας το λέει άνθρωπος με OCD 😀. Υ.Γ. Θυμήθηκα ένα αστείο post που κάποιος έγραψε ότι η κονσόλα του είχε καταπιεί έναν γρύλο 😁 Βρίσκω πετυχημένη την περιγραφή του ήχου, γιατί όντως ακούγεται κάπως έτσι! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από johnpap21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα