Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, WaveExDare είπε

Ασφάλεια και κινητό τηλέφωνο είναι ένα θέμα το οποίο δεν συμβαδίζει το ένα με το άλλο.

Οσον αφορά την κατανάλωση ο Opera μου έχει δείξει ότι σε χρήση χωρίς πολλές κινούμενες εικόνες είναι καλύτερος από όλους αυτούς που προαναφέρατε.

Εάν πραγματικά χρειάζεσαι ένα κινητό το οποίο έχει ασφάλεια σε μεγάλο επίπεδο χωρίς απόλυτη, ο μόνος τρόπος για να την αποκτήσεις είναι να το έχεις κρυπτογραφημένο.

Εμένα ο Opera ζήτημα να μου κατανάλωση όλη την ημέρα 2%

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SalPad είπε

Opera και ξερό ψωμί! Πλέον απ τους καλύτερους mobile browsers μακράν! 

Τον έβαλα δοκιμαστικά.Δεν έχει επιλογή να μην εμφανίζονται οι εικόνες για εξοικονόμηση δεδομένων,ούτε επιλογή να σε βγάζει στην αρχική σελίδα και όχι στην τελευταία σελίδα που ήσουν,μόνο επιλογή μετά απο 2 ώρες.Κατά τα άλλα καλός φαίνεται.

Τα ίδια και με τον Kiwi που δεν έχει καν επιλογή και για τα 2.

Μόνο ο Dolphin έχει αυτές τις 2 ρυθμίσεις,την καλύτερη διαχείριση σελιδοδεικτών και γενικά τις καλύτερες ρυθμίσεις και φυσικά add block.

Χρησιμοποιώ το Brave για add block και τον Dolphin για να μην εμφανίζονται οι εικόνες.

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα στον Opera!

Στον Brave αν δεν φτιάξουν κάποια βασικά πράγματα και δεν ακούν/βλέπουν το feedback απ το κοινό τους δεν κάνουν για τίποτα δυστυχώς! Θα  μπορούσε να είναι πολύ ψηλότερα αυτός ο broswer αλλά... (ο λόγος στις προηγούμενες σελίδες στα σχόλια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...