stamatisj1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ σε fabia 100hp 2005 έβαλα πριν 2 χρόνια Stag απο τον γνωστό πολυδιαφημιζόμενο και έχω κάνει 90.000 χλμ με υγραέριο.Κάνω πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα κάθε μέρα. Εχω αλλάξει 2 φορές φίλτρα και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μηδεν συντήρηση και δουλεύει ρολόι. Μπορεί αργότερα να διαλυθεί (φτου-φτου) αλλά μέχρι τώρα όλα καλά. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από stamatisj1
meletis_m Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, papoys1 είπε Το υγραέριο δεν είναι για όλους. Πρώτο και βασικό πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα και σίγουρα πάνω από 15.000. Να έχεις αυτοκίνητο πολλών κυβικών πάνω από 1600 αν έχεις πιο μικρό και τα 15.000 χιλιόμετρα το χρόνο είναι λίγα. Το αυτοκίνητό σου να είναι παλαιότερης τεχνολογίας ώστε να ρισκάρεις λιγότερο αν δεν σου κάτσει καλά το υγραέριο.Επίσης οι παλαιότερης μηχανές είναι πιο φιλικές με υγραέριο.Οι πιο καινούργιες θέλουν παράλληλους ψεκασμούς οπότε η οικονομία ειδικά στα μικρού κυβισμού πάει περίπατο. Πρέπει στην οδήγηση να ρίξεις νερό στο κρασί σου.Όχι πολλά γκάζια όχι πολλές στροφές και μεγάλες ταχύτητες γιατί οι κινητήρες και κυρίως οι βαλβίδες ζορίζονται πολύ με το υγραέριο. Με λίγα λόγια σε yaris 1300 του 2015 θα έλεγα μην βάζεις υγραέριο εκτός και κάνεις πάνω από 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο και είσαι αποφασισμένος να συμμορφωθείς με τα παραπάνω. Εδώ θα διαφωνήσω. Εάν είναι σωστά ρυθμισμένο το αμάξι , το πηγαίνεις όπως το πήγαινες και πρίν. Εάν γίνει σωστή εγκατάσταση δέν έχει οποιαδήποτε ασυμβατότητα επειδή είναι καινούργιο όχημα 2 1
papoys1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εδώ θα διαφωνήσω. Εάν είναι σωστά ρυθμισμένο το αμάξι , το πηγαίνεις όπως το πήγαινες και πρίν. Εάν γίνει σωστή εγκατάσταση δέν έχει οποιαδήποτε ασυμβατότητα επειδή είναι καινούργιο όχημα Μελέτη δεν πειράζει που διαφωνείς.Αλλοίμονο δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια άποψη. Εγώ πάντως τηρώ κατά γράμμα αυτό που είπα και μόνο με βενζίνη 100% θα του ρίξω γκάζια και μεγάλες ταχύτητες και μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανοιώσει. 147.000 χιλιόμετρα με υγραέριο όταν άλλοι με τα ίδια χιλιόμετρα έχουν αλλάξει και δύο φορές βαλβίδες. Μπορεί οι δικές μου να είναι πιο ανθεκτικές αλλά εγώ πιστεύω πως αντέχουν χάριν της συνετής μου οδήγησης.☺️ 1
ΑAA Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα. Εχω ενα golf generation 1.6 16βαλβιδο με 105 άλογα του 2001.......δεν πάει άλλι με την Βενζίνη αγόρασα κι ενα πετρέλαιο.....αλλά με 24 χιλ. Χιλιόμετρα στο 10μηνο...πονάει.....δεν εχω σχεση με το αεριο αλλά σας παρακαλώ θα ήθελα την γωμη σας για τι συστημα να βάλω στο αμάξι και προτάσεις.
