Stogianz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω ένα ωραίο tabletακι να αντικαταστήσει ως ένα βαθμό το μέτριο, στην καλύτερη, λαπτοπ μου (όχι τον σταθερό). Είχα δει και με έψηνε το Ipad 9.7 2018 6th gen στα 300€ και έλεγα να δοκιμάσω την Apple σε αυτά τα χρήματα. Η χρήση που το θέλω δεν είναι για κατι τρομερό απλά θέλω ενα καλό ταμπλετ με καλη μπαταρία και οθόνη να μου βγάλει χωρίς κολλήματα 2-3 χρονάκια. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις, καλές γιορτές! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€ 2) Την χρήση του tablet: browsing, Netflix, YouTube, μερικά games(επεξεργασία μικρών βίντεο προαιρετικά ) 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:κοντά στις 10" και σίγουρα fullHD+ μιας και είναι ένα απο τα σημαντικότερα κριτήρια αγοράς του. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Not really 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; όχι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; όχι 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; σκεφτόμουν να δοκιμάσω το οικοσύστημα της Apple αλλιώς πάμε σε κλασσικό Android. 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ναι (αυτονομία τουλάχιστον 8 ώρες) 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; κατα προτίμηση απο Ελλάδα (για Πολ1150) εκτός αν υπάρχει κάτι τρελό απο εξωτερικό (θα ήθελα να μην μπλέξω με Κίνα) 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froyd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω το IPAD σε οποιαδήποτε έκδοση θα σε καλύψει σε όλα. Τα android tablets υστερούν σε μπαταρία και ποιότητα κατασκευής. Το ipad όμως έχει πρόβλημα με επικοινωνία, δεν έχει memory card, δεν στέλνει μέσω bluetooth και πολλά άλλα εκνευριστικά που με έκαναν να πάρω android tablet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimits Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Φιλε πήρα το iPad που αναφέρεις απο σκρουτζ και είμαι ευχαριστημένος φούλ! Νομίζω θα σου βγαλει πολύ περισσότερο απο 2-3 χρονακια που λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mimits είπε Φιλε πήρα το iPad που αναφέρεις απο σκρουτζ και είμαι ευχαριστημένος φούλ! Νομίζω θα σου βγαλει πολύ περισσότερο απο 2-3 χρονακια που λες. Και εγώ έτσι φαντάζομαι, λογικά θα περάσω απο μαγαζί σε 3-4 μέρες να το τσιμπήσω. Πήρες και κάποιο αξεσουάρ μαζί? Έχεις να προτείνεις μήπως κάποια θηκουλα? Καλή Χρονιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimits Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Stogianz είπε Και εγώ έτσι φαντάζομαι, λογικά θα περάσω απο μαγαζί σε 3-4 μέρες να το τσιμπήσω. Πήρες και κάποιο αξεσουάρ μαζί? Έχεις να προτείνεις μήπως κάποια θηκουλα? Καλή Χρονιά! Το πήρα απο το exe electronics και δεν είχε θήκες και ούτε πήρα κατι άλλο.πήρα τη θήκη της φωτό με €15.90 μαζι με μεταφορικα απο σκρουτζ(θα ψάξω στο mail μήπως θυμηθω το κατάστημα) και είμαι αρχηγος!😉 Φίλε stogianz απο το shop13.gr πήρα τη θηκη,€13 εχει χωρις μεταφορικα.Έχει μαγνήτη και λειτουργία ενεργοποίησης-απενεργοποίησης. καλημέρα και καλη χρονιά! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από mimits 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, mimits είπε Το πήρα απο το exe electronics και δεν είχε θήκες και ούτε πήρα κατι άλλο.πήρα τη θήκη της φωτό με €15.90 μαζι με μεταφορικα απο σκρουτζ(θα ψάξω στο mail μήπως θυμηθω το κατάστημα) και είμαι αρχηγος!😉 Φίλε stogianz απο το shop13.gr πήρα τη θηκη,€13 εχει χωρις μεταφορικα.Έχει μαγνήτη και λειτουργία ενεργοποίησης-απενεργοποίησης. καλημέρα και καλη χρονιά! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και καλοδούλευτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 τα ipad έχουν καλή μπαταρία σε σχέση με τα κινητά που δεν έχουν και τόσο καλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimits Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Φιλε μου Στις 16/1/2019 στις 12:33 ΠΜ, jimis98 είπε τα ipad έχουν καλή μπαταρία σε σχέση με τα κινητά που δεν έχουν και τόσο καλή? Φιλε μου αυτα μπορείς να τα δεις και στα χαρακκτηριστικά στα διάφορα σάιτ.έχει 10 ώρες χρήσης,αναμονη έχει ατελείωτες! καμία σχέση με κινητα.πολυ πρισσότερη διάρκεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 αλλά να βλέπεις το συγκριτικά και άλλο να σου λένε εντυπώσεις αυτή που τα έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimits Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, jimis98 είπε αλλά να βλέπεις το συγκριτικά και άλλο να σου λένε εντυπώσεις αυτή που τα έχουν Σωστο είναι αυτο.Γενικα είμαι πολυ ευχαριστημένος!Μπορεις να δεις πολλές αξιολογήσεις και στο σκρουτζ που αναφέρονται στα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 έχεις σύνδεση usb? οθόνη πως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimits Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Αν εννοείς θύρα usb,δεν έχει.Για την οθόνη δεν ξέρω,δεν ειχα ποτε τάμπλετ για να συγκρίνω.Απ´οτι διαβαζω και ακούω έχει καλη οθονη για τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 με lightning και otg δεν γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα