Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stlag είπε

Μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα Range Rover Sport SE V8 4.4L  του 2008 με 70000Km. Επειδή το κόστος κίνησης του με βενζίνη είναι ασύμφορο σκέφτομαι να του βάλω σύστημα  φυσικού αερίου της Lovato. είναι πιθανό να έχω κάποιο θέμα με την μακροζωία του κινητήρα?

Φυσικό αέριο δεν ξέρουμε και πολλά υγραεριοκίνητοι είμαστε εδω. 😜 Φυσικό αέριο δυστυχώς λίγα τα πρατήρια ελάχιστοι τοπ προτιμούνε

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, stlag είπε

Μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα Range Rover Sport SE V8 4.4L  του 2008 με 70000Km. Επειδή το κόστος κίνησης του με βενζίνη είναι ασύμφορο σκέφτομαι να του βάλω σύστημα  φυσικού αερίου της Lovato. είναι πιθανό να έχω κάποιο θέμα με την μακροζωία του κινητήρα?

Αρχικά πριν ξεκινήσεις τη μετατροπή πρέπει να μάθεις τι βαλβίδες έχει. 

Είσαι σίγουρος για φυσικό αέριο ή υγραέριο; 

Να μάθεις τι βαλβίδες διαθέτει μηχανικές βαλβίδες ή υδραυλικές; 

Εφόσον γίνει σωστή εγκατάσταση, ρύθμιση , και οι σωστές παροχές με το σωστό μειωτηρα λόγω ιπποδύναμης, δε θα έχεις κάνενα θέμα.

Είχα Lovato , εστίασε στον εγκατάστατη περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε.

Προτιμησε υγραεριο.

Στις 25/9/2023 στις 2:47 ΜΜ, athlonmarian είπε

σε huyndai tucson 2019  1600 άμεσου ψεκασμού εδώ στην πατρα δεν αναλάμβανε κανένας να το βάλει λόγω του ψεκασμού  παρά  μόνο στην επίσημη αντιπροσωπία  lovato.Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής  και πολύ καλή εγκατάσταση.πριν από αυτό είχα opel corsa  με zavoli και εκεί ήμουν ευχαριστημένος

τι συστημα;

Στις 15/11/2023 στις 5:59 ΜΜ, stlag είπε

Χαίρετε λιγα τα πρατηρια για φυσικο αεριο.

Επεξ/σία από meletis11
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

´Εχω ένα Terios 1999 μοντέλο με 180000 χιλιόμετρα.Λόγω δουλειάς,κάνω καθημερινά 100 χιλιόμετρα.Θεωρώ μονόδρομο να του βάλω σύστημα υγραεριοκίνησης και θα ήθελα να μου πείτε αν χρειάζεται να προσέξω κάτι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και αν γνωρίζεται κάποιον αξιόλογο μάστορα στην Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AnasrasiosP είπε

Καλησπέρα σας,

´Εχω ένα Terios 1999 μοντέλο με 180000 χιλιόμετρα.Λόγω δουλειάς,κάνω καθημερινά 100 χιλιόμετρα.Θεωρώ μονόδρομο να του βάλω σύστημα υγραεριοκίνησης και θα ήθελα να μου πείτε αν χρειάζεται να προσέξω κάτι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και αν γνωρίζεται κάποιον αξιόλογο μάστορα στην Θεσσαλονίκη.

Να μάθεις εάν έχει μηχανικές βαλβίδες. Εάν έχεις να κάνεις έλεγχο διακενων βαλβίδων κάθε 40,000.

Πρέπει να δουλεύει σωστά στη βενζίνη και τη ανάφλεξη (μπουζί , πολλ/στης ή μπουζοκαλωδια αναλόγως ) πριν τη μετατροπή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, AnasrasiosP είπε

Καλησπέρα σας,

Αυτο που εκανα με εντονα να προσεξεις !

Επισης αυτα που εγραψε ο @meletis_m

Υπαρχει εκτενες θεμα εδω 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.

Zavoli από το 2012 και δουλεύει ρολόι. Είχα επιλέξει τότε βάση εγκατάστατη και εμπειρίας του Θεόδωρου στον χώρο. Από την ημέρα εγκατάστασης δεν πήγα ποτέ ξανά για ρύθμιση επειδή είχα κοψίματα η οτιδήποτε άλλο. Ήταν ρυθμισμένο όπως πρέπει από την πρώτη μέρα. Τώρα βέβαια έχουν μπεκ injection και όχι μεμβράνης όπως τότε που είχα βάλει εγώ οπότε είναι ακόμα καλύτερα.

Στις 21/6/2022 στις 1:38 ΜΜ, THEOCHARIS23576 είπε

Καλημέρα,
Έχω το σύστημα Stargas LPG και εμφανίζει διαλειπτική λειτουργία και μετάπτωση σε βενζίνη, ηλικίας 11 ετών (120.000km). Η μέχρι τώρα διερεύνηση δείχνει πρόβλημα στην πίεση του συστήματος.

Γνωρίζει κάποιος κάποιον αξιόλογο τεχνικό με δυνατότητα του λογισμικού για την Stargas, ώστε να απευθυνθώ για περαιτέρω διερεύνηση;
Ευχαριστώ!

Πας για αλλαγή πνεύμονα. Δε νομίζω να είναι ακριβός.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο που εκανα με εντονα να προσεξεις !

Επισης αυτα που εγραψε ο @meletis_m

Υπαρχει εκτενες θεμα εδω 

Πατάω στο σύνδεσμο και μου βγάζει 262 σελίδες.Δεν γνωρίζω αν κάνω κάτι λάθος εγώ για να βρω την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ευχαριστώ πολύ κιόλας για το ενδιαφέρον 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AnasrasiosP είπε

Πατάω στο σύνδεσμο και μου βγάζει 262 σελίδες.Δεν γνωρίζω αν κάνω κάτι λάθος εγώ για να βρω την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ευχαριστώ πολύ κιόλας για το ενδιαφέρον 

απλά εκεί είναι το κεντρικό νήμα για lpg , αυτό κάποιος το ξέθαψε και κακώς δεν έχει κλειδωθεί

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

απλά εκεί είναι το κεντρικό νήμα για lpg , αυτό κάποιος το ξέθαψε και κακώς δεν έχει κλειδωθεί

Είναι "ζωντανό" ακόμα 

Έχει θέματα μέχρι πριν 3 μέρες 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/3/2024 στις 6:18 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Είναι "ζωντανό" ακόμα 

Έχει θέματα μέχρι πριν 3 μέρες 

Έχω ένα BMW X3 e83 2.0i,valvetronic με 200000km ,θα ήθελα να βάλω υγραέριο για οικονομικούς λόγους ,ρώτησα για lovato ,μου το προτείνετε ,το έχει βάλει κάποιος σε τέτοιο αυτοκίνητο ;Τι ζημιές να αναμένω ; Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, polkostas είπε

Έχω ένα BMW X3 e83 2.0i,valvetronic με 200000km ,θα ήθελα να βάλω υγραέριο για οικονομικούς λόγους ,ρώτησα για lovato ,μου το προτείνετε ,το έχει βάλει κάποιος σε τέτοιο αυτοκίνητο ;Τι ζημιές να αναμένω ; Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Θα πρέπει το όχημα να δουλεύει σωστα στο κύριο κάυσιμο χωρίς πρόβλημα .

Επίσης λόγω και χιλιομέτρων και ηλικίας πρωτού τη τοποθέτηση να γίνει έλεγχος στο κύκλωμα ψύξης και στην ανάφλεξη οτι δε έχει θέμα . Εάν έχεις θέματα με ρεύματα θα φανεί αμέσως στη χρήση LPG .

Εστίασε στόν εγκαταστάτη , μια χαρά σύστημα είναι το Lovato αλλά να μάθεις ποιό ακριβώς Lovato θα μπεί . Επιπλέον μπορείς να δείς και το αντίστοιχο Europegas με μπέκ υγραερίου της Hana . 

Δες εδώ και περαιτέρω συζήτηση : 

Επεξ/σία από meletis_m
  • Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και κάθε 10000km κάνω αλλαγή λαδιών (αν και καίει οπως και όλα τα X3 αυτών των ετών) και ότι άλλο χρειάζεται .Μου είπαν για το lovato C OBD II.Ο φόβος μου είναι μήπως με το υγραέριο βγάλει όλες τις βλάβες που είναι κρυμμένες με τη βενζίνη και τελικά μου στοιχίσει περισσότερο από την κατανάλωση βενζίνης .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...