Προς το περιεχόμενο

AMD FX-8350 Overclocking

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ το φόρουμ.

Λοίπο θα έιμαι σύντομος για να μην κουράζω. Σκέφτηκα να ανεβάσω τον επεξεργαστή μου στα 4,8 από 4,6 που τον είχα όμως αντί να ανέβουν οι επιδόσεις έπεσαν.

Γιατί?

Μου ρίχνει την ταχύτητα της RAM σε 1:2 με το FSB, το αποτέλεσμα είναι να πέφτει η μνήμη στα τάρταρα και το pc να σέρνεται δοκίμασα διαφορους τρόπους να την ανεβάσω κρατόντας τον επεξεργαστή σε αυτά τα επίπεδα αλλά τζίφος.

Έχετε κάτι να προτείνετε

?

Επειδή ξέρω ότι θα ζητηθούν παραθέτω

Asrock 990FX Extreme6

8GB RAM MUSHKIN 1866 Single Channel

Thermaltake Υδρόψυξη

650W τροφοδοτικό Coolermaster

GPU VEGA 64 Reference

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε με αυτη την καρταρα την χαραμιζεις με το σετακι σου και θες κ 16 gb ραμ 

φιλικα μην με παρεξηγεις αλλα αν σε ειναι οκ 4.6 αστο εκει ουτως αλλως δεν θα δεις διαφορες στα 4.8 τραγικες

9 ώρες πριν, ssd93 είπε

Ρε παιδιά δεν έχω κάνει mining ποτε για gaming το έφτιαξα το σύστημα. 

Στα 1440 παίζω.

Υπάρχει game που να θέλει πάνω από 8Gb ram?

Σχεδόν όλα τα νέα.

αρχικά δώσε καμιά φώτο από τα bios και τις ρυθμίσεις σου. κάνεις overclock me multiplier η fsb?ο επεξεργαστής σου κρατάει σταθερά τα 4.8 σε full load η πέφτει και αυτός ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε παιζεις σε single channel, βαλε αλλη μια ram να παιζει dual channel!Δεν νοειται gaming pc να μην παιζει dual channel Εχεις που εχεις bottleneck, χανεις fps κριμα ειναι... κανε και ενα OC τις μνημες στα 2133 και θα εισαι καλυτερα ΑΡΚΕΙ να κανεις dual channel! Παντως με την συγκεκριμενη CPU εχεις πολλα frame drops (σιγουρα θα εχεις), χαραμιζεται η καρταρα! Εχω τραγικη gaming εμπειρια με τον fx 8350 πριν καμια 4ετια. Ειχα και gold chip με oc στα 5.1ghz αλλα και παλι παρα πολλα frame drops. Δεν θελω να σε στενοχωρησω ουτε να σε αναγκασω να κανεις upgrade αλλα αυτη ειναι αληθεια!

Επεξ/σία από papajohnnnn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...