Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ακουστικά over ear με μικρόφωνο στο καλώδιο. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως μουσική και λίγο για gaming γύρω στα 30-50€. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 6:18 ΜΜ, Figantu είπε

Ψάχνω ακουστικά over ear με μικρόφωνο στο καλώδιο. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως μουσική και λίγο για gaming γύρω στα 30-50€. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ!

Καλημέρα φίλε μου και καλή χρονιά! :) 

Σε αυτά τα χρήματα παίζουν καλές επιλογές με μικρόφωνο πάνω στα ακουστικά. Θέλεις οπωσδήποτε το μικρόφωνο να είναι πάνω στο καλώδιο;

Δημοσ.

Καλή χρονια φιλε!

Θα ηθελα το μικροφωνο στο καλωδιο ή να ειναι πανω στα ακουστικα αλλα να βγαινει και να το βαζω οποτε θελω. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Figantu είπε

Καλή χρονια φιλε!

Θα ηθελα το μικροφωνο στο καλωδιο ή να ειναι πανω στα ακουστικα αλλα να βγαινει και να το βαζω οποτε θελω. 

Corsair Raptor HS50

το συγκεκριμένο έχει detachable mic όπως ζήτησες :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την επιλογη. Απο οτι διαβαζω στις κριτικες περα απο τον καθαρο ηχο υπαρχει ελειψη μπασου που για εμενα ειναι ενα μειονεκτημα. Μπορειτε να μου προτινετε καποια αλλα ακουστικα? Επισης να πω τωρα οτι μπορω να δωσω μεχρι 40€ οχι 50 που μπορουσα πριν.

Επεξ/σία από Figantu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα πρόβλημα. Αποσπώμενο mic + το πολύ μέχρι 40 ευρώ: 

Turtle Beach Ear Force Recon 320

Creative Draco HS880

Turtle Beach Ear Force Recon 50

Τα συγκεκριμένα Creative ίσως έχουν λίγο πιο flat ήχο σε σχέση με τα Turtle Beach. Τσέκαρε και κανένα review για να δεις αν όντως σε ικανοποιεί κάποιο από αυτά σε μπάσο.

Επεξ/σία από karxantiras
Δημοσ.

Τα recon 320 απο πολλες κριτικες που διαβαζω λενε οτι σπανε οποτε δεν τα θελω και τα αλλα παλι λενε για ελλειψη μπασου. Συγγνωμη που σας τα πριζω αλλα θελω ακουστικα με μπασο νταξει να μην ειναι πολυ δυνατο αλλα να εχουν νορμαλ μπασο. Ευχαριστω!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Figantu είπε

Τα recon 320 απο πολλες κριτικες που διαβαζω λενε οτι σπανε οποτε δεν τα θελω και τα αλλα παλι λενε για ελλειψη μπασου. Συγγνωμη που σας τα πριζω αλλα θελω ακουστικα με μπασο νταξει να μην ειναι πολυ δυνατο αλλα να εχουν νορμαλ μπασο. Ευχαριστω!

No problemo. :) 

Για τσέκαρε και αυτά:

Sharkoon Skiller SGH2

Δημοσ.

Καλη επιλογη. Αλλα απο οτι καταλαβα ειναι για gaming ακουστικα πιο πολυ. Εμενα με νοιαζει και η φορητοτητα για το αυτοκινητο στα μεγαλα ταξιδια και να μην ειναι τοσο τεραστια. 

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

γεια σου! θα μπορουσες να δεις και αυτα. εχει μικροφωνο στο καλωδιο και βγαινει το καλωδιο για πιο ευκολη μεταφορα. τα εχω 3-4 μηνες και full χρηση και δεν εχουν παθει τπτ ειναι οικονομικα 20 ευρω και πιστευω πως αξιζουν για την τιμη τους

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω ειχα ζητησει over ear οχι on ear. Παιδες τωρα και gaming ακουστικα δεν με πειραζει να ειναι αρκει να ειναι κατι καλο μεχρι 50€. Απορω πως εχει περασει τοσος καιρος και δεν πηρα ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...