Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,συνδεσα στο pc μου μια καρτα γραφικων την rx560 4gb  και ενω δουλευω το pc και ανοιγει κανονικα με αυτην και οχι απο onboard δεν μπορω να περασω τους drivers.ενω κανω εγκατασταση δεν μου ανοιγει το προγραμμα και στα windows μου βγαζει error 43.υπαρχει πιθανοτητα να καηκε? σε συστημα windows 10 συμβαινει αυτο....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hsyxa είπε

Καλημερα,συνδεσα στο pc μου μια καρτα γραφικων την rx560 4gb  και ενω δουλευω το pc και ανοιγει κανονικα με αυτην και οχι απο onboard δεν μπορω να περασω τους drivers.ενω κανω εγκατασταση δεν μου ανοιγει το προγραμμα και στα windows μου βγαζει error 43.υπαρχει πιθανοτητα να καηκε? σε συστημα windows 10 συμβαινει αυτο....

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=error+43+usb+windows+10

Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 10:17 ΠΜ, hsyxa είπε

Το πρόγραμμα γενικά έχει θέματα. Το radeon settings λες σωστά?

Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα με rx460 και απλά διορθώθηκε μόνο του. Από τη στιγμή που το έκανες εγκατάσταση και η κάρτα δουλεύει κανονικά και στα παιχνίδια δεν έχει θέμα η κάρτα αλλά το software. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...