Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να χτίσω ένα Pc κυρίως για gaming, από κάρτα γραφικών έχω ψιλό κατασταλάξει στην  Nvidia 1070ti,  επεξεργαστή θα προτιμούσα να μου προτείνετε από AMD, HDD έχω δεν θα χρειαστώ, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ποσό που διαθέτουμε :1200ευρώ

Χρήση υπολογιστή :Gaming, ταινίες, σερφάρισμα.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα - Νέα Σμύρνη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? διαφορετικά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χοντρικά μία πρόταση με 2070 που της όρισα ένα budget 550euro, είτε από σκρουτζ είτε απο evga.eu, με μεταφορικά τόσο πάει περίπου

rysen 2600

msi b450 A pro

gskill ripjawsV 16gb

crusial mx500 m.2

seasonic 650 focus plus gold

nzxt h500

πάνω κάτω στα 1200 σου βγαίνει με 2070 οποία είναι worth it.

κόβεις από κουτί αν θες extra ΗDD για αποθήκη η για να σου βγούνε τα κουκιά σωστά

επίσης ελπίζω να έχεις καλή οθόνη σαν gamer....

Επεξ/σία από Leleouras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1174€

Βέβαια με μια μικρή υπέρβαση και ένα bronze 650W τροφοδοτικό πας πολύ εύκολα και στον 2700Χ 8C/16T οπότε σκέψου και αυτή την πιθανότητα.

πχ: https://www.skroutz.gr/s/8570657/Corsair-CX-Series-CX650M.html και ανεβαίνεις αλλά 65€ εκτός αν υπάρχει και κουτί οπότε ανεβαίνεις ένα 10αρικο.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...