fastmanakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός αλλά δεν ασχολούμαι με το αντικέιμενό μου. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα ασχοληθεί με αρκετά courses από coursera για data science και χαζοψήθηκα. Έψαξα για μεταπτυχιακά εδώ ελλάδα και Θεσσαλονίκη μου μένω συγκεκριμένα και βρήκα από το ΠΑΜΑΚ το Business Analytics and Data Science (με κόστος 3.900) και δωρεάν το MSc in Artificial Intelligence and Data Analytics . Επίσης απο το ΑΠΘ το Data and web science (κόστος περίπου 1800 ευρώ). Γνωρίζει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα. Ουσιαστικά επειδή έχω "παρατήσει" το πτυχίο μου εδώ και χρόνια αλλά ασχολούμαι με τεχνολογία και γενικότερα πισί από 9 χρονων (είμαι 31) . Επειδή έκανα τα συγκεκριμένα απο coursera και πήρα μια μικρή ιδέα (άνετα τα χω ξεχάσει έχει περάσει και κανας χρόνος) αλλά βλέπω/διαβάζω ότι το συγκεκριμένο subject έχει φούλ μέλλον και θέσεις εργασίας, ουσιαστικά θέλω να ρωτήσω αν κανείς έχει φοιτήσει και ποιά η γνώμη του . Η σκέψη μου ήταν αρχικά για ΕΚΠΑ κάποια σεμινάρια στην συνέχεια βλέποντας εντυπώσεις απογοητεύτηκα οικτρά και κοίταξα για κολλέγια , εκεί και αν απογοητεύτηκα απο τις κριτικές πόσο μάλλον και τις τιμές οπότε λέω πάμε για κανονικό μεταπτυχιακό στα κανονικά πανεπιστήμια. ΥΓ: Δέν με παίρνει για μεταπτυχιακό εξωτερικό. Ουσιαστικά το πλάνο είναι ένα από αυτα τα μεταπτυχιακά ενώ εργάζομαι ήδη και μένω θεσσαλονίκη (φαντάζομαι θα φάω πολύ ταλαίπα αλλά τούλ κρατάνε μόνο 3 εξάμηνα ) . Οποιαδήποτε βοήθεια/πρόταση/συμβουλή φούλ ευπρόσδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα