Shirafari Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Ποσό που διαθέτουμε : 400 Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι ιδιαίτερο πέρα από κάποιο μαθηματικό πρόγραμμα τύπου MATLAB για τη σχολή... Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Έχω την LG-27MP58VQ-P και δεν επιθυμώ να αγοράσω κάποια άλλη σε σύντομο χρονικό διάστημα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Από e-shop.gr Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση στο κατάστημα του e-shop Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. Windows 7 Ultimate Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Μητρική: GIGABYTE GA-880GA-UD3H Κάρτα Γραφικών: NVIDIA Geforece GTX 650 Επεξεργαστής: AMD PHENOM II X6 1090T 3.2GHZ SIX-CORE BLACK EDITION Τροφοδοτικό: XILENCE XP700 700W Μνήμη RAM: KINGSTON HyperX KHX1600C9D3K2/8GX Σκληρός Δίσκος: Western Digital WD7500AARS-00Y5B1 750GB Η αγορά του συγκεκριμένου υπολογιστή είχε γίνει το 2012. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου σε αυτήν https://www.e-shop.gr/vga-palit-geforce-gtx1060-dual-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510943 αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι συμβατή με την μητρική μου. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε και εσείς ότι έχετε κατά νου σε κάρτα γραφικών μέχρι 400 ευρώ. Για τον επεξεργαστή, τι έχετε να πείτε; Χρειάζεται αναβάθμιση; Δεν παίζω πολύ απαιτητικά παιχνίδια, WoW Vanilla σε private servers και λίγο LoL που και που. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 https://www.mgmanager.gr/pci-express/57357-evga-geforce-gtx-1060-gaming-3gb-gddr5-192-bit-dvi-hdmi-dp-03g-p4-6160-kr.html 195,82 € https://www.evga.com/products/specs/gpu.aspx?pn=3fc4282d-a2a2-4998-8edd-0482d29a9a38
oraiustepe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 υποστηρίζει sata 3 η μητρική σου άρα πάρε πρώτα απ' όλα έναν ssd https://www.skroutz.gr/s/13867020/Samsung-860-Evo-500GB.html και μετά μια gtx 960 4GB ή μια 1050ti με 110-130 ευρώ μετ/σμένη. ή άμα βρεις rx 470/570 4GB με 120-130 ευρώ. για WoW παραπάνω δεν αξίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, Shirafari είπε Ποσό που διαθέτουμε : 400 Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι ιδιαίτερο πέρα από κάποιο μαθηματικό πρόγραμμα τύπου MATLAB για τη σχολή... Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Έχω την LG-27MP58VQ-P και δεν επιθυμώ να αγοράσω κάποια άλλη σε σύντομο χρονικό διάστημα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Από e-shop.gr Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση στο κατάστημα του e-shop Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. Windows 7 Ultimate Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Μητρική: GIGABYTE GA-880GA-UD3H Κάρτα Γραφικών: NVIDIA Geforece GTX 650 Επεξεργαστής: AMD PHENOM II X6 1090T 3.2GHZ SIX-CORE BLACK EDITION Τροφοδοτικό: XILENCE XP700 700W Μνήμη RAM: KINGSTON HyperX KHX1600C9D3K2/8GX Σκληρός Δίσκος: Western Digital WD7500AARS-00Y5B1 750GB Η αγορά του συγκεκριμένου υπολογιστή είχε γίνει το 2012. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου σε αυτήν https://www.e-shop.gr/vga-palit-geforce-gtx1060-dual-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510943 αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι συμβατή με την μητρική μου. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε και εσείς ότι έχετε κατά νου σε κάρτα γραφικών μέχρι 400 ευρώ. Για τον επεξεργαστή, τι έχετε να πείτε; Χρειάζεται αναβάθμιση; Δεν παίζω πολύ απαιτητικά παιχνίδια, WoW Vanilla σε private servers και λίγο LoL που και που. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτά που βλέπω με μια ματιά οτι χρειάζεσαι είναι ένας ssd. Τα παιχνίδια που παίζεις δεν νομίζω οτι σε δυσκολεύουν με την τωρινή σου κάρτα. Που αντιμετωπίζεις πρόβλημα; Άν αλλάξεις κάρτα θα χρειαστείς και τροφοδοτικό.
Shirafari Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, radiohead είπε Αυτά που βλέπω με μια ματιά οτι χρειάζεσαι είναι ένας ssd. Τα παιχνίδια που παίζεις δεν νομίζω οτι σε δυσκολεύουν με την τωρινή σου κάρτα. Που αντιμετωπίζεις πρόβλημα; Άν αλλάξεις κάρτα θα χρειαστείς και τροφοδοτικό. Επειδή πολλές φορές παίζω από internet cafe που τα pc εκεί έχουν κάρτες 1060/1080/rtx2080 κλπ μου έχει γίνει αισθητή η διαφορά στο μάτι με τη δική μου κάρτα. Επίσης η συγκεκριμένη κάρτα που έχω μου παρουσιάζει προβλήματα, δεν bootάρει to pc για κάποιο λόγο, το είχα πάει για service αλλά το πρόβλημα ξαναπαρουσιάστηκε. Γιατί να χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό εάν αλλάξω κάρτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Γιατί είναι xilence 6 ετών Ποια οθόνη έχεις;
Shirafari Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Γιατί είναι xilence 6 ετών Ποια οθόνη έχεις; LG-27MP58VQ-P
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ξεκίνα με τροφοδοτικό και ssd θα σου πρότεινα εγώ. Με αυτό τον τρόπο θα ξαναπεράσεις drivers και λειτουργικό οπότε άν τα προβλήματα ήταν εξαιτίας του psu ή του software θα λυθούν. Κατόπιν μπορείς να δείς αυτή https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/VGA-Radeon-RX-570-Nitro-4GB-11265-07-20G.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα