DR.BILOUKOS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/12/2018 στις 1:15 ΜΜ, panathatube είπε Απάντηση: Pixel . Και μη μού πεις ότι με κάμερα 40 Megapixels χρειάζεται χωριστή κάμερα για ζουμ. Βγάλε ένα πορτραίτο με 35mm και ενα με 85mm και πες μου αν σε σωζει το κροπαρισμα Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από DR.BILOUKOS
AntiCambeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1)Ποιός αισθητήρας είναι καλύτερος πχ ανάμεσα σε 1/2.3 VS 1/2.55;Ο 1ος που είναι(;)μεγαλύτερος; 2)Ποιά η σχέση του αισθητήρα σε συνάρτηση με το διάφραγμα;Δηλαδή ασχέτως απο το μέγεθος του αισθητήρα,το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πάντα με όσο το δυνατόν μικρότερο ή μεγαλύτερο διάφραγμα(f); Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR
panathatube Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, DR.BILOUKOS είπε Βγάλε ένα πορτραίτο με 35mm και ενα με 85mm και πες μου αν σε σωζει το κροπαρισμα Αν και δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο είναι δυνατόν να συγκρίνεις κάμερες φωτογραφικών μηχανών με κάμερες κινητών και mm με Megapixels, εγώ δεν θα... εστίαζα προσωπικά σε πορτρέτα με 40 Megapixels αλλά σε τοπία. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από panathatube
margaritagr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μακάρι οι κάμερες των κινητών να συνεχίσουν να εξελίσσονται για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι dslr είναι εξαιρετικά δύσχρηστες λόγω όγκου/βαρους/κουβαλημα φακών. Πήγα εκδρομή κι είπα μετά από πολύ καιρό να βγάλω τη nikon από το ντουλάπι. Τελικά δεν έβγαλα ούτε μια φωτο μ αυτή . Γύρισα κι έπαιξα στο σπίτι με φωτο των σκυλιών για να θυμηθώ τις ρυθμίσεις για το διάφραγμα κλπ. Κινητό ναυαρχιδα και action cam νομίζω καλύπτουν των περισσότερων τις ανάγκες για φωτο/βίντεο. 1
B4tiSp0t Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/1/2019 στις 4:00 ΠΜ, margaritagr είπε Μακάρι οι κάμερες των κινητών να συνεχίσουν να εξελίσσονται για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι dslr είναι εξαιρετικά δύσχρηστες λόγω όγκου/βαρους/κουβαλημα φακών. Πήγα εκδρομή κι είπα μετά από πολύ καιρό να βγάλω τη nikon από το ντουλάπι. Τελικά δεν έβγαλα ούτε μια φωτο μ αυτή . Γύρισα κι έπαιξα στο σπίτι με φωτο των σκυλιών για να θυμηθώ τις ρυθμίσεις για το διάφραγμα κλπ. Κινητό ναυαρχιδα και action cam νομίζω καλύπτουν των περισσότερων τις ανάγκες για φωτο/βίντεο. οτι καλύπτουν τους περισσότερους και τις καθημερινές ανάγκες δεν σημαίνει πως oi dslr θα πεθάνουν κτλ κλτ που διάβασα στα παραπάνω ποστ. ΠΑΝΤΑ οι dslr θα είναι καλύτερες.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, B4tiSp0t είπε οτι καλύπτουν τους περισσότερους και τις καθημερινές ανάγκες δεν σημαίνει πως oi dslr θα πεθάνουν κτλ κλτ που διάβασα στα παραπάνω ποστ. ΠΑΝΤΑ οι dslr θα είναι καλύτερες. Πολύ καλύτερες αλλά όλο και πιο λίγοι τις χρησιμοποιούν,μόνο οι επαγγελματίες κυρίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα