Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

ακουστε λίγο την ιστορία μου. Ελπίζω κάποιος που γνωρίζει να βοηθήσει!!

Εχω συνδεσει με καλώδιο Ethernet ένα tp-link extender TL-WA855RE με έναν αποκωδικοποιητή. Το ρουτερ βρίσκεται κοντά, το πρόβλημα δεν είναι η απόσταση από το ρουτερ ούτε που σύνδεσα το tp-link. Το θέμα είναι από τότε που το έβαλα κάτι γίνεται. Το Ίντερνετ σέρνεται που και που(VDSL σύνδεση), κολλάει, με πετάει, δεν μπορώ να συνδεθω από την τηλεόραση η το κινητό. Επίσης μετράω την ταχύτητα με Speedtest μέσω κινητού μου δίπλα στο ρουτερ είναι 27, παω 4 μέτρα παραπερα δίπλα στο tp-link μου βγάζει 17. Γενικά αντί να ενισχύσει το σήμα έφερε τα παραπάνω προβλήματα. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πιθανές λύσεις;

ευχαριστω!!!

Επεξ/σία από Thodoris Kourpanidis
Δημοσ.

repeater ισον ενισχυει το σημα οχι την ταχυτητα.οταν μιλαμε για single band repeater τοτε αν διπλα στο ρουτερ εχεις πχ 30 mbit απο τα 50 τοτε διπλα στο repeater θα εχεις απο 30 και κατωωωωωω πιυ το κατω μπορει να ειναι και τα μισα ακομα και αν εχεις πολυ καλο λινκ και πολυ καλο σημα.αν θεμα full σημα kαι ταχυτητα πας σε access point και οχι σε repeater

12 hours ago, Thodoris Kourpanidis said:

Καλησπέρα παιδιά,

ακουστε λίγο την ιστορία μου. Ελπίζω κάποιος που γνωρίζει να βοηθήσει!!

Εχω συνδεσει με καλώδιο Ethernet ένα tp-link extender TL-WA855RE με έναν αποκωδικοποιητή. Το ρουτερ βρίσκεται κοντά, το πρόβλημα δεν είναι η απόσταση από το ρουτερ ούτε που σύνδεσα το tp-link. Το θέμα είναι από τότε που το έβαλα κάτι γίνεται. Το Ίντερνετ σέρνεται που και που(VDSL σύνδεση), κολλάει, με πετάει, δεν μπορώ να συνδεθω από την τηλεόραση η το κινητό. Επίσης μετράω την ταχύτητα με Speedtest μέσω κινητού μου δίπλα στο ρουτερ είναι 27, παω 4 μέτρα παραπερα δίπλα στο tp-link μου βγάζει 17. Γενικά αντί να ενισχύσει το σήμα έφερε τα παραπάνω προβλήματα. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πιθανές λύσεις;

ευχαριστω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...