Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα ήθελα γνώμες για ζευγάρι in-ear ακουστικά για iPhone SE (που έχει 3.5 headphone jack).

1. Μέχρι 150 ευρώ αλλά δεν είναι ανάγκη να εξαντληθεί όλο το ποσό
2. Θα ήθελα γνώμες για καλή ποιότητα ήχου καθώς τα θέλω κατά κανόνα για ακρόαση μουσικής
3. Θα ήθελα κάτι με καλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικά καλώδια που αντέχουν σε καθημερινή χρήση.
4. Θα ήθελα κατασκευαστή αξιόπιστο και από θέμα εγγύησης.
5. Δεν τα θέλω για τρέξιμο - γυμναστική επομένως δεν είναι απαραίτητη η αδιαβροχοποίηση.
6. Θα προτιμούσα συντηρητικά χρώματα, όχι κίτρινα, ροζ, πράσινα κτλπ.

7. Στο What Hi-Fi στα βραβεία της χρονιάς προτείνουν Klipsch R6i II και Beyerdynamic Byron τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Γνώμες για θέματα εγγύησης.

Γενικά έχω διαβάσει καλά λόγια και για ακουστικά Sennheiser και Audio Technica.

Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 10:18 ΠΜ, Fat MacGyver είπε
Θα ήθελα γνώμες για ζευγάρι in-ear ακουστικά για iPhone SE (που έχει 3.5 headphone jack).

1. Μέχρι 150 ευρώ αλλά δεν είναι ανάγκη να εξαντληθεί όλο το ποσό
2. Θα ήθελα γνώμες για καλή ποιότητα ήχου καθώς τα θέλω κατά κανόνα για ακρόαση μουσικής
3. Θα ήθελα κάτι με καλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικά καλώδια που αντέχουν σε καθημερινή χρήση.
4. Θα ήθελα κατασκευαστή αξιόπιστο και από θέμα εγγύησης.
5. Δεν τα θέλω για τρέξιμο - γυμναστική επομένως δεν είναι απαραίτητη η αδιαβροχοποίηση.
6. Θα προτιμούσα συντηρητικά χρώματα, όχι κίτρινα, ροζ, πράσινα κτλπ.

7. Στο What Hi-Fi στα βραβεία της χρονιάς προτείνουν Klipsch R6i II και Beyerdynamic Byron τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Γνώμες για θέματα εγγύησης.

Γενικά έχω διαβάσει καλά λόγια και για ακουστικά Sennheiser και Audio Technica.

Καλημέρα φίλε μου και καλή χρονιά! :) 

Θέλεις να έχουν μικρόφωνο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fat MacGyver είπε

Ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι θα ήθελα να έχουν και μικρόφωνο για  τηλεφωνικές κλήσεις 

Στα χρήματα που θέλεις παίζουν πάααρα πολύ καλά in ear, τα οποία όμως δεν φημίζονται για το durability τους. Γι αυτό θα σου προτείνω 2 in ear τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που μου ανέφερες παραπάνω. Για τα V-Moda ξεφεύγεις λίγο από το Budget αλλά πιστεύω πως αξίζουν και με το παραπάνω. 

1MORE

V-Moda ZN (3-Button)

Link από guide του Head-Fi αν ενδιαφέρεσαι να διαβάσεις περισσότερα. 

Head-Fi In Ear

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, karxantiras είπε

Στα χρήματα που θέλεις παίζουν πάααρα πολύ καλά in ear, τα οποία όμως δεν φημίζονται για το durability τους. 

Δεν πρόκειται να τα πετάω στην εργαλειοθήκη με τα κατσαβίδια απλά με λογική χρήση ένας φίλος που είχε sennheiser των 70 ευρώ κατέληξε να έχει θέματα με το καλώδιο.

Ομολογώ ότι την εταιρία που προτείνεις δεν την είχα προσέξει ποτέ μου όμως μου έκανε καλή εντύπωση και μου αρέσουν και από εμφάνιση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fat MacGyver είπε

Δεν πρόκειται να τα πετάω στην εργαλειοθήκη με τα κατσαβίδια απλά με λογική χρήση ένας φίλος που είχε sennheiser των 70 ευρώ κατέληξε να έχει θέματα με το καλώδιο.

Ομολογώ ότι την εταιρία που προτείνεις δεν την είχα προσέξει ποτέ μου όμως μου έκανε καλή εντύπωση και μου αρέσουν και από εμφάνιση.

Σε καταλαβαίνω 100%. Λογικά τα momentum θα είχε ο φίλος. :P  Σου στέλνω πάλι το link για τα 1More Triple Driver γιατί ήταν λάθος το παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...