spiros211 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα στην παρεα... τον 4/19 ληγει το συμβολαιο στην nova-forthnet(πληρες πακετο) και ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φυγω νωριτερα δηλαδη του χρονου τελος ιανουαριου(3 μηνες νωριτερα) λογω του οτι η vodafone μου δινει ακριβως στα μισα λεφτα και ακομα πιο κατω το ιδιο πακετο(τηλ/internet/nova) και επισης,επειδη δεν μπορω να δω alpha/star και τους μισους αγωνες της superleague τους δειχνει πλεον η ερτ σε σχεση με οταν υπεγραψα συμβολαιο πριν 20 μηνες που τοτε τα επαιζε ολα Ευχαριστω εκ των προτερων
*Kopanos* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην φύγεις πριν τελειώσει το συμβόλαιο σου θα έχεις πρόστιμο, και προσοχή στους πωλητές λένε πολλά ψέμματα για να πουλήσουν. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από *Kopanos*
spiros211 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Οποτε φιλε μου το οτι δεν παιζουν 2 καναλια και τα μισα αθλητικα δεν ειναι λογος να μπορει να φυγει καποιος ε; σε ευχαριστω για την απαντηση και ξερεις αν μπορω να φυγω οταν φτασω στον τελευταιο μηνα ή την τελευταια μερα του συμβολαιου Τους περνω τηλ στην forthnet/nova ποσες φορες και δεν το σηκωνει κανεις,περιμενω ποση ωρα και πεφτει η γραμμη,αλλη φαση... Ξερεις μηπως τι ισχυει με αυτο τον νομο απο 1/1/19 που λεει για σπασιμο συμβολαιου και τετοια...
*Kopanos* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, spiros211 είπε Οποτε φιλε μου το οτι δεν παιζουν 2 καναλια και τα μισα αθλητικα δεν ειναι λογος να μπορει να φυγει καποιος ε; σε ευχαριστω για την απαντηση και ξερεις αν μπορω να φυγω οταν φτασω στον τελευταιο μηνα ή την τελευταια μερα του συμβολαιου Τους περνω τηλ στην forthnet/nova ποσες φορες και δεν το σηκωνει κανεις,περιμενω ποση ωρα και πεφτει η γραμμη,αλλη φαση... Ξερεις μηπως τι ισχυει με αυτο τον νομο απο 1/1/19 που λεει για σπασιμο συμβολαιου και τετοια... Δεν είπα ότι δεν είναι λόγος για να φύγεις, αλλά κανε σωστές κινήσεις καταγγελία ΕΕΤΤ. Και για μια μέρα να φύγεις βρίσκουν ευκαιρία για να ρίξουν πρόστιμο, όταν κάνεις αίτηση ζητά ενεργοποίηση την επόμενη μερα που τελειώνει το συμβόλαιο. Στα τηλέφωνα όταν τους χρειάζεσαι δυστυχώς δεν απαντάνε, ελπίζω να βρεις τρόπο να φύγεις χωρίς να σου σπάσουν τα νεύρα. 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/12/2018 στις 6:33 ΜΜ, spiros211 είπε Οποτε φιλε μου το οτι δεν παιζουν 2 καναλια και τα μισα αθλητικα δεν ειναι λογος να μπορει να φυγει καποιος ε; Λογικα εχει κουνηθει το πιατο σου.. Βρες τον πλησιεστερο τεχνικο στην περιοχη να στο κεντραρει παλι και θα βλεπεις μια χαρα.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/12/2018 στις 6:24 ΜΜ, spiros211 είπε Καλησπερα στην παρεα... τον 4/19 ληγει το συμβολαιο στην nova-forthnet(πληρες πακετο) και ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φυγω νωριτερα δηλαδη του χρονου τελος ιανουαριου(3 μηνες νωριτερα) λογω του οτι η vodafone μου δινει ακριβως στα μισα λεφτα και ακομα πιο κατω το ιδιο πακετο(τηλ/internet/nova) και επισης,επειδη δεν μπορω να δω alpha/star και τους μισους αγωνες της superleague τους δειχνει πλεον η ερτ σε σχεση με οταν υπεγραψα συμβολαιο πριν 20 μηνες που τοτε τα επαιζε ολα Ευχαριστω εκ των προτερων Κανε ερώτηση ακριβώς πόσο είναι το τέλος αποδέσμευσης και πες .Προκύπτει και από τους πινακες των όρων σύμβασης ανά μηνα αλλά έχει ενδιαφέρον να δουμε πως υπολογίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα