Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω έναν υπολογιστή με w10 όπου στο activation αναφέρει.Windows is activated with digital licence.

σε έναν 2ο αναφέρει Windows is activated using your organization' s activation service.

Ο 1ος ξέρω ότι έχει νόμιμα τα windows. Για τον 2ο δε γνωρίζω.

Μπορώ να καταλάβω αν ο 2ος έχει γνήσια τα win? 

και πρακτικά, ποια η διαφορά ανάμεσα στα 2 μηνύματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, torq είπε

έχω έναν υπολογιστή με w10 όπου στο activation αναφέρει.Windows is activated with digital licence.

σε έναν 2ο αναφέρει Windows is activated using your organization' s activation service.

Ο 1ος ξέρω ότι έχει νόμιμα τα windows. Για τον 2ο δε γνωρίζω.

και πρακτικά, ποια η διαφορά ανάμεσα στα 2 μηνύματα

Πολλά activation tools που κυκλοφορούν συνήθως κάνουν το status να γράφει "Windows is activated using your organization's activation service" άλλα μπορεί όντως να είναι μια άδεια πολλών χρήσεων δεν το ξέρεις αυτό. Τρέξε μια με cmd αυτό "slmgr / xpr" άμα δεν σου βγάλει error σημαίνει ότι έχεις μάλλον γνήσια. Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft έχει ψιλό παρατήσει το μπλοκάρισμα μη νομίμων Windows, ψάξε τα Windows μήπως έχουν κάποιο activation tool εγκατεστημενο ή αν δεν σου είναι κόπος τρέξε το malwarebytes, σίγουρα αν υπάρχει τίποτα περίεργο εγκατεστημενο θα το βρει. Η διάφορα σε αυτά είναι ότι το 1ο μήνυμα άφορα μια άδεια χρήσης που είναι linked  με το Microsoft Account που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Ενώ το δεύτερο μήνυμα είναι άδεια πολλαπλών χρήσεων για επιχειρήσεις και οργανισμούς.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TehJoHnX είπε

slmgr / xpr

3 ώρες πριν, fearless είπε

slmgr/xpr

(σορρυ αν κανω λαθος.)

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο :)

Το xpr είναι switch και η / μπαίνει κολλητά με τον διακόπτη και πρέπει να υπάρχει κενό μετά την εντολή slmgr. Το σωστό είναι...

slmgr /xpr

Νομίζω όμως ότι μπορεί να θέλει και elevated command prompt, δεν ξέρω αν τρέξει σε απλό cmd.

5 ώρες πριν, torq είπε

Αυτό κατά 90% σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκαν με το kms pico.

5 ώρες πριν, torq είπε

Δες αν υπάρχει στον φάκελο Αρχεία εφαρμογών ή στον Αρχεία εφαρμογών (x86) ένας φάκελος kms. Αν υπάρχει μάλλον είναι σπασμένα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Το xpr είναι switch και η / μπαίνει κολλητά με τον διακόπτη και πρέπει να υπάρχει κενό μετά την εντολή slmgr. Το σωστό είναι...

Περιεργο παντος, οταν κανω copy/paste σε cmd απ το Notepad αυτην την εντολη: slmgr/xpr μου διχνει κανονικα ποτε λιγουν τα Windows, το ιδιο και αν την γραψω με το χερι. 

Οταν την ιδια εντολη: slmgr/xpr την κανω copy/paste απο εδω απ το ποστ μου την εμφανιζει ετσι: slmgr/x pr και μου διχνει κατι πληροφοριες που δεν καταλαβενω.

Τελικα εχεις δικιο το σωστο και πιο σιγουρο ειναι ετσι:

slmgr /xpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...