meletis_m Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, ΑAA είπε Παιδιά καλησπέρα. Εχω ενα golf generation 1.6 16βαλβιδο με 105 άλογα του 2001.......δεν πάει άλλι με την Βενζίνη αγόρασα κι ενα πετρέλαιο.....αλλά με 24 χιλ. Χιλιόμετρα στο 10μηνο...πονάει.....δεν εχω σχεση με το αεριο αλλά σας παρακαλώ θα ήθελα την γωμη σας για τι συστημα να βάλω στο αμάξι και προτάσεις. Διάβασε την παραπάνω ενότητα . Εστίασε στον εγκαταστάτη , παίζει ρόλο η σωστή ρύθμιση του υγραερίου Εάν δέν έχεις αλλάξει και έχει πολλά χιλιόμετρα το αμάξι να έχεις στο πρόγραμμα αλλαγη πολλαπλασιατών (18 χρόνια) , είναι αναλώσιμοι. Παίζουν ρόλο στο υγραέριο σε συνδυασμό με τη σωστή ρύθμιση οι πολλαπλασιαστές
Xristosgf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στη παρέα! Μπορειτε να μου πείτε τη γνώμη σας να με βοήθησετε να αποφασίσω; εχω στη κατοχή μου εδώ και λίγες μέρες ένα Kia Sportage 2.7 V6 πήγα στο καλογριτσα λαυριου και μου πρότειναν lovato ιταλικό σύστημα στα 1.200€ συν ΦΠΑ και το καλύτερο που ζήτησα κλείσαμε στα 1.200€ τελική τιμή! Ποιες είναι οι γνώμες σας παιδιά δεν έχω καμία εμπειρία με το χώρο τι λέτε να τα δώσω αξίζει;
meletis_m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Xristosgf είπε Καλησπέρα στη παρέα! Μπορειτε να μου πείτε τη γνώμη σας να με βοήθησετε να αποφασίσω; εχω στη κατοχή μου εδώ και λίγες μέρες ένα Kia Sportage 2.7 V6 πήγα στο καλογριτσα λαυριου και μου πρότειναν lovato ιταλικό σύστημα στα 1.200€ συν ΦΠΑ και το καλύτερο που ζήτησα κλείσαμε στα 1.200€ τελική τιμή! Ποιες είναι οι γνώμες σας παιδιά δεν έχω καμία εμπειρία με το χώρο τι λέτε να τα δώσω αξίζει; Μήν βιάζεσαι για υγραέριο. Αφού το πήρες τώρα πρόσφατα , λογικά έχεις κάνεις πλήρη Service , παρακολούθησε το στην βενζίνη . Μπορείς να δείς και πολωνικά συστήματα Europegas ή Stag. Lovato είχα σε Honda , όλο το παιχνίδι είναι η ρύθμιση και η σωστη λειτουργια στην βενζίνη
Xristosgf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Είμαι αποφασισμένος να βάλω γιατί έχει ήδη ένα σύστημα πάνω το οποίο είναι 10 ετιας και θέλει ούτως η άλλως αλλαγή μπουκάλα για να μου βγάλουν ΚΤΕΟ απλά δεν ξέρω αν η μάρκα η τιμή και το συνεργείο είναι οκ! ευχαριατω πολύ πάντως φίλε μου!
Doubt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Xristosgf είπε Είμαι αποφασισμένος να βάλω γιατί έχει ήδη ένα σύστημα πάνω το οποίο είναι 10 ετιας και θέλει ούτως η άλλως αλλαγή μπουκάλα για να μου βγάλουν ΚΤΕΟ απλά δεν ξέρω αν η μάρκα η τιμή και το συνεργείο είναι οκ! ευχαριατω πολύ πάντως φίλε μου! Με σύστημα ήδη πάνω να σου ζητάνε 1200 + ΦΠΑ, εγώ θα είχα φύγει σπιναριστός. Spoiler
kostasbm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 ρίξε μια μάτια και για PRINS λεοφωρο Αμφιθεας ... 1
meletis_m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, Doubt είπε Με σύστημα ήδη πάνω να σου ζητάνε 1200 + ΦΠΑ, εγώ θα είχα φύγει σπιναριστός. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αφου γράφει οτι έχει περάσει ηδη 10 χρόνια και θα χρειαστεί αλλαγή η μπουκάλα + η πολυβαλβιδα Τα υπόλοιπα γιατί να τα αφήσει επάνω με ένα ήδη δουλεμένο σύστημα 10 ετών . Απο 800€ ξεκινάνε , μετά είναι τι θα επιλέξεις εσύ
Doubt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, meletis_m είπε Αφου γράφει οτι έχει περάσει ηδη 10 χρόνια και θα χρειαστεί αλλαγή η μπουκάλα + η πολυβαλβιδα Τα υπόλοιπα γιατί να τα αφήσει επάνω με ένα ήδη δουλεμένο σύστημα 10 ετών . Απο 800€ ξεκινάνε , μετά είναι τι θα επιλέξεις εσύ Ναι, μόνο που οι σωληνώσεις, οι καλωδιώσεις και τα τρυπήματα είναι ήδη έτοιμα. Να πληρώνεις τζάμπα εργατικά για να "κάνεις οικονομία" εγώ δεν το καταλαβαίνω. Ας αλλάξει τα ληγμένα, να περάσει το ΚΤΕΟ του και βλέπει μετά για αναβάθμιση.
