ad709 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, είμαι Λάρισα έχω forthnet πειραματίζομαι με το συγκεκριμένο . Μπορεί κάποιος αν θέλει να με βοηθήσει ; 1. Τι κόλλημα τραβάει με κάποια site και δεν μπαίνει σε αυτά (πχ το συγκεκριμένο) ;;; 2. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κανένα μη οτε firmware ; 3. Έχω adsl2+ και κλειδώνω στα 19 και κάτι υπάρχει περίπτωση να κλειδώσω με αυτό το πράγμα παραπάνω ; Ευχαριστώ για την υπομονή σας...
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 16 hours ago, ad709 said: Καλησπέρα, είμαι Λάρισα έχω forthnet πειραματίζομαι με το συγκεκριμένο . Μπορεί κάποιος αν θέλει να με βοηθήσει ; 1. Τι κόλλημα τραβάει με κάποια site και δεν μπαίνει σε αυτά (πχ το συγκεκριμένο) ;;; 2. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κανένα μη οτε firmware ; 3. Έχω adsl2+ και κλειδώνω στα 19 και κάτι υπάρχει περίπτωση να κλειδώσω με αυτό το πράγμα παραπάνω ; Ευχαριστώ για την υπομονή σας... 3.καθε modem router εχει διαφορετικο ,chipset αρα συγχρονιζει και σε διαφορετικη ταχυτητα.οποτε μπορει παραπανω μπορει και λιγοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα