Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Θλεω την βοηθεια σας. Θελω να κανω ενα καινουργιο pc καθαρα για gaming σε 1080p 144hz. To pc της υπογραφης μου το εχω παλι για gaming απλα παιζω σε μια 4κ οθονη. Ναι θελω να κατεβω αναλυση για να κερδισω σε frames καθως παιζω πολυ esports παιχνιδια οπως cs, overwatch, pubg, fortnite,κλπ. Δεν θελω ομως να χασω σε ποιοτητα γραφικων, το μινιμουμ που ζηταω ειναι να μπορω να παιζω σε 1080p high setttings και 120 frames ακατεβατα. Σκεφτηκα να αλλαξω απλα την οθονη μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ο επεξεργαστης που εχω τωρα ειναι καταλληλος για gaming, ειδικα για αυτο που θελω.  Επισης δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τον αν η gpu θα μπορεσει να δωσει 120fps. Ουσιαστικα θελω pc και οθονη. Πληκτρολογια, windows κλπ κλπ τα εχω, το στησιμο θα γινει απο εμενα.Επισης τους ssd που εχω τωρα θα τους κρατησω, οποτε μην βαλετε αλλους. Budget αν υπολογισουμε και ενα 500αρι απο την πωληση του pc που εχω τωρα, τοτε παμε στα 1500-1700 ευρω. Mαγαζι ας ειναι και απο 2-3 δεν εχω θεμα ( οχι καθε κομματι αλλο μαγαζι...).

Επεξ/σία από Manoleros95

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...