mydragon1925 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Έχω κ εγω μια ερώτηση επειδή σίγουρα οι περισσότεροι θα είστε γνωστές. Σκέφτηκα ν βάλω υγραέριο σε opel astra H 2004 1.4. Μου πρότειναν το Europegas Basico 24 .tomaseto πνεύμονα κ barracuda μπεκ τύπου Βενζίνης.Σαν πιο έμπειροι τι λέτε? Αξίζει? η να βάλω κάτι άλλο. Πιο πολλά διαβάζω για Lovato. Ευχαριστώ για τν χρονο σας Παιδιά καλησπέρα. Έχω κ εγω μια ερώτηση επειδή σίγουρα οι περισσότεροι θα είστε γνωστές. Σκέφτηκα ν βάλω υγραέριο σε opel astra H 2004 1.4. Μου πρότειναν το Europegas Basico 24 .tomaseto πνεύμονα κ barracuda μπεκ τύπου Βενζίνης.Σαν πιο έμπειροι τι λέτε? Αξίζει? η να βάλω κάτι άλλο. Πιο πολλά διαβάζω για Lovato. Ευχαριστώ για τν χρονο σας. Στις 17/4/2019 στις 6:51 ΠΜ, papoys1 είπε Το υγραέριο δεν είναι για όλους. Πρώτο και βασικό πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα και σίγουρα πάνω από 15.000. Να έχεις αυτοκίνητο πολλών κυβικών πάνω από 1600 αν έχεις πιο μικρό και τα 15.000 χιλιόμετρα το χρόνο είναι λίγα. Το αυτοκίνητό σου να είναι παλαιότερης τεχνολογίας ώστε να ρισκάρεις λιγότερο αν δεν σου κάτσει καλά το υγραέριο.Επίσης οι παλαιότερης μηχανές είναι πιο φιλικές με υγραέριο.Οι πιο καινούργιες θέλουν παράλληλους ψεκασμούς οπότε η οικονομία ειδικά στα μικρού κυβισμού πάει περίπατο. Πρέπει στην οδήγηση να ρίξεις νερό στο κρασί σου.Όχι πολλά γκάζια όχι πολλές στροφές και μεγάλες ταχύτητες γιατί οι κινητήρες και κυρίως οι βαλβίδες ζορίζονται πολύ με το υγραέριο. Με λίγα λόγια σε yaris 1300 του 2015 θα έλεγα μην βάζεις υγραέριο εκτός και κάνεις πάνω από 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο και είσαι αποφασισμένος να συμμορφωθείς με τα παραπάνω.
meletis_m Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mydragon1925 είπε Παιδιά καλησπέρα. Έχω κ εγω μια ερώτηση επειδή σίγουρα οι περισσότεροι θα είστε γνωστές. Σκέφτηκα ν βάλω υγραέριο σε opel astra H 2004 1.4. Μου πρότειναν το Europegas Basico 24 .tomaseto πνεύμονα κ barracuda μπεκ τύπου Βενζίνης.Σαν πιο έμπειροι τι λέτε? Αξίζει? η να βάλω κάτι άλλο. Πιο πολλά διαβάζω για Lovato. Ευχαριστώ για τν χρονο σας Παιδιά καλησπέρα. Έχω κ εγω μια ερώτηση επειδή σίγουρα οι περισσότεροι θα είστε γνωστές. Σκέφτηκα ν βάλω υγραέριο σε opel astra H 2004 1.4. Μου πρότειναν το Europegas Basico 24 .tomaseto πνεύμονα κ barracuda μπεκ τύπου Βενζίνης.Σαν πιο έμπειροι τι λέτε? Αξίζει? η να βάλω κάτι άλλο. Πιο πολλά διαβάζω για Lovato. Ευχαριστώ για τν χρονο σας. Μια χαρά σύστημα είναι το συγκεκριμένο πολωνικό. Πριν το βάλεις κάνε ένα έλεγχο με διαγνωστικό και οπωσδηποτε δες και το κύκλωμα ψύξης . Όλα τα opel με κινητήρες xe και xep μετά τις 200,000 πονάνε στη φλάντζα καθρέφτη και μπερδεύουν τα λάδια με αντιψυκτικό. Όσο για το υγραέριο , τα περισσότερα Opel έχουν υδραυλικά ωστηρια και δεν έχεις πρόβλημα . Εφόσον δουλεύει σωστά στη βενζίνη , προχώρησε .
gbras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, mydragon1925 είπε Παιδιά καλησπέρα. Έχω κ εγω μια ερώτηση επειδή σίγουρα οι περισσότεροι θα είστε γνωστές. Σκέφτηκα ν βάλω υγραέριο σε opel astra H 2004 1.4. Μου πρότειναν το Europegas Basico 24 .tomaseto πνεύμονα κ barracuda μπεκ τύπου Βενζίνης.Σαν πιο έμπειροι τι λέτε? Αξίζει? η να βάλω κάτι άλλο. Πιο πολλά διαβάζω για Lovato. Ευχαριστώ για τν χρονο σας Παιδιά καλησπέρα. Έχω κ εγω μια ερώτηση επειδή σίγουρα οι περισσότεροι θα είστε γνωστές. Σκέφτηκα ν βάλω υγραέριο σε opel astra H 2004 1.4. Μου πρότειναν το Europegas Basico 24 .tomaseto πνεύμονα κ barracuda μπεκ τύπου Βενζίνης.Σαν πιο έμπειροι τι λέτε? Αξίζει? η να βάλω κάτι άλλο. Πιο πολλά διαβάζω για Lovato. Ευχαριστώ για τν χρονο σας. Ειχα ακριβως το ιδιο μοντελο και ειχα βαλει LPGTech ( πολωνικο) στα 6 χρονια που το κρατησα ηταν μια χαρα. EuropeGAS εχει βαλει ενας φιλος σε toyota RAV και δυο χρονια τωρα ειναι απροβληματιστο. Εμενα το τελευταιο καιρο καπου ειχε διαρροη και μυριζε στην καμπινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα